cashberry зарахувало кошти двічи

• Автор теми Автор теми teenik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 3K
а в профиле сколько высветило?
4000
или 8000 ? займ

систему так не проведешь
Я так понял что у них просто видимо сбой произошел, и они просто два раза сделали отправку денег, то есть лоханулись

Я так понял что у них просто видимо сбой произошел, и они просто два раза сделали отправку денег, то есть лоханулись
Частіше у них у всіх були б такі збої в системі,можливо б скоріше розорилися...Ех,мрії,мої мрії!

Частіше у них у всіх були б такі збої в системі,можливо б скоріше розорилися...Ех,мрії,мої мрії!
Я кстати здесь на форуме уже пару раз замечал пишут что именно в кешберри бывали случаи двойных переводов

Отримав "подвійну" суму кредиту від цієї шараги (4000 два рази), вони роздуплилися через два дні, спочатку тихенько муляли картку, потім зателеіонували, вимагали протягом години повернення коштів, нібито вони самі знімлять.... якщо ні, то мені ср*ка.... загонять мою картку в борги (смішні). Були послані в сексуально-піший похід, звонили ще раз, заблокували на сайті, намагались зняти кошти з карти..... Це вважається, що я киданув шарашку на 4000?
Не вздумайте возвращать если договор на 4к все, это вам бонус. Крутотенюшка?

Я кстати здесь на форуме уже пару раз замечал пишут что именно в кешберри бывали случаи двойных переводов
Что если я им скажу что они не дали деньги, а сняли, мол вы ещё трёшку мне торчите, не считая % и пеню что капала?

ой чревато не возвратом Вам будет. Лутше отдайте. В своё время так брал но меньше. прислали 2 раза. Думал кидану. Нашли через 3 дня по прописке. Вернул от греха по дальше. Было года 2 назад с май кредит помоему.

хреновый совет!
А хто знайшов Вас прописці?

Назад
Угорі