Cashberry снимают деньги с карты?

Я якось оплатила чоловіковою картою.Так вони з його карти 700 грн умотали.Я зателефонувала га гарячу лінію і мені пояснили що не тільки з карти знімають на яку отримували $$$ а і якими оплачували.
В ви його крику прив'язували в особистому кабінеті, чи просто як переказ оформили?
Миколка, картку

Может у юристов спроси. Я понимаю что они отмороженные но тут перебор какой-то
Тут не перебор.А это банковский бред.Я вначале прострочки,раз звонила в приват, узнать, какой прид*рок мне пробует снять деньги с карты,то услышала ответ,мол ну вы ж кредит брали,а теперь пора отдавать.Промолчу что я ответила,а то прийдется одни звёздочки читать!Самое мягкое был мой вопрос,а у вас ли я лично брала?

Тут не перебор.А это банковский бред.Я вначале прострочки,раз звонила в приват, узнать, какой прид*рок мне пробует снять деньги с карты,то услышала ответ,мол ну вы ж кредит брали,а теперь пора отдавать.Промолчу что я ответила,а то прийдется одни звёздочки читать!Самое мягкое был мой вопрос,а у вас ли я лично брала?
Так у меня тоже снимали. Здесь просто карта не ее,но понятно короче что жoпa у них прикрыта

Так у меня тоже снимали. Здесь просто карта не ее,но понятно короче что ж*па у них прикрыта
Я знала,что могут снимать,и другую карту, которой раз оплатила пролонгацию тоже перевыпустила.

Доброго вечора! У матері з Привату зняли всю пенсію за хвилину частинами по 200, 300 та 400 грн. Всього провели 18 транзакцій за одну хвилину. Написали заяву до Привату, вони відповили що операції проходили через сайт кешбері. Тепер хочу звернутись до поліції, тому що без відома власника картки та його індифікації були проведені операції по списанню.
Підкажіть як правильно написати заяву до поліції, буду дуже вдячний.

Доброго вечора! У матері з Привату зняли всю пенсію за хвилину частинами по 200, 300 та 400 грн. Всього провели 18 транзакцій за одну хвилину. Написали заяву до Привату, вони відповили що операції проходили через сайт кешбері. Тепер хочу звернутись до поліції, тому що без відома власника картки та його індифікації були проведені операції по списанню.
Підкажіть як правильно написати заяву до поліції, буду дуже вдячний.
Ого мочат?
А как это возможно ? Или вы ее картой производили пролонгации?

Назад
Угорі