Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цікаво, то вони просто моніторять неактивні акаунти і потім вішають кредит?Вот, как вариант - тыц
Там женщина просто зарегистрировалась и не оформляла ничего, а они появились. Как суслик в ДМБ.
Я ,брала в них ,але до цього часу не повішали мені кредиту ,теж переживаю ,бо акції кожен день предлагаютьЕсть ли тут,кто гасил в бит Кэпитал и в итоге прошло много времени и все ок,никаких левых займов они не вешали на человека?поделитесь опытом)
Сколько времени прошло ,с момента погашения у них займа?Я ,брала в них ,але до цього часу не повішали мені кредиту ,теж переживаю ,бо акції кожен день предлагають
Останій раз брала в жовтні ,4 рази у них брала ,але останій кредит просрочила на 2 дня,то мені почав писати дані родичів і що буде звʼязуватися з ними,я віддала і зрозуміла що вони не дуже добрі люди)Після цього я з ними не хотіла звʼязуватися )Сколько времени прошло ,с момента погашения у них займа?
Ви б приховали номери договорів та суми)Останій раз брала в жовтні ,4 рази у них брала ,але останій кредит просрочила на 2 дня,то мені почав писати дані родичів і що буде звʼязуватися з ними,я віддала і зрозуміла що вони не дуже добрі люди)Після цього я з ними не хотіла звʼязуватися )
як видалити ?Ви б приховали номери договорів та суми)
Вывод - не нужно у них братьВывод - не нужно их закрывать
Якщо скучно жити ,то можна взяти і не закривати ,головне номер не змінювати і з ними спілкуватися )))Вывод - не нужно их закрывать
Когда в плохую минуту они начинают звонить и угрожать, можно на них пар выпустить.Якщо скучно жити ,то можна взяти і не закривати ,головне номер не змінювати і з ними спілкуватися )))
Но если уже взял, или хотя бы зарегистрировал аккаунт, нет гарантии, что не повесят несуществующий кредитВывод - не нужно у них брать
Вони думають ,якщо людина зареєструвалася і не взяла ,можливо не розуміється в USDT і ж такі точно є,вони і наживаються обманюючи!Когда в плохую минуту они начинают звонить и угрожать, можно на них пар выпустить.
Но если уже взял, или хотя бы зарегистрировал аккаунт, нет гарантии, что не повесят несуществующий кредит
Я думаю они ниочем не думают, темболее кто ты и что ты.Вони думають ,якщо людина зареєструвалася і не взяла ,можливо не розуміється в USDT і ж такі точно є,вони і наживаються обманюючи!