Биты на всех оформляют кредиты после того,как закрываешь тот,что действительно брал?)

• Автор теми Автор теми Антон537
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Антон537

Читач
Дописи
5
Реакції
2
Бали
3
Антон537 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Есть ли тут,кто гасил в бит Кэпитал и в итоге прошло много времени и все ок,никаких левых займов они не вешали на человека?поделитесь опытом)

Вот, как вариант - тыц
Там женщина просто зарегистрировалась и не оформляла ничего, а они появились. Как суслик в ДМБ.

Вот, как вариант - тыц
Там женщина просто зарегистрировалась и не оформляла ничего, а они появились. Как суслик в ДМБ.
Цікаво, то вони просто моніторять неактивні акаунти і потім вішають кредит?
Так який сенс, якщо вони самі ж потім ці гроші назад просять...

Есть ли тут,кто гасил в бит Кэпитал и в итоге прошло много времени и все ок,никаких левых займов они не вешали на человека?поделитесь опытом)
Я ,брала в них ,але до цього часу не повішали мені кредиту ,теж переживаю ,бо акції кожен день предлагають

Сколько времени прошло ,с момента погашения у них займа?
Останій раз брала в жовтні ,4 рази у них брала ,але останій кредит просрочила на 2 дня,то мені почав писати дані родичів і що буде звʼязуватися з ними,я віддала і зрозуміла що вони не дуже добрі люди)Після цього я з ними не хотіла звʼязуватися )

Останій раз брала в жовтні ,4 рази у них брала ,але останій кредит просрочила на 2 дня,то мені почав писати дані родичів і що буде звʼязуватися з ними,я віддала і зрозуміла що вони не дуже добрі люди)Після цього я з ними не хотіла звʼязуватися )
Ви б приховали номери договорів та суми)

Юля09,

Screenshot_2025-04-15-12-13-34-918_com.android.chrome-edit.webp

Якщо скучно жити ,то можна взяти і не закривати ,головне номер не змінювати і з ними спілкуватися )))
Когда в плохую минуту они начинают звонить и угрожать, можно на них пар выпустить.

Вывод - не нужно у них брать
Но если уже взял, или хотя бы зарегистрировал аккаунт, нет гарантии, что не повесят несуществующий кредит

Когда в плохую минуту они начинают звонить и угрожать, можно на них пар выпустить.

Но если уже взял, или хотя бы зарегистрировал аккаунт, нет гарантии, что не повесят несуществующий кредит
Вони думають ,якщо людина зареєструвалася і не взяла ,можливо не розуміється в USDT і ж такі точно є,вони і наживаються обманюючи!

Вони думають ,якщо людина зареєструвалася і не взяла ,можливо не розуміється в USDT і ж такі точно є,вони і наживаються обманюючи!
Я думаю они ниочем не думают, темболее кто ты и что ты.

Назад
Угорі