ВаляМ
Форумчанин
- Дописи
- 34
- Реакції
- 12
- Бали
- 3565
ВаляМ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ничего совершенно.Що це означає?
На жаль, робить сайт:Щойно пробувала зайти на сайт Бит капитал, видає помилку
Це так, але авторизація та реєстрація не працюєНа жаль, робить сайт:
Правильно , ибо не имеет отношения к указанному в стар посте предприятиюНа жаль, робить сайт:
![]()
Чудеса)у мене в їх додатку зник кредит
Опять же, даже если прекратят деятельность, это не значит, что автоматически пропадут все выданные кредиты. Подозреваю, что найдется много коллекторских компаний, готовых купить их портфель.Тут можно толко помечать что эти козлы прекратили деятельность
При такому баблі як там крутиться, я думаю відкриють якусь "Крипобіт" , і все рівно заберуть своє.Опять же, даже если прекратят деятельность, это не значит, что автоматически пропадут все выданные кредиты. Подозреваю, что найдется много коллекторских компаний, готовых купить их портфель.
Прямо таки, навіть, і якшо навішали борг?То ж хто би як не крутив, не хотів, не надіявся, все рівно питання боргів, в особливості бітів, закривати прийдеться.
Я не кажу якщо навішали. Це ж інша ситуація.Прямо таки, навіть, і якшо навішали борг?
Слава чреслам. Пойду оформлю кредитНа жаль, робить сайт:
![]()
Це щось нове вжеУ мене традиція віддала Бітам на обдзвін
Кошмарили всіх кого знайшли
Біти поступово перетворюються на найманців - вибивалЦе щось нове вже
Традиция из той же банды егроши, топ1, кредитпроминвест, технофинанс.У мене традиція віддала Бітам на обдзвін
Кошмарили всіх кого знайшли