Бистрозайм закрив можливість пролонгації...

• Автор теми Автор теми safa1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

safa1991

Форумчанин
Дописи
119
Реакції
57
Бали
5125
safa1991 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю прострочку 7 днів, сьогодні набрала курка сказала що дзвонитиме батькам (піпець мені) зайшов на сайт там пролонгація закрита... Без попередження. Тепер лише всю суму оплатити?

Маю прострочку 7 днів, сьогодні набрала курка сказала що дзвонитиме батькам (піпець мені) зайшов на сайт там пролонгація закрита... Без попередження. Тепер лише всю суму оплатити?
Так а вы намерены дальше их кормить пролонгациями?

Родителям лучше сразу сказать. Много шараг?

Терпимо. Признайся. Повинную голову не рубят.
у мене інша ситуація. Платити треба обов"язково. Не можу розповісти... Як швидко вони знаходять номери рідних? особливо цікавить бистрозайм і кешбері

у мене інша ситуація. Платити треба обов"язково. Не можу розповісти... Як швидко вони знаходять номери рідних? особливо цікавить бистрозайм і кешбері
Просрочка около 90 дней никому не дзвонили даже мне не звонят ) так что успокойтесь

Всё индивидуально. Я так понимаю, всё зависит от того, кто ведёт вашу просрочку.

У меня с 12.03 просрочка, звонили только мне. Но на 3 день с угрозами.

Кешбери отбитые вообще. Обязательно найдут и очень быстро.
Всё индивидуально. Я так понимаю, всё зависит от того, кто ведёт вашу просрочку.
Новый ник?

Я вас обрадую. Сейчас все МФО убирают со своего сайта пролонгации.

Назад
Угорі