БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тю, де там про податкову???

Тат@янаМагистрФорумчанин
Это в какие органы они отправили запрос, чёт не пойму?!? Vi ne vipolneli svoi finansovie obyazatelstva. Kompaniya napravila oficialnii zapros v nalovie organi.Srochno oplatite dolg BYSTROZAJM
Трохи запізно відповіла. Я.

В мене купа роботи, а я сижу на форумі))))
Сама з себе в шоці... Ні до чого руки не стоять...
А мне есть надо готовить, не могу себя заставить
Тат@янаМагистрФорумчанин
Это в какие органы они отправили запрос, чёт не пойму?!? Vi ne vipolneli svoi finansovie obyazatelstva. Kompaniya napravila oficialnii zapros v nalovie organi.Srochno oplatite dolg BYSTROZAJM
Трохи запізно відповіла. Я.
А Вы случайно не знаете что приходит в заказных письмах от МФО???

DixtyrOk, а!!!!! Ви про це... та ми ніби і зрозуміли... не зрозуміло просто, як так можна спотворити таке просте слово...?

Тат@яна, і мені потрібно приготувати і вечерю, і щось на сніданок, і ніяк не хочеться... Мені мої малі кожен день обіцяють, що як виростуть, то будуть самі готувати і мене годувати з ложечки, коли я цього дождусь???

DixtyrOk, а!!!!! Ви про це... та ми ніби і зрозуміли... не зрозуміло просто, як так можна спотворити таке просте слово...?

Тат@яна, і мені потрібно приготувати і вечерю, і щось на сніданок, і ніяк не хочеться... Мені мої малі кожен день обіцяють, що як виростуть, то будуть самі готувати і мене годувати з ложечки, коли я цього дождусь???
И мне малые мои обещают и денежку давать когда вырастут, и попу мыть будут когда я старенькой стану!

И мне малые мои обещают и денежку давать когда вырастут, и попу мыть будут когда я старенькой стану!
В мене ше кручє- син(5 років) пообіцяв мені на старість машину порш. Я йому таку іграшкову купувала, дуже радів, от з радості і сказанув... а я запам'ятала і час від часу нагадую)))) Тільки нестиковка одна є-він хоче,як виросте, стати спайдерменом, а я не впевнена, що в наш час спайдермени стільки заробляють...

В мене ше кручє- син(5 років) пообіцяв мені на старість машину порш. Я йому таку іграшкову купувала, дуже радів, от з радості і сказанув... а я запам'ятала і час від часу нагадую)))) Тільки нестиковка одна є-він хоче,як виросте, стати спайдерменом, а я не впевнена, що в наш час спайдермени стільки заробляють...
Моему тоже 5 лет, так он теперь по бей блейдам прётся, о супер менах забыл, а так было прикольно когда он по стенам пытался лазить как Спайдермен!

Моему тоже 5 лет, так он теперь по бей блейдам прётся, о супер менах забыл, а так было прикольно когда он по стенам пытался лазить как Спайдермен!
В нас також зараз ера бейблейдів, але мрію не зраджує-спайдермен і все тут)

Може хто знає, що це за неблагодійні боржники , і що за спеціальні технічні засоби такі ,вони використовують... Це бистрозайм про колекторів , вчора написали:facepalm::facepalm::ahaha:

Вкладення

• Screenshot_20190206-011408.webp
    Screenshot_20190206-011408.webp
    36.4 Кб · Перегляди: 59
vita, я вночі прочитала , і довго думала, що це за засоби професійні ?

Такий бред пишуть

Може хто знає, що це за неблагодійні боржники , і що за спеціальні технічні засоби такі ,вони використовують... Це бистрозайм про колекторів , вчора написали:facepalm::facepalm::ahaha:
добрый день. неблагонадийные боржники это мы. а засоби это- взлом аккаунтов и россылка по интернету всякой чуши про вас. террор родных и близких. 300 звонков в день. облепливание дверей подьездов и столбов вашими фото и тд.

добрый день. неблагонадийные боржники это мы. а засоби это- взлом аккаунтов и россылка по интернету всякой чуши про вас. террор родных и близких. 300 звонков в день. облепливание дверей подьездов и столбов вашими фото и тд.
вы как будто первый день. ну что у вас с полицией если не секрет

deathmetal, неблогонадійні я знаю, а от неблагодійні це які , вони саме так пишуть , почитайте в скріні

deathmetal, все добре , треба було дати пояснення того що я писала в кіберполіцію, якби знала що поліція ще буде ходити , то взагалі б не писала

Карамбулька, Щей професійні?!Наче колекторська робота законна.Таке щось

deathmetal, неблогонадійні я знаю, а от неблагодійні це які , вони саме так пишуть , почитайте в скріні

deathmetal, все добре , треба було дати пояснення того що я писала в кіберполіцію, якби знала що поліція ще буде ходити , то взагалі б не писала
а я понял. ну так видите, эти черти с ошибками пишут. а люди их боятся. это недоучки тупые. их по обьявлению понабирали

а я понял. ну так видите, эти черти с ошибками пишут. а люди их боятся. это недоучки тупые. их по обьявлению понабирали
а на счет полиции- что не делается все к лучшему

Карамбулька, Щей професійні?!Наче колекторська робота законна.Таке щось
не обращайте внимания. я к ним отношусь как к мухам. жужжит вокруг. надоедает. хочется прихлопнуть

Це добре що написали, ще декілька таких заяв і можливо буде якийсь прогрес... А те що приходили, це ж нічого страшного. Вас же в наручниках до відділку не повели, можливо вони безрезультатно намагались додзвонитись... Хоча б видно, що поліція працює, що реагують...

deathmetal, спочатку вони мені мені здавались страшні , на другий день просрочки зробили розсилку, я була в шоці, а тепер мені з них смішно , ще жалко що вони такі безпомічні , неграмотні , дурні, ще й скажені

У меня тоже в этой конторе прострочила, уже 4 месяца, и о чудо, нашли номер родителей , какой то Олександр Олександрович представилс маером полиции и сказал что я причиняла вред компании и на меня заяву накатали, звонит им каждые 2 минут и умоляет что бы я с ним связалась ... Ну что за бред, у меня то родители все понимают, я говорю что никакой он ни полиция а диванные войска, ну сейчас позвоню ему , посмотрим что будет дальше

Savina, тримайте нас в курсі

Savina, тримайте нас в курсі
Ну позвонила, музыку послушала, поднял трубку какой то гундосик, я ему говорю здравствуйте, вас беспокоит такая то такая то, а оно мне говорит кто это ??? Аааааа, да я капитан полиции Вася пупкин, вот открываем криминальне провадження ст.192 бла бла бла, я говорю на каких остнованиях, оно мне на вас подали заяву Петя Васичкин , знаете такого я говорю нет, вообще первый раз слышу, Говорит что у вас случилось , я ему в кратце объяснила ситуацию , что мол пошли нах*р со своими процентами и штуфами. Пролонгацию я делала, а сама мозгами то понимаю что я разговариваю с этой же конторой , он мне слово я ему два, говорит так вы признаете что брали деньги? Я говорю да, есть какие то вопросы , решаем через суд, и только , повестку жду с мокрой печатью, он бэ мэ, досвиданья. Ну трындец, реально какой то малолетка .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі