Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А якщо їм сподобається і почнуть частіше навідуватись?)Платьице понарядней, пироги на стол.
Устроить платный вход.А якщо їм сподобається і почнуть частіше навідуватись?)
Ой чомусь мені здається, що за мої гарні очі ніхто мені тих долгів не спише))))
О, тоді вже 100% стаття, якщо я почну платно до себе впускати, щоб на мої платячка дивились...Устроить платный вход.
Краще платний винос, бо чоловік у мене трохи неадекват, а ще коли випье, вони на своіх ногах не вийдуть.Устроить платный вход.
А вы фоп откройте. Будет бизнес.Ой чомусь мені здається, що за мої гарні очі ніхто мені тих долгів не спише))))
О, тоді вже 100% стаття, якщо я почну платно до себе впускати, щоб на мої платячка дивились...
В гробу я таких кавалєрів бачила...Сплюньте!!!!!!
Заходи не бойся выходи не плач?Краще платний винос, бо чоловік у мене трохи неадекват, а ще коли випье, вони на своіх ногах не вийдуть.
Поддерживаю!! Люди, вы меня шокируете!! Нет, серьезно)) Не понимаю, откуда в нашей стране этот рабский страх??? Вы все сидите на форуме, читаете, понимаете, что тут почти все такие- " нищеброды, аферисты, наркоманы" и т.д. Ну прекратите вы уже бояться!!!!!!!Народ не стоит боятся, ни одного займа, они все разводилы галимые, и тем более не платите им просто так, из за вонючих бумажек на которые они думают народ из за страха поведется и заплатит
От варіант))) Зіставлю бізнес план і почну діяти)А вы фоп откройте. Будет бизнес.
Так і буду, на їхні погрози приїхати відповідати, що у мене вхід платний)))А вы фоп откройте. Будет бизнес.
За идею меня в долю. А ещё могу вышибалой поработать. Оплата договорнаяОт варіант))) Зіставлю бізнес план і почну діяти)

Приятно общаться с деловым человекомdeathmetal, домовились![]()