БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тат@яна, гарантійний лист, якщо я не помиляюсь, тільки заказним і приходить.

vita, Так, біда зближує, але було б набагато краще, якби ми спілкувались не тут, а на якомусь форумі про котячих паразитів, хай би краще така біда була)))))
А они и есть котячие глисты. Гадость делают а их не видно

Вкладення

• Screenshot_20190205-170927_Viber.webp
    Screenshot_20190205-170927_Viber.webp
    70.3 Кб · Перегляди: 64
Тат@яна, а в мене чоловік але він з нами теж у банді(і все відсіялись наче й не було всі.

Тат@яна, у мене також... Навіть подзвонити і пожалітись нема кому...

Shanti, це не є гроші случайно?бл а я не можу щоб не відповісти:crazy:

Shanti, у вас чоловік є чи ви сама?

Мне сегодня пришло,наверное придется брать виходной, встречать :лифчик:Screenshot_20190205-171227.webp

Я вот думаю, после проверки нацкомфин, кредит каса списала до тела и заморозила сумму, они присылают гарантийные письма?!
На рахунок цього, я не знаю, але не хвилюйтесь і не накручуйте себе. Завтра заберете листа, побачите. І нам напишите)))
Я, чомусь, впевнена, що там нічого страшного) Мене інтуїція тільки раз підвела, коли я в МФО влізла...)

Мне сегодня пришло,наверное придется брать виходной, встречать :лифчик:Screenshot_20190205-171227.webp
Не приедут они, я это уже прошла!

На рахунок цього, я не знаю, але не хвилюйтесь і не накручуйте себе. Завтра заберете листа, побачите. І нам напишите)))
Я, чомусь, впевнена, що там нічого страшного) Мене інтуїція тільки раз підвела, коли я в МФО влізла...)
Напишу обязательно!

какое тело и сколько прсрочка?
Честно сказать не помню. У меня их дохера. Не слежу. Но у меня примерно везде одинаково от двух до пяти тысяч. А просрочки от двух месяцев до двух недель. Точнее сказать сейчас не могу.

Kobra, торта купіть та хороший чай

Shanti, бо такою манерою мені ці гроші пишуть(але я не можу щоб не огризнуться(

vita, Я ігнорю тих, хто не пише звідки він, в цього контакта, що мені писав номер російський, а там я вроді ні в кого нічого не брала...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі