БыстроЗайм и их сочинения

• Автор теми Автор теми Geka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 623
  • Перегляди Перегляди 49K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Народ не стоит боятся, ни одного займа, они все разводилы галимые, и тем более не платите им просто так, из за вонючих бумажек на которые они думают народ из за страха поведется и заплатит

Тат@яна, я думаю що більш за все манівео договір прислав.

Просила договор у Быстрозайм, Алекскредит ,кредиткаса и манивео, это может быть договор? Настоящий?!
Скоріш всього, бо суд- в руки мають вручити, а договір простим листом не можуть надіслати.

Народ не стоит боятся, ни одного займа, они все разводилы галимые, и тем более не платите им просто так, из за вонючих бумажек на которые они думают народ из за страха поведется и заплатит
бл, я боюсь до истерики, а платить то один х*й нечем!

Татьяна а чего вы боитесь не пойму, они ничего вам не сделают, я 2 года не плачу, хотя много раз уже мог закрыть, но просто забил на них

Антипод, а кому ви 2 роки не плотите?і що вони вам робили?

Татьяна а чего вы боитесь не пойму, они ничего вам не сделают, я 2 года не плачу, хотя много раз уже мог закрыть, но просто забил на них
Ми жінки, в нас нервова система слабша, ми сильніше піддаємось впливу і більш схильні панікувати...

Не знаю, я постоянно чего-то жду, а вдруг у меня не так как у других!

Shanti, я наче до вас діла немаю,але вже панікую бо думаю якщо вам якась ху№ня прийшла то це і мені прийде(((д*pa є д*pa:fool:

Я не платил многим, не помню смысл их перечислять, все как и у всех. Ничего они не сделали, письма на почту и звонки стандарт, и все теперь отстали

Интересно, а гарантийное письмо заказным приходит или простым?!

Танечка, не бойтесь. Никто вам ничего не сделает. Сейчас только что посмеялся дома. Валяюсь на диване с телефоном на форуме в семейных трусах. Тут кто-то в дверь звонит. Я пошёл открывать, я дочь и говорит: ты хоть штаны одень, а то вдруг тебя арестовывать приехали, полосатую робу привезли а на шапке " мошенник" написано. Хохочем вдвоём.

Shanti, я наче до вас діла немаю,але вже панікую бо думаю якщо вам якась ху№ня прийшла то це і мені прийде(((д*pa є д*pa:fool:
Знаєте, як в фільмі: "и тебя вылечат, и меня вылечат..." У нас аналогічно- і Вам прийде, і мені... Добре, що ми уже знаємо, що таке може бути- "предупреждён, значит вооружон".

Танечка, не бойтесь. Никто вам ничего не сделает. Сейчас только что посмеялся дома. Валяюсь на диване с телефоном на форуме в семейных трусах. Тут кто-то в дверь звонит. Я пошёл открывать, я дочь и говорит: ты хоть штаны одень, а то вдруг тебя арестовывать приехали, полосатую робу привезли а на шапке " мошенник" написано. Хохочем вдвоём.
Крута у Вас донька) Піклується)

Антипод, я аплодую:smile60::hi:

Shanti, біда зближує,мені наприклад немає з ким про це поговорити крім вас)

vita, Так, біда зближує, але було б набагато краще, якби ми спілкувались не тут, а на якомусь форумі про котячих паразитів, хай би краще така біда була)))))

вам колись на вайбер писали "где оплата?"бо коли мені пишуть і зразу укривають матами та погрозами тут ясно,а коли таке присилають я тіряюсь і незнаю що відповісти:scratch_one-s_head:

Shanti, це точно але що поробиш(значить треба нам такі випробування:facepalm::facepalm::facepalm:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі