Быстрозайм прислав смс

• Автор теми Автор теми Olena0491
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K

Olena0491

Форумчанин
Дописи
79
Реакції
57
Бали
5090
Olena0491 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, кого фото потрапило в інтернет після цього повідомлення???

Вкладення

• 05E1BEA7-0F18-4214-ACBF-3C0A7BDF171B.webp
    05E1BEA7-0F18-4214-ACBF-3C0A7BDF171B.webp
    27 Кб · Перегляди: 274
Скажите у вас сколько прострочки и звонят ли они вашим родственикам?
В мене прострочена декілька тижнів. Нікому ще не телефонували. Мені жінка телефонувала і почала розказувати що я така і сяка, а я їй почала за карантин і безробіття.,. Так вона мене обізвала істеричкою і трубку кинула. А у Вас скільки?

В мене прострочена декілька тижнів. Нікому ще не телефонували. Мені жінка телефонувала і почала розказувати що я така і сяка, а я їй почала за карантин і безробіття.,. Так вона мене обізвала істеричкою і трубку кинула. А у Вас скільки?
У меня 4 дня,так же карантин работы нет платить не чем сказала им об этом так они давай и родственикам позвоним и вас посадим и так дальше

Скажите у вас сколько прострочки и звонят ли они вашим родственикам?
В мене прострочена декілька тижнів. Нікому ще не телефонували. Мені жінка телефонувала і почала розказувати що я така і сяка, а я їй почала за карантин і безробіття.,. Так вона мене обізвала істеричкою і трубку кинула. А у Вас скільки
У меня 4 дня,так же карантин работы нет платить не чем сказала им об этом так они давай и родственикам позвоним и вас посадим и так дальше
А у вас багато МФО?

IMG_20200407_110002.webp

Доброе утро. Сегодня пришло вот такое смс от быстрозайм. Просрочка с 26.03. что делать?

В мене прострочена декілька тижнів. Нікому ще не телефонували. Мені жінка телефонувала і почала розказувати що я така і сяка, а я їй почала за карантин і безробіття.,. Так вона мене обізвала істеричкою і трубку кинула. А у Вас скільки

А у вас багато МФО?
У меня не закрытых 3 ну как то все идут на уступки,а быстрозайм только орут и истерят

Всім привіт, кого фото потрапило в інтернет після цього повідомлення???
У меня тоже с утра такое пришло.
IMG_20200407_110002.webp

Доброе утро. Сегодня пришло вот такое смс от быстрозайм. Просрочка с 26.03. что делать?
НиЧеГо! Не парься, розслабся и забей на все!

Щой но прислали. Тіло і відсотки вже перекрила пролангаціями,а їм ще мало

Вкладення

• S00522-101047.webp
    S00522-101047.webp
    24 Кб · Перегляди: 216
какие компании пошли на уступки? с кем можно договорится?
Динеро закрыла за тело+% Форза чисто за тело,май кредит сделала реконструктизацию плачу по 400 гр в течении 5 месяцев,укрпозыка тож за тело и % е-гроши насчитали с 4 тыс 12 но пошли хоть как то на встречу и я закрыла их за 6 тыс,а вот быстрозайм пришлось делать реконструктизацию с тела 3400 я должна отдать 7 тыс розбили на 4 платежа,короче как и так остались еврогроши но те вообще не на какие уступки не идут

Просрочка більше місяця, сказали до понеділка, якщо не оплачу тоді в поліцію напишуть заяву??

Вкладення

• Screenshot_2020-05-23-08-22-20-325_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-05-23-08-22-20-325_com.android.mms.webp
    88.3 Кб · Перегляди: 130
Доброе утро, меня сегодня тоже порадовали?Умови карантину адаптовані. Закон 3220 вже не діє. ТЕРМІНОВО протягом 2-х днів сплатіть борг. 0800507570

Назад
Угорі