Bilosnizka
Форумчанин
- Дописи
- 117
- Реакції
- 94
- Бали
- 343
Bilosnizka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пугают. Мне даже звонили следаком прикидываясь ? забейЛякають,чи звичайна розсилка...Можливо ще сьогодні комусь приходило??
Мені може і дзвонять,на днях якийсь чувак підписаний прізвищем і ім'ям був,але я ні з ким не спілкуюсь,нерви дорожчі ніж їхні розмови))Пугают. Мне даже звонили следаком прикидываясь ? забей
Та отож))) так что не волнуйся)))Мені може і дзвонять,на днях якийсь чувак підписаний прізвищем і ім'ям був,але я ні з ким не спілкуюсь,нерви дорожчі ніж їхні розмови))
А также СБУ, ФСБ, ЦРУ, ФБР, Моссад,Кизяков,Ночных Волков,Морских котиков,Вечерних сусликов...и дальше,по списку...Лякають,чи звичайна розсилка...Можливо ще сьогодні комусь приходило??
Если очень захотеть)))СерГрей, а хоронить их где?) В моем воображении им всем места нету))
Чекаю 10 місяців. Ще не доїхали. Не переживайте.Лякають,чи звичайна розсилка...Можливо ще сьогодні комусь приходило??
Огород есть...кто они ? Каллы...от слова кал...а говнецо- лучшее удобрение...Если очень захотеть)))
А я зайшла в свій кабінет і там таке повідомлення , що компанія може вносити корективи. Підскажіть будь ласка я запрошувала договір, відповіді немає, коли звонят, то я сказала за договір, а вони своє, у вас заборгованість, коли оплатите...Комусь відправляли договірЛякають,чи звичайна розсилка...Можливо ще сьогодні комусь приходило??
А який договір хто його підписував?А я зайшла в свій кабінет і там таке повідомлення , що компанія може вносити корективи. Підскажіть будь ласка я запрошувала договір, відповіді немає, коли звонят, то я сказала за договір, а вони своє, у вас заборгованість, коли оплатите...Комусь відправляли договір
Вас не смущает выставлять персональные данные в открытой перепискеА я зайшла в свій кабінет і там таке повідомлення , що компанія може вносити корективи. Підскажіть будь ласка я запрошувала договір, відповіді немає, коли звонят, то я сказала за договір, а вони своє, у вас заборгованість, коли оплатите...Комусь відправляли договір
Мониторте в реестрах. Обычно они не предупреждают.Як шо прийшло смс заяву подана до виконавця.відкриття ВП 18.02.може бути справді чи не
Исправила)Вас не смущает выставлять персональные данные в открытой переписке...
Там уже исправили. Я что то поспішила...Вас не смущает выставлять персональные данные в открытой переписке...