Бистрозайм! Просто лякають?

• Автор теми Автор теми Bilosnizka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 5K

Bilosnizka

Форумчанин
Дописи
117
Реакції
94
Бали
343
Bilosnizka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Лякають,чи звичайна розсилка...Можливо ще сьогодні комусь приходило??

Вкладення

• IMG_20210205_212730.webp
    IMG_20210205_212730.webp
    47.3 Кб · Перегляди: 376
Пугают. Мне даже звонили следаком прикидываясь ? забей
Мені може і дзвонять,на днях якийсь чувак підписаний прізвищем і ім'ям був,але я ні з ким не спілкуюсь,нерви дорожчі ніж їхні розмови))

А также СБУ, ФСБ, ЦРУ, ФБР, Моссад,Кизяков,Ночных Волков,Морских котиков,Вечерних сусликов...и дальше,по списку...

СерГрей, а хоронить их где?) В моем воображении им всем места нету))

Прям такие ездуны, что потом напишут, что в день визита вас не было дома. Хоть вы и будете их ждать весь день)

Точно такое же сообщение приходило во вторник. Никто не приехал, не переживайте)

А я зайшла в свій кабінет і там таке повідомлення , що компанія може вносити корективи. Підскажіть будь ласка я запрошувала договір, відповіді немає, коли звонят, то я сказала за договір, а вони своє, у вас заборгованість, коли оплатите...Комусь відправляли договір

Вкладення

• IMG_20210214_171124.webp
    IMG_20210214_171124.webp
    36.1 Кб · Перегляди: 256
А я зайшла в свій кабінет і там таке повідомлення , що компанія може вносити корективи. Підскажіть будь ласка я запрошувала договір, відповіді немає, коли звонят, то я сказала за договір, а вони своє, у вас заборгованість, коли оплатите...Комусь відправляли договір
А який договір хто його підписував?

Вас не смущает выставлять персональные данные в открытой переписке :rolleyes: ...

Як шо прийшло смс заяву подана до виконавця.відкриття ВП 18.02.може бути справді чи не

Назад
Угорі