Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Люда, йдіть додому, Люда.Добрий вечір, допоможіть порадою мені сьогодні дзвонив слідчий Калашніков Олексій Віталійович сказав, що на мене написали заяву Коваленко Олег Іванович, що я винна 35000 грн бистрозайму хоча я в них брала 7500 і багато разів продовжувала кредит, а потім мені не було чим сплачувати і в мене просрочка 67 днів і мені грозить від 3 до 5 років позбавлення волі, якщо я з ними не розберуся, щоб вони забрали заяву, я дзвонила на номер бистрозайму і вони мені сказали, щоб я до завтра до 13:00 сплатила 7500, а далі скажуть скільки за відсотки ще і вони заберуть заяву якщо я сплачу до завтра 7500
Мені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заявуПо перше, поліція, не займається такими справами, тому не звертате уваги, це їхній черговий розвод на гроші. По друге, потрібно було запитати, слідчий якого відділення, посаду, номер його кабінету й домовитися про особистй зустріч. Після цього варто було зателефонувати на 102 і запитати, чи дійсно в них працює цей слідак
Та боже , следователь не будет звонить на телефон ради долга, поймите вы уже.Куча тем было с звонилками от быстрозаймаМені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заяву
Не будьте такой наивнойМені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заяву
Я дуже переживаю, бо цей слідчий подзвонив моїй мамі на роботу і з нею спочатку говорив, а не зі мною і сказав мамі, що скажіть своїй дочці, щоб протягом 30 хв зі мною зв'язалася, моя мама за мене переживає бо я вагітна на 5 місяці ще й до тогоЛюда, йдіть додому, Люда.
Погодуйте дітей, побалакайте з чоловіком.
Які 7500? Жоден слідчий по такій х**ні дзовити не буде.
Скажите маме что это мошенники ,объясните как-то ситуацию, поставьте ей на телефон антиколектор звонилкиЯ дуже переживаю, бо цей слідчий подзвонив моїй мамі на роботу і з нею спочатку говорив, а не зі мною і сказав мамі, що скажіть своїй дочці, щоб протягом 30 хв зі мною зв'язалася, моя мама за мене переживає бо я вагітна на 5 місяці ще й до того
А як ви гадаєте, що було б, якби погодились на зустріч? Спитали б номер кабінету, домовилися про час... От тоді б він тобі одразу б почав волати в трубку нецензурною лексикою і виявилося б що неякий він не слідчий Капітан Мітьолкін))))Мені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заяву
Ти паче вагітна! Думайте краще про маля. Нехай йдуть все лісом. І мамі з донькою так скажіть, щоб не контактували з ними.Я дуже переживаю, бо цей слідчий подзвонив моїй мамі на роботу і з нею спочатку говорив, а не зі мною і сказав мамі, що скажіть своїй дочці, щоб протягом 30 хв зі мною зв'язалася, моя мама за мене переживає бо я вагітна на 5 місяці ще й до того
Цей слідчий сказав підійти на 15:00 в 202 кабінет (у відділ поліції нашого міста) дані де знаходиться відділок поліції він вірні назвав, але він і в інтернеті міг таке глянути на якій вулиці знаходиться цей відділок поліціїА як ви гадаєте, що було б, якби погодились на зустріч? Спитали б номер кабінету, домовилися про час... От тоді б він тобі одразу б почав волати в трубку нецензурною лексикою і виявилося б що неякий він не слідчий Капітан Мітьолкін))))
Ти паче вагітна! Думайте краще про маля. Нехай йдуть все лісом. І мамі з донькою так скажіть, щоб не контактували з ними.
Дзвонила моя мама у відділ поліції і сказали, що такого следователя не має і не було ніколиА як ви гадаєте, що було б, якби погодились на зустріч? Спитали б номер кабінету, домовилися про час... От тоді б він тобі одразу б почав волати в трубку нецензурною лексикою і виявилося б що неякий він не слідчий Капітан Мітьолкін))))
Ти паче вагітна! Думайте краще про маля. Нехай йдуть все лісом. І мамі з донькою так скажіть, щоб не контактували з ними.
Хух мені аж легше стало, ото розводятьЦей слідчий сказав підійти на 15:00 в 202 кабінет (у відділ поліції нашого міста) дані де знаходиться відділок поліції він вірні назвав, але він і в інтернеті міг таке глянути на якій вулиці знаходиться цей відділок поліції
Дзвонила моя мама у відділ поліції і сказали, що такого следователя не має і не було ніколи
номер жетона УКМ 252981 ОТ 25 декабря 16 года я принимаю заявленеи потом в прокуратуру ,говорю конечно принимайте и передавайте на мою область при чём тут запорожье,и ще спросила каким боком гражданско правовые относятся к полиции пусть говорю в суд подают больше верояно я жду говорю суда от них как Бога,в ответ я смотрю вы сильно умная не тарахти не порти мне утро ,говрю я жду всего хорошего,во дятлы повеселили меня и контактное мое лицокрасотка,так с нимиВ сільраду дзвонили ніби начальник поліції.) То все пи*дьож. Я заяву написала на них за вимагання.
Звонил следователь Коваленко Александр Сергеевич сказал что юрист Быстрозайма Мельник подал на меня заявление по поводу машеничества. Кто с таким встречался? Сказала что поговорю с адвокатом,сказал перезвонит до 5 что бы знать заводить дело или нет
У мене теж займ в бистрозайме і просрочка, щойно звонив робот ( я встигла записати на диктофон) каже що моє майно описане і виставлене напродаж )))) чи мають вони право на таке? чи страшилка?
Блин один в один,ещё и в сельсовет прокуратура звонит к которому я никакого дела не имеюМені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заяву
Мені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заяву
Сомнительно, что следователь звонил по токому поводу
было подобное только с кредит кафе, позвонил следователь говорит что заявление написали, приходите мы вас задержим или позвоните извинитесь и они его заберутЗвонил следователь Коваленко Александр Сергеевич сказал что юрист Быстрозайма Мельник подал на меня заявление по поводу машеничества. Кто с таким встречался? Сказала что поговорю с адвокатом,сказал перезвонит до 5 что бы знать заводить дело или нет
Это бред, неправда, не ведитесьЗвонил следователь Коваленко Александр Сергеевич сказал что юрист Быстрозайма Мельник подал на меня заявление по поводу машеничества. Кто с таким встречался? Сказала что поговорю с адвокатом,сказал перезвонит до 5 что бы знать заводить дело или нет
Страшилка, без рішення суду це неможливоУ мене теж займ в бистрозайме і просрочка, щойно звонив робот ( я встигла записати на диктофон) каже що моє майно описане і виставлене напродаж )))) чи мають вони право на таке? чи страшилка?
Да да, как с цепи посрывалисьсегодня точно обострение...
Обнагліли зовсім, мені так колись якийсь " слідчий" дзвонив по кредиту колишнього чоловіка і номер залишив і адресу і т.д. і т.п., ...чоловік передзвонив, а то развод)))Цей слідчий сказав підійти на 15:00 в 202 кабінет (у відділ поліції нашого міста) дані де знаходиться відділок поліції він вірні назвав, але він і в інтернеті міг таке глянути на якій вулиці знаходиться цей відділок поліції
Дзвонила моя мама у відділ поліції і сказали, що такого следователя не має і не було ніколи
Хух мені аж легше стало, ото розводять