Быстрозайм подал заявление

• Автор теми Автор теми Диана1984
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
:cool:сегодня точно обострение...

Добрий вечір, допоможіть порадою мені сьогодні дзвонив слідчий Калашніков Олексій Віталійович сказав, що на мене написали заяву Коваленко Олег Іванович, що я винна 35000 грн бистрозайму хоча я в них брала 7500 і багато разів продовжувала кредит, а потім мені не було чим сплачувати і в мене просрочка 67 днів і мені грозить від 3 до 5 років позбавлення волі, якщо я з ними не розберуся, щоб вони забрали заяву, я дзвонила на номер бистрозайму і вони мені сказали, щоб я до завтра до 13:00 сплатила 7500, а далі скажуть скільки за відсотки ще і вони заберуть заяву якщо я сплачу до завтра 7500
Люда, йдіть додому, Люда.
Погодуйте дітей, побалакайте з чоловіком.
Які 7500? Жоден слідчий по такій х**ні дзовити не буде.

По перше, поліція, не займається такими справами, тому не звертате уваги, це їхній черговий розвод на гроші. По друге, потрібно було запитати, слідчий якого відділення, посаду, номер його кабінету й домовитися про особистй зустріч. Після цього варто було зателефонувати на 102 і запитати, чи дійсно в них працює цей слідак
Мені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заяву

Мені сказав цей слідчий підійти завтра на 15:00 до нього і будемо говорити, але каже я вам дам номер телефону, щоб ви подзвонили до цього хто на мене заяву написав і розібралися щоб він забрав заяву
Та боже , следователь не будет звонить на телефон ради долга, поймите вы уже.Куча тем было с звонилками от быстрозайма
Не будьте такой наивной

Люда, йдіть додому, Люда.
Погодуйте дітей, побалакайте з чоловіком.
Які 7500? Жоден слідчий по такій х**ні дзовити не буде.
Я дуже переживаю, бо цей слідчий подзвонив моїй мамі на роботу і з нею спочатку говорив, а не зі мною і сказав мамі, що скажіть своїй дочці, щоб протягом 30 хв зі мною зв'язалася, моя мама за мене переживає бо я вагітна на 5 місяці ще й до того

Я дуже переживаю, бо цей слідчий подзвонив моїй мамі на роботу і з нею спочатку говорив, а не зі мною і сказав мамі, що скажіть своїй дочці, щоб протягом 30 хв зі мною зв'язалася, моя мама за мене переживає бо я вагітна на 5 місяці ще й до того
Скажите маме что это мошенники ,объясните как-то ситуацию, поставьте ей на телефон антиколектор звонилки

А як ви гадаєте, що було б, якби погодились на зустріч? Спитали б номер кабінету, домовилися про час... От тоді б він тобі одразу б почав волати в трубку нецензурною лексикою і виявилося б що неякий він не слідчий Капітан Мітьолкін))))
Ти паче вагітна! Думайте краще про маля. Нехай йдуть все лісом. І мамі з донькою так скажіть, щоб не контактували з ними.

Люда Ш., я при всех родных этого юриста/полицейского послал нхй сначала соснуть а потом сесть. Больше он мне не звонил. Это один человек, и полицеский и юрист БЗ. Проходили уже и с ШГ и с БЗ. Вам ничео не угрожает.

А як ви гадаєте, що було б, якби погодились на зустріч? Спитали б номер кабінету, домовилися про час... От тоді б він тобі одразу б почав волати в трубку нецензурною лексикою і виявилося б що неякий він не слідчий Капітан Мітьолкін))))

Ти паче вагітна! Думайте краще про маля. Нехай йдуть все лісом. І мамі з донькою так скажіть, щоб не контактували з ними.
Цей слідчий сказав підійти на 15:00 в 202 кабінет (у відділ поліції нашого міста) дані де знаходиться відділок поліції він вірні назвав, але він і в інтернеті міг таке глянути на якій вулиці знаходиться цей відділок поліції

Дзвонила моя мама у відділ поліції і сказали, що такого следователя не має і не було ніколи
Цей слідчий сказав підійти на 15:00 в 202 кабінет (у відділ поліції нашого міста) дані де знаходиться відділок поліції він вірні назвав, але він і в інтернеті міг таке глянути на якій вулиці знаходиться цей відділок поліції

Дзвонила моя мама у відділ поліції і сказали, що такого следователя не має і не було ніколи
Хух мені аж легше стало, ото розводять

Останнє редагування:
мне сегодня тоже звонил типа аля следователь Локтев Сергей Александрович,на вас заявление вы должны быстрозайму 40000 грн, :ahaha:номер жетона УКМ 252981 ОТ 25 декабря 16 года я принимаю заявленеи потом в прокуратуру ,говорю конечно принимайте и передавайте на мою область при чём тут запорожье,и ще спросила каким боком гражданско правовые относятся к полиции пусть говорю в суд подают больше верояно я жду говорю суда от них как Бога,в ответ я смотрю вы сильно умная не тарахти не порти мне утро ,говрю я жду всего хорошего,во дятлы повеселили меня и контактное мое лицо

В сільраду дзвонили ніби начальник поліції.) То все пи*дьож. Я заяву написала на них за вимагання.

У мене теж займ в бистрозайме і просрочка, щойно звонив робот ( я встигла записати на диктофон) каже що моє майно описане і виставлене напродаж )))) чи мають вони право на таке? чи страшилка?

Звонил следователь Коваленко Александр Сергеевич сказал что юрист Быстрозайма Мельник подал на меня заявление по поводу машеничества. Кто с таким встречался? Сказала что поговорю с адвокатом,сказал перезвонит до 5 что бы знать заводить дело или нет

Бггг, ору)
У мене теж займ в бистрозайме і просрочка, щойно звонив робот ( я встигла записати на диктофон) каже що моє майно описане і виставлене напродаж )))) чи мають вони право на таке? чи страшилка?

А от ви самі як думаєте? Це правда чи все-таки повна маячня?

Мне тоже з бистрозайма робот звонил сказал инспектор виихал для описи вашего имущества,у меня имущества нету такшо пошли они нах

Блин один в один,ещё и в сельсовет прокуратура звонит к которому я никакого дела не имею

Сомнительно, что следователь звонил по токому поводу

Звонил следователь Коваленко Александр Сергеевич сказал что юрист Быстрозайма Мельник подал на меня заявление по поводу машеничества. Кто с таким встречался? Сказала что поговорю с адвокатом,сказал перезвонит до 5 что бы знать заводить дело или нет
было подобное только с кредит кафе, позвонил следователь говорит что заявление написали, приходите мы вас задержим или позвоните извинитесь и они его заберут

Это бред, неправда, не ведитесь
Никто ничего не писал и не напишет, будут пугать, звонить родственникам. У меня там просрочка ого го не помню даже сколько, потом якобы договорились о реструктуризации....но говорили об одном, а они по своему сделать решили, маме звонят, та орёт на меня...ну и т.д. написали мне на Вайбер, я сказала, чтоб прислали договор, сначала замялась дамочка, потом сбрасывает мне на почту бред полнейший....я спрашиваю, что это?! Она говорит договор, я ответила, что это не то совсем, а ересь какая то....и она заткнулась пока
Страшилка, без рішення суду це неможливо
:cool:сегодня точно обострение...
Да да, как с цепи посрывались

Хух мені аж легше стало, ото розводять
Обнагліли зовсім, мені так колись якийсь " слідчий" дзвонив по кредиту колишнього чоловіка і номер залишив і адресу і т.д. і т.п., ...чоловік передзвонив, а то развод)))

Останнє редагування:
Люда Ш.,
опыт + инфа от адвоката.

вызов в полицию - повестка, где указано Ваше ФИО, статьи по которым притягивают и в каком Вы качестве вызываетесь (свидетель, потерпевший или подозреваемый) и эта повестка отдается Под Подпись Вашу, но прежде чем подписать, у "гонца" сфотать доки и обязательно поставить дату и время когда получили с подписью гонца.
в повестке должно быть фио, должность конт тел следака и дата когда Вы должны прийти в участок.
ну и самое главное без адвоката лучше не идти, но если пошли, то лучше отвечать"возможно и я писал / делал, но не помню, т.к уже много времени прошло.
перечитать протокол допроса, если сами, то раза 3 как минимум, бо следаки жуки ещё те, если написан левак, то объявить следаку, что пусть перепечатает.
подписи ставить на ВСЕХ свободных местах бумаги, чтоб ничего не дописали.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі