Бистрозайм обзвонил всех.

• Автор теми Автор теми VikaArt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K

VikaArt

Форумчанин
Дописи
163
Реакції
25
Бали
68
VikaArt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня некий Андрей Николаевич обзвонил родителей моих,мужа и даже в сель.совет где я раньше била прописана. Я перезвонила,потребувала договор на дом.адрес на что он розорался и сказал что приедет и засунет в одно место? хотел по хорошому а тепер будет по плохому. Когда оформляла 4мес.назад пролонгаций не делала. Что делать?дальше стоять на своем или просить тольктолько тело?? ?

Сегодня некий Андрей Николаевич обзвонил родителей моих,мужа и даже в сель.совет где я раньше била прописана. Я перезвонила,потребувала договор на дом.адрес на что он розорался и сказал что приедет и засунет в одно место? хотел по хорошому а тепер будет по плохому. Когда оформляла 4мес.назад пролонгаций не делала. Что делать?дальше стоять на своем или просить тольктолько тело?? ?
Мороз не раз меня спасал)

Мороз не раз меня спасал)
В мене взагалі подзвонили тіткі і скащали що я не відаю, хай за мене відає, бо я не можу, в мене чоловік судимий( хоча чоловік даже не бачив суду)
Але тітка сказала шо не знає мене взагалі не туди попали. Мамі просто набридли дзвінки і вона каже щл в неї немає дочки
Білтше нікому не дзвонили... напевно зрозуміли шо толку 0
Такшо з часом все буде ок)

В мене взагалі подзвонили тіткі і скащали що я не відаю, хай за мене відає, бо я не можу, в мене чоловік судимий( хоча чоловік даже не бачив суду)
Але тітка сказала шо не знає мене взагалі не туди попали. Мамі просто набридли дзвінки і вона каже щл в неї немає дочки
Білтше нікому не дзвонили... напевно зрозуміли шо толку 0
Такшо з часом все буде ок)
Колекторами почали лякати

Колекторами почали лякати
Мене лякають вже не знаю скільки ними+ я спочатку пролонгації робила... а з березня прострочка. Спочатку казали що чуть не завтра продають.. але чомусь місяцями не продавали, зараз досі не знаю чи їх я чи уже ні... бо ніхто не дзвонить, але думаю що у них, бо останнього разу пропонували сплатити 10000(при тілі 5) і все списують інакше продають, після того пройшло з пів місяця- і нічого)
Тому поки мене не тривожать я за це і не лякаюсь
В деяких випадках колектори краще ніж ці МФО- менше звонять, але це дивлячись хто

Не пойму,такие разные у всех отзывы: коллекторы лучше или хуже мфо?? Очень плохо если тебя продали??

Я питався сказали нет плати усе.Усе платить не буду будем ждать може всетаки согласятся нсли не то хай гуляют

Ну а с ними договариваются о теле и т.д.??
С коллекторами???? Эти ещё те мошенники. Только после предоставления подтверждающих документов о том, что они купили ваш долг. Все должно быть с мокрыми печатями. В противном случае для них "могут наступить негативные последствия"(ГКУ)

Тоже самое . Всем сказали что я шахрай )

У меня перестали звонить ,договор прислали я поржал и послал их с ним
Мені на електронку кинули.просила з печатками..він як почав верещать. Тіпа я дуже розумна. Як з ними боротись.в суд не йдуть..договір не дають
Погрози.

Мені на електронку кинули.просила з печатками..він як почав верещать. Тіпа я дуже розумна. Як з ними боротись.в суд не йдуть..договір не дають
Погрози.
Я забил ,сказал только тело оплачу если согласны,они отказали я и сказал бб

а сколько просрочка была, когда всех обзвонили???

Назад
Угорі