Бистрозайм...мож кому буде цікаво...

• Автор теми Автор теми Sky27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 4K

Sky27

Форумчанин
Дописи
101
Реакції
55
Бали
5125
Sky27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі всім привіт.Раніше писала скаргу в нацком на бистрозайм а саме на тов "прості займи" і сьогодні отримала відповідь,що в мене з ними нема договору. Перечитала багато всього по цьому мфо.І виявляється за даною адресою зареєстровано тов прості займи та тов служба митєвого кредитування.І якщо зайти на сайт бистрозайму в розділ як оплатити то вибиває реквізити Служби Митєвого Кредитування, або тов прості займи і єдрпоу СМК (це вже напевно махінація для податкової).В підсумку роблю висновок що тре писати в нацком на тов смк.Чи є такі люди що писали на смк.?

Вкладення

• Screenshot_2019-11-19-23-33-18.webp
    Screenshot_2019-11-19-23-33-18.webp
    38.5 Кб · Перегляди: 244
  • Screenshot_2019-11-19-23-33-34.webp
    Screenshot_2019-11-19-23-33-34.webp
    51 Кб · Перегляди: 242
  • Screenshot_2019-11-19-23-33-47.webp
    Screenshot_2019-11-19-23-33-47.webp
    47.7 Кб · Перегляди: 221
Очень интересная история.
Может быть это связано с тем, что компания меняла свой вид деятельности? К сожалению можно только догадываться, но подсказать это налоговой думаю надо. Это разные получается компании в одном и том же юр.адресе

как говорится в одном анекдоте - нема ручек, нема и конфеток. Нет договора - нет займа:beach:

Вам отправлено досудебное требование заказным письмом по адресу регистрации. Срочно пролонгируйте или закройте займ. Быстрозайм
Що ще значить? Хтось знає?

Вам отправлено досудебное требование заказным письмом по адресу регистрации. Срочно пролонгируйте или закройте займ. Быстрозайм
Пришло тоже самое. Чего ожидать подскажите...

10 минут назад мне такое же точно сообщение пришло с номера 0931703974

ну ок,отправили,только ж я там не живу по прописке.больные вообщем.

10 минут назад мне такое же точно сообщение пришло с номера 0931703974

ну ок,отправили,только ж я там не живу по прописке.больные вообщем.
Та я тоже 10р.вже не живу за пропискою) та батьки "зрадіють дуже" листу.
А у Вас скільки днів просрочка?
Post automatically merged:

І що означає "ДОСУДЕБНОЕ Требования " в їх розумінні?

Останнє редагування:

в их понимании???а бред собачий.....у меня тело 1000....насчитали дофига....около месяца.....

а я с 2009 года не живу.тоже лет 10 .как уехала учится...так и все....дальше сама....

Друзі всім привіт.Раніше писала скаргу в нацком на бистрозайм а саме на тов "прості займи" і сьогодні отримала відповідь,що в мене з ними нема договору. Перечитала багато всього по цьому мфо.І виявляється за даною адресою зареєстровано тов прості займи та тов служба митєвого кредитування.І якщо зайти на сайт бистрозайму в розділ як оплатити то вибиває реквізити Служби Митєвого Кредитування, або тов прості займи і єдрпоу СМК (це вже напевно махінація для податкової).В підсумку роблю висновок що тре писати в нацком на тов смк.Чи є такі люди що писали на смк.?
Муж тоже вчера от нацкома получил ответ, что с быстрозаймом договор не заключался.

аналогичный ответ от Нацкома пришол. Что договора нету. Вот как дальше??!!

Договора нет не только с быстрозаймом так пишут с сс лоаном тоже так ответил!

Пришло тоже самое. Чего ожидать подскажите...
Нічого. Максимум телефонний терор і то не завжди

Нічого воно не значить . Колбаску на тій бумажці поріжите !

В пошуку пишемо бистрозайм(на форумі),і листаєм інформацію там дуже багато про них,боятися та переживати не варто,розписувати всі їх дії нема потреби,бо інфи по них на форумі достатньо,головне без нервів,все добре

Муж тоже вчера от нацкома получил ответ, что с быстрозаймом договор не заключался.
добрый день. Подскажите, пожалуйста, в НацКом заказным письмом отправляли или посредством эмейла переписывались? И можно ли у Вас образец письма попросить ([email protected])? Я знаю, что образцы в разделе ресурсов есть, но я новичек, и у меня пока еще прав на скачивание не хватает :(

скажите пожалуйста письмо пришло?

Мне быстрохрень вообще смс сутра прислали: Подготовьте имущество по адресу регистрации для изъятия, Компанией подано исковое заявление в суд, долг грн.БыстроЗайм" )))) изыматели хреновы)))
Просрочка менее месяца

Я сьогодні подзвонила в бистрозайм і запитала що вони за компанія,і в кого бралая брала позику,,!Вони сказали що "служба миттєвого кредитування"я запитала ім'я з ким я розмовляю і нехотів називатись сказав що вам це борг допоможе погасити,я сказала що так,питаю його чому дзвонять з бистро займу а не з тої компанії де я брала борг сказали яка різниця?Сказала все як є за смс з погрозами за те що не ідуть на поступки і чувак сказав що завтра передзвони будемо домовлятися,чого чекати?
Та все одно готую лист в нацком! На них і на cly
Також буду писати на них!

Останнє редагування:
Можна зразок листа який ви писали в нацком. Дякую.

Можна зразок листа який ви писали в нацком. Дякую.

https://ukc.gov.ua/
Я, ПІБ, ІПН , проживаю місто, вул. , маю діючий кредитний інтернет договір з Товариство з обмеженою відповідальністю «Служба миттєвого кредитування».

Кредит був виданий на суму ...грн, проте наразі тіло,відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають більше 10тис. грн. Було внесено декілька платежів на суму ...грн.(якщо були пролонгації)

Прохання до вас, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від 00.07.19р. № 00000000, укладений між Товариство з обмеженою відповідальністю "Служба миттєвого кредитування" та ПІБ.

Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства України,непоказують договір та нараховують несправедливо відсотки. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу [email protected]

00.00.2019р. ПІБ

Было как-то что от МФО приходит сообщение что изменения в реквизитах оплаты.... может это они так мохлюют?
Что нужно займ погосить или продлить....это вам выберать что лучше
Мне быстрохрень вообще смс сутра прислали: Подготовьте имущество по адресу регистрации для изъятия, Компанией подано исковое заявление в суд, долг грн.БыстроЗайм" )))) изыматели хреновы)))
Просрочка менее месяца
А тело какое?что изымать уже едут?)))

Назад
Угорі