Бистрозайм. Методи. Чого чекати.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 79
  • Перегляди Перегляди 8K

Roxy

Only read
Дописи
405
Реакції
271
Бали
443
Roxy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім форумчанам!
Хто знає які методи роботи використовує БИСТРОЗАЙМ. Тіло кредиту 2500 з яких 2000 тис. оплатила, але відсотків набігло уже на 10000,просрочка трохи більше двох місяці. Спочатку дзвонили часто, як провела оплату в листопаді, став дзвонити робот. Голові селищної ради дзвонили, представлялися співробітниками поліції і до мене теж той самий співробітник дзвонив. А 26 грудня він же капітан поліції обматюкав мене так що використав мабуть увесь запах ненормативної лексики. Склалось враження що метою дзвінка було не вибивання грошей а матюкання. СМС вже не надходять давно, лист прийшов типу з заявою по шахрайство, з колючим дротом і все таке. СКАЖІТЬ, на що ще вистачить їхньої фантазії, ЧОГО ЩЕ ЧЕКАТИ.

Привіт усім форумчанам!
Хто знає які методи роботи використовує БИСТРОЗАЙМ. Тіло кредиту 2500 з яких 2000 тис. оплатила, але відсотків набігло уже на 10000,просрочка трохи більше двох місяці. Спочатку дзвонили часто, як провела оплату в листопаді, став дзвонити робот. Голові селищної ради дзвонили, представлялися співробітниками поліції і до мене теж той самий співробітник дзвонив. А 26 грудня він же капітан поліції обматюкав мене так що використав мабуть увесь запах ненормативної лексики. Склалось враження що метою дзвінка було не вибивання грошей а матюкання. СМС вже не надходять давно, лист прийшов типу з заявою по шахрайство, з колючим дротом і все таке. СКАЖІТЬ, на що ще вистачить їхньої фантазії, ЧОГО ЩЕ ЧЕКАТИ.
Є цілий розділ по бистрозайм почитайте!

Зайдіть
Привіт усім форумчанам!
Знайдіть тему про бистрозайм там буде вся інфо про них. В мене вони є але що і як не знаю я на ігнорі

Привіт усім форумчанам!
Це просто жах. Я в жовті взяла 4500. Потім пролонгації. Потім просрочка,були смс кожен день,що я злодійка,щоб подзвонила. Я не реагувала,може вони і дзвонили,не знаю. Одного разу я відповіла і вислухала мораль,але культурну. Борг набіг майже 15000( днів 40 просрочки). Жінка запропонувала реструктуризацію,але наголосила,що в договорі такого немає і вони йдуть на поступки. Попросила документ.Сказали,що немає у них офіційної реструктуризації. Я внесла 5000 протягом трьох днів ,а 10000 тисяч розбили на два платежі, на два місяці. Нарахування пені припинено,сума боргу зменшилася,але в особистому кабінеті написано,що кредит просрочено і скільки днів змінюється. Нікому не дзвонили. Але домовленість тільки на словах. Але я хочу написати в Нацком,проте може мені буде ще гірше. Та й сума в кабінеті стоїть вже менша.

Зайдіть
Знайдіть тему про бистрозайм там буде вся інфо про них. В мене вони є але що і як не знаю я на ігнорі
Так і я можна сказати в ігнорі. Просто хочеться знати до чого він приведе той ігнор.
За пораду дякую. Тему знайду почитаю.
Це просто жах. Я в жовті взяла 4500. Потім пролонгації. Потім просрочка,були смс кожен день,що я злодійка,щоб подзвонила. Я не реагувала,може вони і дзвонили,не знаю. Одного разу я відповіла і вислухала мораль,але культурну. Борг набіг майже 15000( днів 40 просрочки). Жінка запропонувала реструктуризацію,але наголосила,що в договорі такого немає і вони йдуть на поступки. Попросила документ.Сказали,що немає у них офіційної реструктуризації. Я внесла 5000 протягом трьох днів ,а 10000 тисяч розбили на два платежі, на два місяці. Нарахування пені припинено,сума боргу зменшилася,але в особистому кабінеті написано,що кредит просрочено і скільки днів змінюється. Нікому не дзвонили. Але домовленість тільки на словах. Але я хочу написати в Нацком,проте може мені буде ще гірше. Та й сума в кабінеті стоїть вже менша.
[/QUOTE
Вам хоч рестуктуризацію запропонували. Я її просила сама коли прострочка і сума були менші, сказали що у них такого нема щоб навіть не сподівалась. Звернулась до юриста, порадив повернути лише тіло кредиту, і допобачення.

Так і я можна сказати в ігнорі. Просто хочеться знати до чого він приведе той ігнор.
За пораду дякую. Тему знайду почитаю.
Призведе до того, що будуть пропонувати тіло, якщо ви будете холоднокровні.

Согласна, это ужас! Взять 4,5к, сделать кучу пролохаций, отдать 5к, и ещё 10к! Вы в своём уме?!
У вас таке було?На якому періоді прострочки запропонували?
Эти долго раскачиваются, мне предложили на восьмой месяц просрочки, да мне пофиг, они пролохациями давно своё получили втройне! Не общалась ни разу, вайбера на известном им номере нет, переписок также не вела, писем уже давно не шлют, никаких кабинетов, чем больше там шаритесь тем дольше о вас помнить будут!

Останнє редагування:
у меня проценты больше, чем тело кредита!!! пыталась, чтоб они пошли на уступки, так выслушала о себе до фига столькоооо, еще и назвали где и кем работаю(( не охота платить с 2000 займа, 6000 с копейками ((( но боюсь, что на работу начнут трезвонить

Сегодня прислали!)

Вкладення

• B555BF96-BE2A-4D11-9F0D-51585B85D8E1.webp
    B555BF96-BE2A-4D11-9F0D-51585B85D8E1.webp
    66.1 Кб · Перегляди: 289
Родственникам ещё набирать будут и говорить что поручителями их сделали и данные их оставили

Родственникам ещё набирать будут и говорить что поручителями их сделали и данные их оставили
Ахахах) ну удачи, моя мама пошлёт их на ******* ?
Помогло обращение в полицию? У меня у них просрочка 6 дней, и уже угрозы
Только сегодня скинула эл.заявление) написала, что в их общении всматривается агрессия, а так же пропаганда суицида

ага, а потом укрпочтой страшное письмо с колючей проволокой будет))))
В мене таке було. Заява і колюча проволока. Спочатку подумала що то якась нова форма для оформлення офіційних документів потім посміялась і поклала в ящик до колекції

Обзванивали кого-то?) я на них сразу же в полицию написала))
Може й обзвонювали! Незнаю! Я їм теж кучу листів писала і про пролонгації, і про їхні погрози, але від них 0 реакцій, вони напевно їх не читають

Капслок запрещен!
Обзванивали кого-то?) я на них сразу же в полицию написала))
І ЩО ДОПОМОГЛО ЗВЕРНЕННЯ В ПОЛІЦІЮ??? Бо мені знайомий поліцейський пояснив що написати заяву можна але то тривалий процес. То не знаю чи варто взагалі писати. Чи буде результат? Якщо чесно... МАла б більше можливосте то просто знайшла б людину і надавала їй по морді добряче.

Назад
Угорі