MiMi
Форумчанин
- Дописи
- 160
- Реакції
- 90
- Бали
- 3625
MiMi не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
20 днів просрочки у цій канторі, за ці дні 1000 грн закинула просто щоб % не так швидко ріс. Тільки що дзвонила мамзєль сказала що поїдуть за місце прописки. Я кажу і що немає ніяких інших варіантів, ви ж бачили шо я платила! На шо мені відповіли, що їх не цікавить моя розповідь або оправдання... З 14:00 до 18:00 чекати виїздну групу. Я вже псіханула кажу наша з вами розмова записується, буду іти в суд, бо ви на поступки і компроміси не ідете... На що вона нахамила і сказала чекайте ми приїдем
Post automatically merged:
І також мені пригрозила що вони мене записують також.. Я така ок... В суді побачимось... Тепер сиджу і думаю шо палку я явно перегнула(20 днів просрочки у цій канторі, за ці дні 1000 грн закинула просто щоб % не так швидко ріс. Тільки що дзвонила мамзєль сказала що поїдуть за місце прописки. Я кажу і що немає ніяких інших варіантів, ви ж бачили шо я платила! На шо мені відповіли, що їх не цікавить моя розповідь або оправдання... З 14:00 до 18:00 чекати виїздну групу. Я вже псіханула кажу наша з вами розмова записується, буду іти в суд, бо ви на поступки і компроміси не ідете... На що вона нахамила і сказала чекайте ми приїдем