Будуть блокувати рахунки мої та родичів

• Автор теми Автор теми Salurn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Salurn

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
77
Бали
3625
Salurn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло таке повідомлення. Маю миттєві гроші від Альфа. Це тіпа страшилка як від мфо чи як? Сума кредиту 30к
Не оплатила минулий місяць мінімальний і цей місяць..
Лякають?

Прийшло таке повідомлення. Маю миттєві гроші від Альфа. Це тіпа страшилка як від мфо чи як? Сума кредиту 30к
Лякають?
Про родственников брехня

Полгода пугают, потом, как они сами бухтят, если в течение 80 дней не платите и не выходите на связь, передают на прозвон. И параллельно считают свои заоблачные проценты. Очень долго платила им меньше, но стабильно, и все равно эти деньги ушли в никуда - на пени и штрафы. Хочу подавать на них в суд.

Полгода пугают, потом, как они сами бухтят, если в течение 80 дней не платите и не выходите на связь, передают на прозвон. И параллельно считают свои заоблачные проценты. Очень долго платила им меньше, но стабильно, и все равно эти деньги ушли в никуда - на пени и штрафы. Хочу подавать на них в суд.
Ви теж мали миттєві гроші?
Я тепер бачу, що в них появилась функція в май альфа «онлайн кредит»))

Так. В свою чергу, будучи не зовсім обізнаною та заляканою, оформила реструктуризацію після прострочення. А це ще гірша кабала, ніж було (( Зараз злетіла з реструктуризації, проценти там - ховайся і тікай!

Мій знайомий хотів нещодавно взяти там кредит- онлайн, то спочатку сказали, що договір вишлють, а потім, після погодження заявки, подзвонили й сказали, що приїдуть додому й привезуть договір. Знайомий відмовився.

Так. В свою чергу, будучи не зовсім обізнаною та заляканою, оформила реструктуризацію після прострочення. А це ще гірша кабала, ніж було (( Зараз злетіла з реструктуризації, проценти там - ховайся і тікай!
Тепер прислали, що приїдуть і розклеють наклейки. Таке враження, що це мфо пише..зроблять таке? Чи на рівні слів все?

Лякають?
Мне сделала альфа надпись

МФОшный долг, друзья,
Это вовсе не скамья.
Их работа- нас пугать
Научитесь забивать)))
И не будет нам тюрьмы,
Здесь крутые, только мы!!!

Назад
Угорі