Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Про родственников брехняПрийшло таке повідомлення. Маю миттєві гроші від Альфа. Це тіпа страшилка як від мфо чи як? Сума кредиту 30к
Не оплатила минулий місяць мінімальний і цей місяць..
Лякають?
Та родичів то понятноПро родственников брехня
Не, так быстро не будет. Меня три месяца пугают, но пока ничего не делалиТа родичів то понятно
Мене я цікавлю)
Чи так рано вони це робитимуть?
Ви теж мали миттєві гроші?Полгода пугают, потом, как они сами бухтят, если в течение 80 дней не платите и не выходите на связь, передают на прозвон. И параллельно считают свои заоблачные проценты. Очень долго платила им меньше, но стабильно, и все равно эти деньги ушли в никуда - на пени и штрафы. Хочу подавать на них в суд.
Так. В свою чергу, будучи не зовсім обізнаною та заляканою, оформила реструктуризацію після прострочення. А це ще гірша кабала, ніж було (( Зараз злетіла з реструктуризації, проценти там - ховайся і тікай!Ви теж мали миттєві гроші?
Я тепер бачу, що в них появилась функція в май альфа «онлайн кредит»))
Мій знайомий хотів нещодавно взяти там кредит- онлайн, то спочатку сказали, що договір вишлють, а потім, після погодження заявки, подзвонили й сказали, що приїдуть додому й привезуть договір. Знайомий відмовився.Ви теж мали миттєві гроші?
Я тепер бачу, що в них появилась функція в май альфа «онлайн кредит»))
Тепер прислали, що приїдуть і розклеють наклейки. Таке враження, що це мфо пише..зроблять таке? Чи на рівні слів все?Так. В свою чергу, будучи не зовсім обізнаною та заляканою, оформила реструктуризацію після прострочення. А це ще гірша кабала, ніж було (( Зараз злетіла з реструктуризації, проценти там - ховайся і тікай!
Мне сделала альфа надписьПрийшло таке повідомлення. Маю миттєві гроші від Альфа. Це тіпа страшилка як від мфо чи як? Сума кредиту 30к
Не оплатила минулий місяць мінімальний і цей місяць..
Лякають?
Через скільки?Мне сделала альфа надпись
Та це ясно.Вам могут а вот родственникам никак.
Та це ясно.
Тільки що прислали знову смс , що приїдуть і оклеють під‘їзд
В Вас таке було?)Это тоже могут.
Да сделают. Я там должнаТа родичів то понятно
Мене я цікавлю)
Чи так рано вони це робитимуть?
Де живете? Яка була прострочка? Яка сума?Да мне обклеивали.