Щоденник Буду ділитись своїм досвідом щодо закриття мфо , може комусь корисно буде:)

• Автор теми Автор теми K_S
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 3K
Хто як в меседжерах якщо чесно

За моїм досвідом - в меседжераж більше продавлюють на сплату та психологічно тиснуть.
Але коли пропонують нормальні умови якщо стоїте на своєму.
Шаблон є, в приватні поділюсь, а взагалі подивіться на шаблон звернення громадян України , за ним робила. Там звичайна шапка, назва заява, та спокійно суть звернення викладайте.

Для себе рекомендую зробити табличку з усіма мфо, суму боргу, окремо сума тіла, офіційна пошта, номер договору, ТОВ як називається і статус

У вас вже є протермінування ?
У мене вже є протермінування по манівео, тільки почалося. А куди Вам написати за шаблоном?

У мене вже є протермінування по манівео, тільки почалося. А куди Вам написати за шаблоном?
манівео, місяць і передадуть таліону, таліон через деякий час 100% запропонує 50% від тіла, максимально їх морозити )

в приватні повідомлення спробуйте
як раз в мене сьгодні, відправляю заяву їм

Вони вже в суди ходять, тому не факт
мені здається на кого попадеш
бо по форуму читала багато, з деякими домовилась легко, хоча писали що треш, а з деякими навпаки

в приватні повідомлення спробуйте
як раз в мене сьгодні, відправляю заяву їм
Я не знаю як Вам написати, я так розумію поки не можу зі свого профілю писати в приватні. Недавно на форумі, тому погано розбираюсь як працює

Я не знаю як Вам написати, я так розумію поки не можу зі свого профілю писати в приватні. Недавно на форумі, тому погано розбираюсь як працює
подивіться в приватні повідомлення :)

я на стороні того щоб завчасно звернутись, від суду ніхто не застрахований, але у вас будуть докази що ви не ховались

Хто як в меседжерах якщо чесно

За моїм досвідом - в меседжераж більше продавлюють на сплату та психологічно тиснуть.
Але коли пропонують нормальні умови якщо стоїте на своєму.
Шаблон є, в приватні поділюсь, а взагалі подивіться на шаблон звернення громадян України , за ним робила. Там звичайна шапка, назва заява, та спокійно суть звернення викладайте.

Для себе рекомендую зробити табличку з усіма мфо, суму боргу, окремо сума тіла, офіційна пошта, номер договору, ТОВ як називається і статус

У вас вже є протермінування ?
У мене протермінування від 14 до 27 днів в різних мфо і тім числі крипто

Рівно місяць як почала закриватись )

Мої підсумки:
- закрито повністю 11 мфо
- погоджено та виплачую 6 мфо
- відмовили повністю 5 з 52, спочатку закрию кредит касу, далі буду з іншими розбиратись

Сил витратилось дуууже багато, часу також
Іноді навіть не встигала оновлювати табличку свою і статуси

Сподіваюсь до нового року більшість закрию, головне не вестись на цей психологічний тиск.

Бажаю всім успіхів в закритті :)

Назад
Угорі