Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У Вас на заблоковану карту прийшли кошти?Який банк?Почала тим займатися і почалася ця вся біда.
І сам факт що ні банк ні юстиція ніхто нічого не каже а приватний виконавець сказала що мають право,після того як я сказала їй що не мають права з багатодітної матері знімати соціальну виплату на дітей.
ОщадУ Вас на заблоковану карту прийшли кошти?Який банк?
Не факт,що їх списали з карти.Кошти можуть бути просто заблокованні бути.Почекайте день-два,можливо розблокують рахунок і зможете зняти кошти.
У Вас кошти не списали.Чекайте,поки ощад карту розблокує і зможете зняти кошти.Ось так мені в било.
Але було - 17860 а тепер - 10 з чимось!У Вас кошти не списали.Чекайте,поки ощад карту розблокує і зможете зняти кошти.
Якщо є можливість,то зверніться у відділення банку,можливо там особисто заявку потрібно подати на розблокування.
Пишите сразу в НБУ, я с пятницы ничего не могу от них добиться.Але було - 17860 а тепер - 10 з чимось!
Правильно,тому що заблокована сума зменшилась за рахунок зарахованих коштів на карту.Але було - 17860 а тепер - 10 з чимось!
Повторю свой совет, обратитесь в Ощад, ждать не вариант. Да и зачем? И на будущее, мне кажется, лучще в банке, у Вас Ощад, для соцвиплат открыть отдельный счет, целевой, тогда ни при каких раскладах деньги на нем не заблокируют. А так у вас считается один текущий счет, в банке не могут дифференцировать и будут блокировать и снимать все.Але було - 17860 а тепер - 10 з чимось!
У вас заблокированная сумма идет с минусом, поступления плюсовые, итого, уменьшается сумма вашего обязательства. Теперь не важно, вам должны разблокировать и все! Потом видно будетАле було - 17860 а тепер - 10 з чимось!
Була я в банку ніхто нічого не розблокував, цільових рахунків сказали що не відкривають. Сказали звязуйтеся з виконавчим. А та ска вибачте на слові ложила на всіх таких як я.Повторю свой совет, обратитесь в Ощад, ждать не вариант. Да и зачем? И на будущее, мне кажется, лучще в банке, у Вас Ощад, для соцвиплат открыть отдельный счет, целевой, тогда ни при каких раскладах деньги на нем не заблокируют. А так у вас считается один текущий счет, в банке не могут дифференцировать и будут блокировать и снимать все.
У вас заблокированная сумма идет с минусом, поступления плюсовые, итого, уменьшается сумма вашего обязательства. Теперь не важно, вам должны разблокировать и все! Потом видно будет
фuгня, пользуются положением, нарушают закон и те, и другие. Пишите скаргу в НБУ и ли звоните на горячую линию Урядова ГЛБула я в банку ніхто нічого не розблокував, цільових рахунків сказали що не відкривають. Сказали звязуйтеся з виконавчим. А та ска вибачте на слові ложила на всіх таких як я.
Трі дні дзвоню і 0, ложили вони на такі ситуації я розумію що наше становище важке але і людина має якось і за щось житифuгня, пользуются положением, нарушают закон и те, и другие. Пишите скаргу в НБУ и ли звоните на горячую линию Урядова ГЛ
Я понимаю, это не менее важно, особенно с детьми... Позвоните на горячие линии НБУ и урядову, с конкретикой, банк, ФИО и т.п. Надо дергать лапками, что сделаешь, даже в мирое время по этим вопросам трабблы были, а уж сейчас...Трі дні дзвоню і 0, ложили вони на такі ситуації я розумію що наше становище важке але і людина має якось і за щось жити