Будь-ласка люди, потрібна допомога(матеріальна)

• Автор теми Автор теми Олександр
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр

Форумчанин
Дописи
64
Реакції
6
Бали
1765
Олександр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Зараз працюю вже, маю 25+ МФО, робив декілька тем про свої історії, так вийшло що зараз опинився без грошей зовсім, навіть на ту саму роботу немає як добиратися, минулу зарплату роздав на борги друзям та рідним, тепер трохи не розрахував. Якщо хто може то позичте приблизно 500 грн до 12.08(приходить в 16.00).Реально зараз в скрутному становищі, буду дуже вдячний та також допоможу якщо колись треба буде.

Мужчина, да тут же как бы большинство из нас сами должники.
Розумію, думаю Світ не без добрих людей, просто нема де просити більше
Post automatically merged:

Да і це просто прохання, якщо хто зможе то відгукнеться в кого справи зараз по краще

Розумію, думаю Світ не без добрих людей, просто нема де просити більше

Да і це просто прохання, якщо хто зможе то відгукнеться в кого справи зараз по краще

У меня то самое. Тоже нет денег, даже на еду часто. Но надо держаться.. может все-таки кто-то из родственников согласится помочь?

Зараз працюю вже, маю 25+ МФО, робив декілька тем про свої історії, так вийшло що зараз опинився без грошей зовсім, навіть на ту саму роботу немає як добиратися, минулу зарплату роздав на борги друзям та рідним, тепер трохи не розрахував. Якщо хто може то позичте приблизно 500 грн до 12.08(приходить в 16.00).Реально зараз в скрутному становищі, буду дуже вдячний та також допоможу якщо колись треба буде.
Тим більше,Ми Вас не знаємо. Багато прохань про допомогу,але мало хто взмозі допомогти фінансово. Всі ми стараємось залатували дірки. І не тільки перед МФО,а в першу чергу родині
Бажаю удачі.
,P.S
В мене 550грн на дві неділі життя . 6людей.Але з Божою допомогою Прорвемося))))))

Родичі самі потребують просто, Батько в лікарню їде завтра на обстеження, нібито гастрит сказали, но завтра ясніше буде, тож я не хочу їх напрягати, кажу що все добре в мене)

Никто не обратил внимания что последнее время появилось много форумчан с датой регистраци "начало мая" и 19-50 сообщениями??
Или мне так кажеться??

Як тільки перестала бути змога платити то і знайшов цей форум, до речі випадково, шукав за запитом-:що буде якщо не платити МФО", і "Як не платити мікрозайми"

Є декілька записів з розмовами, хоча в основному я не говорю з ними, друг скидає у Вайбері записи як до нього звонять

Як тільки перестала бути змога платити то і знайшов цей форум, до речі випадково, шукав за запитом-:що буде якщо не платити МФО", і "Як не платити мікрозайми"
занесите телефон в ломбард с которого пишите, за одно и глаза отдохнут ))

В мене 550грн на дві неділі життя . 6людей.Але з Божою допомогою Прорвемося))))))
А так справді можна? (питання риторичне - сам в свій час пережив таке, коли не було майже чим годувати дитину маленьку і маму на сносях, мою дружину.)
Як згадаю - мурахи по тілу ... проте це є життя, в кожного інакше.Але ніхто так не розуміє "голодного" як той, що сам через це пройшов...

" Только все равно не пойму к чему дата регистрации на Форуме, к этой теме? "
Констатация факта, ничего больше,
Akatin,
sesegnonrussell

и ещё один товарищь сегодня распинался про то что был суд и через 4 дня пришли частные судебные исполнители к родителям описывать имущество, от только его тему найти не могу..
и у всех интересный нюанс, регистрация май-начало июня..и очень мало постов...

Мне тоже не за что на работу ехать, сегодня за последние доехала, осталось 50 коп. Нечего, завтра пешком пойду, всего то 2 часа ходу. Может и Вы сможете? Ну или пробуйте искать подработку на 100-500 грн.

" Только все равно не пойму к чему дата регистрации на Форуме, к этой теме? "
Констатация факта, ничего больше,
Akatin,
sesegnonrussell

и ещё один товарищь сегодня распинался про то что был суд и через 4 дня пришли частные судебные исполнители к родителям описывать имущество, от только его тему найти не могу..
и у всех интересный нюанс, регистрация май-начало июня..и очень мало постов...
Хорошо, но почему нельзя это было написать в какой-то другой теме? Человек просит о помощи, а Вы про майские регистрации.

Я кстати, тоже в начале мая зарегистрировалась на Форуме... )

всё, всё...проехали..я высказал замеченную закономерность...почему написал именно тут?
Я должен у кого-то спросить разрешения что и где писать?
если да, подскажите, я не знал..
"
Я кстати, тоже в начале мая зарегистрировалась на Форуме... )"
Так посмотрите на колличество сообщений у Вас и у данных индивидов....
Они зарегены 1,5 -2 месяца назад...и ничего не писали...и вдруг всплеск...
Знаете как в разведке называют таких индивидов? "Консервы"

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі