Брат покінчив життя самогубством через колекторів

• Автор теми Автор теми Inna007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В поліцію обовязково , якщо вони нічого не будуть робити тоді в прокуратуру та генпрокуратуру.
при бажанні можливо довести склад злочину , але необхідно комплекс слідчихдій

При бажанні ... Ключеве слово. Не будуть вони нічого доводити.Закриють справу за відсутності доказової бази. 99,99%.
В мене була ситуація в родині. Трохи більше року назад мій племінник неповнолітній попав під вплив певної групи в соцмережах і покінчив раптово життя суїцидом.Раптово.Був відмінником в школі, ганяв в футбол, не мав шкідливих звичок. Для родини це був тотальний ШОК.
Мусорнота забрала ПК, планшет і його телефон.Відкрили справу по статті доведення до самогубства. Пару раз приїжджали слідчи до родини і декілька раз викликали до райвідділка на надання показів. Через два з половиною місяці закрили справу за браком доказів. С*ка повбивав би тих ує6фн1в в погонах.Вони ніуя не можуть, окрім як збирати побори і розбивати нові Пріуси.Доблєсниє стражі порядка, мать їх за ногу!!!

При бажанні ... Ключеве слово. Не будуть вони нічого доводити.Закриють справу за відсутності доказової бази. 99,99%.
В мене була ситуація в родині. Трохи більше року назад мій племінник неповнолітній попав під вплив певної групи в соцмережах і покінчив раптово життя суїцидом.Раптово.Був відмінником в школі, ганяв в футбол, не мав шкідливих звичок. Для родини це був тотальний ШОК.
Мусорнота забрала ПК, планшет і його телефон.Відкрили справу по статті доведення до самогубства. Пару раз приїжджали слідчи до родини і декілька раз викликали до райвідділка на надання показів. Через два з половиною місяці закрили справу за браком доказів. С*ка повбивав би тих ує6фн1в в погонах.Вони ніуя не можуть, окрім як збирати побори і розбивати нові Пріуси.Доблєсниє стражі порядка, мать їх за ногу!!!
У Вас був адвокат ?
скільки скарг було написано ?
Скільки ухвал слідчим судом було прийнято ? в плані нсрд і срд

Я Вас підтримую, і співчуваю Вам .
Вони взагалі нічого не хочуть робити, їх треба спонувати до дій законними і правовими методами

У Вас був адвокат ?
скільки скарг було написано ?
Скільки ухвал слідчим судом було прийнято ? в плані нсрд і срд

Я Вас підтримую, і співчуваю Вам .
Вони взагалі нічого не хочуть робити, їх треба спонувати до дій законними і правовими методами

Адвокат був,а от на рахунок кількостей скарг чи ухвал не в курсі,якщо чесно Не питав у брата,не до того було. Дякую за співчування!

Похоже на вброс. Если правда, советую обращаться в полицию и в СМИ, это будет резонанс на всю страну

Він мені сам про це розповідав. Тільки я не знаю куди можна звернутися тепер з цим питанням
Співчуваю. Але щоб звернутись до правоохоронних органів потрібно мати докази психологічного впливу який призвів до самогубства.

И тишина....очередной вброс?!)))
Len4ik, если человек не может совладать своими эмоциями при звонках и смс,то близкие и родные помогут разобраться,если нет -то форум и знающие в этом деле люди помогут,нас таких дохрена и трошки..
Кто то и откликнется,а если все в себе,загнать себя в коробку то по-любому неадекватные суицидальные мысли посещают.Так что с проблемами нужно делится-и себя успокаиваешь и мысли мрачные уходят)
Это Вы в понедельник это сообщение редактировали или автор подняла в топ?

Я щиро співчуваю тобі.. Хочеться просто стати якимсь богом і клацнути пальцями що би колекторів( на***ків ) не було ніде..
А так - звертайся у поліцію, але скоріш за все вони будуть члени пинати ніж розглядати справу..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі