Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вам,нічого не буде,Я сама свою свекруху вмовила написати на мене заявуПідкажіть що може бути, брату заонять погрожують, за мої борги, то він сказав що піде і напише заяву в міліцію на мене, зате що його тероризують через мої кредиты.
нехай пробує в поліцію бо міліції вже пару років нема. Але там як пахло гімном так і нічого не змінилось.Підкажіть що може бути, брату заонять погрожують, за мої борги, то він сказав що піде і напише заяву в міліцію на мене, зате що його тероризують через мої кредиты.
Грош-цена такому братуПідкажіть що може бути, брату заонять погрожують, за мої борги, то він сказав що піде і напише заяву в міліцію на мене, зате що його тероризують через мої кредиты.
Аналогичная ситуация была у меня, только Дядя вызвал полицию не на меня, а на коллекторов. Ему позвонили и начали угрожать, а он вызвал полицию, они номер записали кто звонил и всё, по сей день , я от Дяди не слышала что бы ему звонили, хз что повлияло.Підкажіть що може бути, брату заонять погрожують, за мої борги, то він сказав що піде і напише заяву в міліцію на мене, зате що його тероризують через мої кредиты.
На шараги пусть и пишет, вы то тут при чем?Підкажіть що може бути, брату заонять погрожують, за мої борги, то він сказав що піде і напише заяву в міліцію на мене, зате що його тероризують через мої кредиты.