Боюсь колажів та смс

• Автор теми Автор теми Бубочк@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 7K
Воно то так...але там може бути не моє фото,а тих людей які не мають до мене діла вже 12 років..колишній чоловік та його мама.а вона мені гірша ніж колектори..
Змініть номер телефону і не звертайте на них уваги. Ви не повинні їм нічого не пояснювати! Ще і колишнім. Ви крім себе нікому нічого не винні. Заспокойтесь.

Доброго дня всім, я тут новенька
МФО 20+ ((( все мабуть як у всіх
Брала один щоб закрити інший і понесло...
Зараз найбільше просторочки по Манівео та швидко гроші, більше 20 днів
Інші приблизно 15-20 днів.
Найбільше боюсь фото колажів
Всі свої соц мережі видалила..але хвилююсь за рідню
Маю прізвище колишнього чоловіка,а його мама та жінка є в соц.мережах(ФБ)
Можуть вони на них робити теж?
Боюсь в основному за Швидко Гроші та Гроші Всім
Дякую за відповідь
Робити можуть,но ты не бойся.Это не больно

Дякую. В друзів і немає..всі відсіялись як від прокаженної.. навіть батьки не підтримують а лише дорікають(
Ну саме час знайти нове захоплення і нове оточення. Бо що то за друзі такі були?

Я не боєць.. нажаль.мене це морально вбиває..рідні не підтримують..лише більше ображають
Тримайтеся. Я теж тільки вийшла на прострочку. Трусить вже поменше. Нічого вони Вам не зроблять. Читайте побільше форум. Допомагає. Мені , принаймі , дуже.

Как всегда прямо и по делу))) У меня одна знакомая до слёз расстроилась не из-за коллажа,а что фото не удачное подобрали)))
ganjkiller, )

Тримайтеся. Я теж тільки вийшла на прострочку. Трусить вже поменше. Нічого вони Вам не зроблять. Читайте побільше форум. Допомагає. Мені , принаймі , дуже.
А плакать не пробовали?
Как всегда прямо и по делу))) У меня одна знакомая до слёз расстроилась не из-за коллажа,а что фото не удачное подобрали)))
ganjkiller, )
Знакомая с понятием дела просто отнеслась :ahaha:

Особистий кабінет,брала 20 к під виплату 5 разів по 6800
Зараз прострочка 13600( два платежі)

Манівео поки що тиша..смс і мені дзвонили декілька разів

От цього і найбільше боюсь..ні спати,ні їсти,ні жити спокійно не можу.. постійно на нервах і плачу
Розкажіть всім своїм,кому не зможете-кажіть про викрадення персональних даних і шаїраях-фактично це і правда...Я теж цього чекаю,та від того,що ви будете розкисати -буде тільки гірше...Прорвемося-вам удачі!

Дякую за відповідь
Привіт. Я теж довго боялася і трусила я, а зараз забила і розповіла все най блищим друзям і колишньому чоловіку він звичайно сказав що я клуша, навіть хотів допомогти закривати. Але я вже не хочу.
І
як Вас сильно задовбують????

Друзья, тоже боюсь коллажей, просрочки по 20 дней, коллаж ещё не пришел, а может и были, но я удаляю неизвестных писателей в вайбер не читая(( но больше боюсь, что сыну пришлют, вчера ему звонили из Позички(( был шок у него конечно( могут сыну прислать?

Друзья, тоже боюсь коллажей, просрочки по 20 дней, коллаж ещё не пришел, а может и были, но я удаляю неизвестных писателей в вайбер не читая(( но больше боюсь, что сыну пришлют, вчера ему звонили из Позички(( был шок у него конечно( могут сыну прислать?
Могут на кого угодно сделать, не только на вас.Бояться этого не стоит, здесь нет ничего страшного, кто адекватный нормально к этому отнесется и поймет

Можуть звісно, я б порадила Вам закрити соц мережі і сину також, або налаштувати правильно! І то не факт, що вони будуть у кожного по різному! А які у Вас контори?

Можуть звісно, я б порадила Вам закрити соц мережі і сину також, або налаштувати правильно! І то не факт, що вони будуть у кожного по різному! А які у Вас контори?
Фб только для друзей открыт, сына вообще нет в соцсетях! Уже лучше А контор много: Манивео 20, динеро 19, cred+, top, pozichka, my credit, еврогроши, кашинский, credit up, miloan, Cly((( кто кашмарит больше ???

Фб только для друзей открыт, сына вообще нет в соцсетях! Уже лучше А контор много: Манивео 20, динеро 19, cred+, top, pozichka, my credit, еврогроши, кашинский, credit up, miloan, Cly((( кто кашмарит больше ???
Та а кожного по різному, я ж гворю, тут однозначно не можна сказати! Почитайте теми по Ваших займає, розберетеся!)

Дякую за відповідь
Я тоже боюсь, сильнее всего звонков на работу? и коллажей, это самое пугающее

Я тоже боюсь, сильнее всего звонков на работу? и коллажей, это самое пугающее
Чому ж такий нік вибрали?
Той дядько революцію зробив. ..
А боятися немає чого. Соромно ,неприємно але не смертельно...
На вулиці смертельно!!(((((

Назад
Угорі