Борги в мфо і рахунок фоп. Заблокують при ВНН?

• Автор теми Автор теми Лі Лі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 856

Лі Лі

Читач
Дописи
21
Реакції
11
Бали
278
Лі Лі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, я новий член даної спільноти.
Є прострочки в мфо, перша з 6 серпня, є рахунок фоп, чи накладається арешт на рахунок фоп за вп приватного нотаріуса. Розумію що це буде ще не завтра, та все ж хочу мати певну інформацію з даного питання, щоб бути готовою ? до такого розвитку подій. Буду вдячна якщо поділитель своїми знаннями та можливо є якісь поради ?

Є прострочки в мфо, перша з 6 серпня, є рахунок фоп, чи накладається арешт на рахунок фоп за вп приватного нотаріуса. Розумію що це буде ще не завтра, та все ж хочу мати певну інформацію з даного питання, щоб бути готовою ? до такого розвитку подій. Буду вдячна якщо поділитель своїми знаннями та можливо є якісь поради ?
Як по щастить.В мене теж є ФОП,і є два ВН але нічого не блокували.

Как правило исполнители блочат все счета без разбора

В будь якому випадку тримати гроші на рахунках не потрібно.
Дякую
В будь якому випадку тримати гроші на рахунках не потрібно.
Стоїть посттермінал для розрахунків, дякую, на 90% рішення що робити вже сформувалось

счета блокируют, но если остаток денег перекрывает сумму ареста на счете фоп - вы этой разницей пользоваться можете

счета блокируют, но если остаток денег перекрывает сумму ареста на счете фоп - вы этой разницей пользоваться можете
дякую, після публікації теми адмін перенаправив її в потрібний розділ і я уже перечитала масу інфи

Назад
Угорі