Борги в мфо і купівля нерухомості.

• Автор теми Автор теми FreedomJazz
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K

FreedomJazz

Форумчанин
Дописи
157
Реакції
80
Бали
2625
FreedomJazz не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В наявності багатато прострочених займів в МФО з 2022, є можливість придбати квартиру. Які будуть проблеми/нюанси, можливо є поради, як краще все зробити? Завчасно дякую за відповідь.

багатато прострочених займів в МФО з 2022, є можливість придбати квартиру
Вот это я понимаю "правильно брал займы". На нужное дело.
Покупайте квартиру. Обезьянки к ней не имеют никакого отношения

Вот это я понимаю "правильно брал займы". На нужное дело.
Покупайте квартиру. Обезьянки к ней не имеют никакого отношения
Гроші бралися не на це, нажаль. Я, дурний, пролонгаціями комусь майже віддав, комусь 2х. Тому пішли вони далеко, хоч просять тіло, 50%, 20% тіла. За 1грн, хіба що. Цікавить момент, чи бачать сараї, що зареєстровано майно і чи не побіжать одразу в суд з своїми виконавчими. На даний момент, за два роки, тиша, окрім дзвінків і листів, звичайно.

Гроші бралися не на це, нажаль. Я, дурний, пролонгаціями комусь майже віддав, комусь 2х. Тому пішли вони далеко, хоч просять тіло, 50%, 20% тіла. За 1грн, хіба що. Цікавить момент, чи бачать сараї, що зареєстровано майно і чи не побіжать одразу в суд з своїми виконавчими. На даний момент, за два роки, тиша, окрім дзвінків і листів, звичайно.
Не думаю, як на мене це рулетка

Ну как выше написали, квартира их не касается, так что без разницы побегут или нет.

Гроші бралися не на це, нажаль. Я, дурний, пролонгаціями комусь майже віддав, комусь 2х. Тому пішли вони далеко, хоч просять тіло, 50%, 20% тіла. За 1грн, хіба що.
Да то лёгкий сарказм. Ну не могу я без него. Но я по-доброму ☺️
чи бачать сараї, що зареєстровано майно і чи не побіжать одразу в суд з своїми виконавчими. На даний момент, за два роки, тиша, окрім дзвінків і листів, звичайно.
Видеть они там могут очко товарища, сидящего рядом с гарнитурой. Поиском имущества должника занимается исполнитель после суда и если на то есть основания.

мабуть бачать реестри и не тильки нерухомисть , авто , щоб потим подати до суду зробити арешт , це логично , якщр ничого в реестрах нема у боржника особо не трогають ВП та судами , я з 20 го року квартиру не регистрирую на себе , вона поки на покийних батьках числиться , думаю и правильно роблю, чому у одного 10 ВП и 3 СУДА при 15 МФО а у другого 30 МФО и жодного ВП та суда, случайность , везение , врятли

воно ж логично коли зроблять ВП та накладуть арешт на теж авто то це в ихнем понимании озадачит боржника

мабуть бачать реестри и не тильки нерухомисть , авто , щоб потим подати до суду зробити арешт , це логично , якщр ничого в реестрах нема у боржника особо не трогають ВП та судами , я з 20 го року квартиру не регистрирую на себе , вона поки на покийних батьках числиться , думаю и правильно роблю, чому у одного 10 ВП и 3 СУДА при 15 МФО а у другого 30 МФО и жодного ВП та суда, случайность , везение , врятли
Именно оно) бывает у человека ничего нет, а дрючат по полному)

мабуть бачать реестри и не тильки инерухомисть , авто , щоб потим подати до суду зробити арешт , це логично , якщр ничого в реестрах нема у боржника особо не трогають ВП та судами , я з 20 го року квартиру не регистрирую на себе , вона поки на покийних батьках числиться , думаю и правильно роблю

[POSTS=1000]Можливо не всі, але точно мають.
Мені в свій час одні полудуркі писали "Буде дружина розраховуватися своєю квартирою".
Саме "своєю" не "вашою"... тобто знали що на ній реєстрація.[/POSTS]

Еще как трогают. Рандом. Вот ЕАПБ сейчас начали смотреть на офф работающих, остальным вообще пофиг на кого подавать.

Еще как трогают. Рандом. Вот ЕАПБ сейчас начали смотреть на офф работающих, остальным вообще пофиг на кого подавать.
Я тоже думаю что это рандом и наличия жилья не показатель. Могут как подать, так и нет
Я тоже думаю что это рандом и наличия жилья не показатель. Могут как подать, так и не
тоди це шось не те с кармою
Ну карма это уже вопрос второй)

но имже нужно за что то реальное зацепиться что бы давить , а не просто письма слать , по телефону угрожать , это не работает по сути а когда наклали арест на авто или квартиру , то ето реальный для них рычаг для манипуляции должником
якщо арешт е то по сути боржник вже буде бігати за кредитором а не кредитор

но имже нужно за что то реальное зацепиться что бы давить , а не просто письма слать , по телефону угрожать , это не работает по сути а когда наклали арест на авто или квартиру , то ето реальный для них рычаг для манипуляции должником
якщо арешт е то по сути боржник вже буде бігати за кредитором а не кредитор
Логично, но они от логики далеки

блокировка карт не смертельна но для некоторых создает серьозние неудобства , в деяких випадках вигрибають самовольно чиюсь зарплату під 0 и на мівінку не оставляють

В наявності багатато прострочених займів в МФО з 2022, є можливість придбати квартиру. Які будуть проблеми/нюанси, можливо є поради, як краще все зробити? Завчасно дякую за відповідь.
В мене така ж ситуація. Просто оформлюю все договором дарування на дитину

яка сума боргу загалом по МФО?

Назад
Угорі