Борги в багатьох МФО, пішли перші протермінування

• Автор теми Автор теми Ігор2213
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 4K
Якось, на даний момент мені, це дуже складно уявити, що є вихід щ цих ситуацій. Поки, що навіть в цьому чаті розібратись не можу
Вихід є завжди . Для початку потрібно заспокоїтися ,видихнути ,прочитайте інформації на форумі ,тут їх дійсно багато,знайдете по своїх МФО ,прочитавши будете бачити яка контора як себе поводить ,вирішіть для себе який спосіб поведінки з ними вам підійде найкраще ,і його і дотримуйтеся .А так же від себе можу порекомендувати не думати глобально там про все пропало,а вирішувати питання в мірі їх наставання.. Як то кажуть маленькими кроками але впевнено вперед .

Пишіть свою електронну адресу, скину Вам свою коедитну історію ??? щоб Аи зрозуміли, що зі своїми 180 тисячами Ви делітант на фоні мене ?
А де можна переглянути вашу історію,бо моя сума боргу не менше пів мільйона точно)

А де можна переглянути вашу історію,бо моя сума боргу не менше пів мільйона точно)
Напишіть електронку, я Вам скину) і якось живу, радію життю) за більше ніж рік нічого на сталось

Напишіть електронку, я Вам скину) і якось живу, радію життю) за більше ніж рік нічого на сталось
Не було судів? Напевно цього боюсь більше всього. Голоси не лякають вже. Бо не з ким не говорю. А ось суд якось стремено. Буду віддавати все що винна по тілах але поступову зараз сплачую тіло в кредит плюс там майкредіт. Тому інші чакають не маю бажання всі гроші сплачуват на шараги вже їм і так всім преплатила з головою.

В мене також багато МФО, потроху розраховуюсь, Мені також 30.. Але жити з батьками. Навіть маючи борги я спокійно живу самостійно.

Беріть себе в руки, не нийте, працюйте.

Не знаю чи допоможе, але я собі склав такий собі план, дотримуючись якого, я закрию всі шараги до кінця літа.. З банками складніше

Не було судів? Напевно цього боюсь більше всього. Голоси не лякають вже. Бо не з ким не говорю. А ось суд якось стремено. Буду віддавати все що винна по тілах але поступову зараз сплачую тіло в кредит плюс там майкредіт. Тому інші чакають не маю бажання всі гроші сплачуват на шараги вже їм і так всім преплатила з головою.
Судів не було. Якщо будуть, то тоді і почну щось вирішувати) але я деякі контори так запролонгувала, що там, якщо все додати, то буде три тіла ???

Судів не було. Якщо будуть, то тоді і почну щось вирішувати) але я деякі контори так запролонгувала, що там, якщо все додати, то буде три тіла ???
А які саме контори? Доречі хотів дізнатись які Мфо самі страшніші і рішучі в своїх діях..?

А які саме контори? Доречі хотів дізнатись які Мфо самі страшніші і рішучі в своїх діях..?
Я Вам всі так і не назву, якщо їх +- 40.
Я в один момент почала їх ігнорувати. На тел заглушка, шлють якісь повідомлення, навіть не завжди читаю. За весь час на Дом адресу приходило десь 4 листа. Із єдиного хто підісрав - єгроші ? списали кошти з карти. На рахунок дзвінків, то ще весною дзвонили до подруги знаю, але вона була поручителем, якось знайшли номер батька, номера якого в мене навіть не було, але, дякую, хоть папа знайшовся… а далі до кого дзвонять, до кого ні - не знаю, бо з родичами не спілкуюсь) але мені здається, з того, що мені відправляли, то найнеприємніші - ЄГроші і манівео)

Я Вам всі так і не назву, якщо їх +- 40.
Я в один момент почала їх ігнорувати. На тел заглушка, шлють якісь повідомлення, навіть не завжди читаю. За весь час на Дом адресу приходило десь 4 листа. Із єдиного хто підісрав - єгроші ? списали кошти з карти. На рахунок дзвінків, то ще весною дзвонили до подруги знаю, але вона була поручителем, якось знайшли номер батька, номера якого в мене навіть не було, але, дякую, хоть папа знайшовся… а далі до кого дзвонять, до кого ні - не знаю, бо з родичами не спілкуюсь) але мені здається, з того, що мені відправляли, то найнеприємніші - ЄГроші і манівео)
Тільки, що перечитував вашу історію.
Тільки, що перечитував вашу історію.
Ви так і нічого не платили по сьогоднішній день??

Назад
Угорі