Борги в багатьох МФО, пішли перші протермінування

• Автор теми Автор теми Ігор2213
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 104
  • Перегляди Перегляди 4K
Я не розумію, поясніть популярно, бо аж мурашки по тілу.
Може то блохи від кота ?))
А , якщо серьозно, якби у всіх забирали квартири то півфоума вже у землянках жили. Пишу, як боржниця з самим свіжим кредитом у 2015 році....про інші мовчу:facepalm:

І кота сховайте... звісно що ніхто нічого не забере.
На форумі багато інформації корисної, то насамперед просто почитайте.
Профільні розділи по вашим мфо.
А де знайти профільні розділи про мфо??

Я не розумію, поясніть популярно, бо аж мурашки по тілу.
Не
Тобто вони можуть забрати квпртиру??
Не хвилюйтесь)! Тут усі зі своїми домівками і багато років)) бережіть кота і свої нерви)!

А де знайти профільні розділи про мфо??
Так можна , поки не пізно, переписати квартиру на кота :sarcastic:
Таня ти мєкнула?
Як на кота можно переписати квартиру ?
мамину!

Можна попросити, популярно пояснити мені, що я маю дальше робити в цій ситуації, платити, не платити. Говорити з ними по телефонах не говорити??
Це вирішувати лише Вам! Якщо у Вам є вільні кошти і Ви впевнені, що більше не влізьте в цю МФОшну канітєль, то можете заплатити. А якщо у Вас їх немає, то тут якби варіантів не багато. А на рахунок спілкування, то знову ж таки тут вирішувати лише Вам. Якщо Ваше ментальне здоров’я позволяє Вам спілкуватись з ними, то будь ласка)

Це вирішувати лише Вам! Якщо у Вам є вільні кошти і Ви впевнені, що більше не влізьте в цю МФОшну канітєль, то можете заплатити. А якщо у Вас їх немає, то тут якби варіантів не багато. А на рахунок спілкування, то знову ж таки тут вирішувати лише Вам. Якщо Ваше ментальне здоров’я позволяє Вам спілкуватись з ними, то будь ласка)
Ментальне здоров'я штука дуже нестабільна

Назад
Угорі