Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
Тю, так напишіть що відмовляєтеся.
Мені так писали одні каліки, кажуть чо не платите, кажу їм продайте договір колекторам, я буду з ними домовлятись
відписує мені: Відмова зафіксована
ухх аж страшно стало :попкорн:

Мені так писали одні каліки, кажуть чо не платите, кажу їм продайте договір колекторам, я буду з ними домовлятись
відписує мені: Відмова зафіксована
ухх аж страшно стало :попкорн:
"Фiксую відмову"... попалась одна звонилка, в вайбере я ей доказываю что нет відмови, а она мне доказывает что есть, сообщений 20наверное с ней на эту тему было, мне уже аж смешно стало, настроение, своей тупостью спорить ниочем, подняла.

"Фiксую відмову"... попалась одна звонилка, в вайбере я ей доказываю что нет відмови, а она мне доказывает что есть, сообщений 20наверное с ней на эту тему было, мне уже аж смешно стало, настроение, своей тупостью спорить ниочем, подняла.
В мене одні гаврики навіть відмову від контакту з ними фіксували, хоча я з ними в месенжері як раз і вела спілкування. Хай фіксують хоч обфіксуються

Пишуть мені що лише форс мажорні обставини можуть передбачити реструктуризацію, і скидають які саме....один із пунктів військові дії або агресія держав....ммм а зараз в нас в країні що????

Пишуть мені що лише форс мажорні обставини можуть передбачити реструктуризацію, і скидають які саме....один із пунктів військові дії або агресія держав....ммм а зараз в нас в країні що????
Може вони забули? Нагадайте їм)

Може вони забули? Нагадайте їм)
Написали що мій регіон той в якому не має бойових дій....

Це при тому що моє місто майже постійно під шахедною та ракетною небезпекою,щодня прилітає....

Так бот вже визнає що війна...

Написали що мій регіон той в якому не має бойових дій....

Це при тому що моє місто майже постійно під шахедною та ракетною небезпекою,щодня прилітає....
І що що регіон? У нас вся держава в такому стані. І всі державні укази про військовий стан розповсюджуються на усю державу( поки що). У вашому місті ОВА а не ОДА. Тому якщо вони вже за це заговорили то поясніть їм

Сказали що всеодно не зможу я надатии документ торгово промислової палати,що доказує що є підстави для форс мажорів... Цікаво що це за документ повинен бути?

Сказали що всеодно не зможу я надатии документ торгово промислової палати,що доказує що є підстави для форс мажорів... Цікаво що це за документ повинен бути?
Хз.. в цьому я не розбираюсь. Це мабуть юристи підкажуть.
Там мабуть купа юридичних нюансів.
Мені як пересічному громадянину для підтвердження того що в нас в країні достатньо указу президента, про цей стан. Він же його не відміняв і не змінював.
Але якщо лізти в юридичні формулювання то там певне цілі хащі🫣

Хз.. в цьому я не розбираюсь. Це мабуть юристи підкажуть.
Там мабуть купа юридичних нюансів.
Мені як пересічному громадянину для підтвердження того що в нас в країні достатньо указу президента, про цей стан. Він же його не відміняв і не змінював.
Але якщо лізти в юридичні формулювання то там певне цілі хащі🫣
Та да... Ну вообщем я афірістка яка не хоче поаертати кошти,які я вже ім повернула навіть з переплатою. Так в хочеться їх послать...

Та да... Ну вообщем я афірістка яка не хоче поаертати кошти,які я вже ім повернула навіть з переплатою. Так в хочеться їх послать...
А, ну це ми всі такі. І взяли з метою неповернення( стопудово!). А пролонгації робили бо сумно було. І гроші лишні були. 🤦‍♀️
Доречі, Вас від селфі теж смс приходить з підписом Debt Selfi( як відправник)?

А, ну це ми всі такі. І взяли з метою неповернення( стопудово!). А пролонгації робили бо сумно було. І гроші лишні були. 🤦‍♀️
Доречі, Вас від селфі теж смс приходить з підписом Debt Selfi( як відправник)?
Ні в мене в чат боті в тг,пишиться просто selfiecrefit,оператор Юрій номер 33)

Це в тг. А звичайні смс

Мене оця перша частина Debt прям напрягає..
Ні смс також підписані як в в тг

Остання смс в боті нажаль Ви втратили лояльність компанії, нє це Ви селфі втратили лояльність....

Надо было ее оставить с этим мнением))).
Не запретишь же барану биться головой о забор))))

а зараз в нас в країні що????
Военное положение

То випадково не новікредити/бікредит були?

Написала сьогодні звернення в селфі ,надіслала на пошту вже годину очікую від оператора номер вхідного за яким зареєстровано звернення. Відповідь на данний час така "Чекати не найцікавіше, але для вашого запиту потрібен ще деякий час. Дякую за терпіння!"

Написала сьогодні звернення в селфі ,надіслала на пошту вже годину очікую від оператора номер вхідного за яким зареєстровано звернення. Відповідь на данний час така "Чекати не найцікавіше, але для вашого запиту потрібен ще деякий час. Дякую за терпіння!"
Це що ви від них добиваєтесь?)

Ви за них серйозно взялись 🙂
Та це вони вже "врєднічають" , не хотять реєструвати...я ж вже в протермінуванні.

Це що ви від них добиваєтесь?)
Щоб не контактували з третіми особами так як їхньої згоди не було....а контактували щодо боргу тільки зі мною.

Назад
Угорі