Щоденник Борги....стан лайно

• Автор теми Автор теми Китнис)
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 460
  • Перегляди Перегляди 12K
Что то март месяц тяжёлый,ничего из денег совсем не выходит отложить... То кто то заболел, с мужем опять проблемы по здоровью... Манивко выходит в просрочку,селфи тоже ,селфи мне ответили что никакой реструктуризации не дадут,не можете все погасить так платите проценты а это не маленькая сумма,а они вроде тоже отбитые если выходишь в просрочку. Продажи по работе стоят,от этого зависит доход....что то опять опускаются руки.
А чим ви займаєтесь якщо не секрет?

Доброе утро ,ну что сегодня вышла в просрочку селфи,поделитесь опытом и впечатлением от них? Как быстро начинают обзванивать окружение?

Доброе утро ,ну что сегодня вышла в просрочку селфи,поделитесь опытом и впечатлением от них? Как быстро начинают обзванивать окружение?
Не можу сказати що дуже трезвонили по оточенню саме вони. Думаю що то слон влаштовував цирк. В мене 3й місяць йде.

Ви нік змінили?) бо я щось взагалі випала з цього шаленого потягу 😂

Не можу сказати що дуже трезвонили по оточенню саме вони. Думаю що то слон влаштовував цирк. В мене 3й місяць йде.

Ви нік змінили?) бо я щось взагалі випала з цього шаленого потягу 😂
Так змінила Нік... за 3 місяці були адекватні прропозиції?Чи взагалі якісь пропозиції

Так змінила Нік... за 3 місяці були адекватні прропозиції?Чи взагалі якісь пропозиції
Були пропозиції, точніше вимоги сплатити все. Про тіло навіть чути не хочуть. Так і сказали « тіла не буде». Але я з ними вела діалог лише раз ( нещодавно). Тому чекаємо. Я їх адекватності, вони- грошей. Вони в мене чомусь не в пріоритеті. Бо ж більш проблемні( фінсфера, банда міолан, аванс)

Банда Милоан прдала уже?

Були пропозиції, точніше вимоги сплатити все. Про тіло навіть чути не хочуть. Так і сказали « тіла не буде». Але я з ними вела діалог лише раз ( нещодавно). Тому чекаємо. Я їх адекватності, вони- грошей. Вони в мене чомусь не в пріоритеті. Бо ж більш проблемні( фінсфера, банда міолан, аванс)
сплатити все і негайно? Чи реструктцризацію ?

Банда Милоан прдала уже?

сплатити все і негайно? Чи реструктцризацію ?
Поки не продали, але вже майже. Думаю до кінця місяця дотягнуть і Фсьо.
Селфі хоче Все і одразу. Ніяких реструктуризацій🤷‍♀️

вот блин , и у меня уже даже больше тела отдала. Надеялась на их благорозумие.........
А у шарашек такая логика непонятная, у меня те кому пролонгировал не хотят за тело, а те кого взял и забыл закрывал за тело или меньше, и щас предложения висят, нет денег. Пролонгации деньги на ветер это точно, и в будущем при закрытии не влияют ни на что.

А у шарашек такая логика непонятная, у меня те кому пролонгировал не хотят за тело, а те кого взял и забыл закрывал за тело или меньше, и щас предложения висят, нет денег. Пролонгации деньги на ветер это точно, и в будущем при закрытии не влияют ни на что.
Це точно,теж такі є

Та мають запропонувати ,у всякому разі мені запропонували ,але я взагалі з ними не спілкувалась і пролонгацій не було

а в когось були смс від Мілоановскьої банди Типу з 09.05.2023 знято заборону на арешт майна боржників і т.п....Пугалка?

а в когось були смс від Мілоановскьої банди Типу з 09.05.2023 знято заборону на арешт майна боржників і т.п....Пугалка?
порада Вам - не сприймайте всерйоз цю всю хірню яку вони пишуть в смс.

Селфи сьогодні писали в бот, сплатіть і хоть ти лусни.... Не на які компроміси не йдуть. Хами ..... все просили щоб я написала що відмовляюсь сплачувати.... могли б і реструктуризацію погодити, кончені sоsуть кошти......

Селфи сьогодні писали в бот, сплатіть і хоть ти лусни.... Не на які компроміси не йдуть. Хами ..... все просили щоб я написала що відмовляюсь сплачувати.... могли б і реструктуризацію погодити, кончені sоsуть кошти......
Тю, так напишіть що відмовляєтеся.

Назад
Угорі