kikomiko
Читач
- Дописи
- 4
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
kikomiko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Читаю форум давно, нарешті наважилася викласти свою ситуацію. Сума велика — понад 630к.
Мій портфель:
Моя стратегія:
Мій портфель:
- Ідея Банк: біля 320к (картка + готівка). Тіло ~260к. Пропонують «реструктуризацію» через новий договір на 750к. Відмовилася, бо це шлях у нікуди. По них платити не маю можливості зовсім, готуюся до суду.
- А-Банк: біля 140к. Поки що тільки розсилки у Viber.
- Монобанк: біля 120к.
- ПУМБ: 25к.
- NovaPay: 20к.
Моя стратегія:
- Ідея Банк: Повна зупинка платежів. Юристка каже не боятися суду, щоб там зафіксувати суму і виходити на нормальні умови, а не їхні «космічні» пропозиції. Бо пропонують в 2-3 рази більше за тіло.
- Всі інші (А-Банк, Моно, ПУМБ): Планую домовлятися про реальну реструктуризацію (списання відсотків / канікули / розстрочка тіла). Хочу закривати їх поступово, як з'явиться ресурс.
- Комунікація: Дзвінки в блоці, написала всім листи від себе про складне фінансове становище.
- Як зараз Ідея Банк поводиться в судах при великих сумах? Чи реально збити нараховані «космічні» відсотки до тіла + 3% річних?
- Який банк з мого списку (крім Ідеї) найважче йде на реструктуризацію?
- Чи були кейси, коли при ВП на гіг-контракт в ІТ-компанію вдавалося домовитися про фіксовані виплати, щоб не «кошмарили» бухгалтерію?