Щоденник Боргова яма в мфо за осінь

• Автор теми Автор теми MrCats
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
можуть дзвонити всі, але серед контор зі списку "аванс, фін бар, креді сенд, стар фін і сан кредіт" були наче на форумі дуже одиничні кейси.
але з іншого боку, вони набридливі. стососовно вашого "фінансового номеру" туди будуть дзвінки сотнями вдень і смс десятками в день.
за практикою з часом , відносно швидко часто пропонують за тіло закрити, але з часом продадуть, часто продають саме до єапб.
тому , суто теоретично їх максимум на пару місяців можете відкласти, якщо є можливість закрити більш відбитих, на адекватних чи відносно адекватних умовах.
Повторюсь, це моя власна, суб'єктивна думка
Ну вчора вони мені не дзвонили з аванс,просто прислали смс що така сума. Поки що у них великий термін просрочки. У інших поки що немає , або по 1-2/3 дні
І я просто не знаю як спочатку закрити,з яких саме.
Думаю що MyCredit/click ще якась їхня контора почекає, вже так і буде (може і деякі також)

За вчорашній день мені вже дзвонили з швидко гроші,тенго і старфін ( типу по обіцяла що завтра до кінця заплачу) ,і ще також з нагадням клткиедіт, процент,клік і майкредит дзвонив. Також аванс і треба кредит прислали смс
Що в цій ситуації робити ігнор??
Та не дуже хочеться щоб вони ще і сьогодні дзвонили, особливо на день народження моє

Останнє редагування:
Та не дуже хочеться щоб вони ще і сьогодні дзвонили
callfilter В помощь
Що в цій ситуації робити ігнор??
Если уши в просрочки — зачем общаться? Что б накрутили х8 тел? Не ну тогда ладно, можно и пообщаться)))

До мабуть що в ігнор на сьогодні
Ну, не знаю. Вам виднее конечно. Но я игнорирую пару месяцев и теперь активно напоминают о себе только 2 сарая, да и на уступки начали идти. И смс, писем, звонков значительно меньше стало)

Ну, не знаю. Вам виднее конечно. Но я игнорирую пару месяцев и теперь активно напоминают о себе только 2 сарая, да и на уступки начали идти. И смс, писем, звонков значительно меньше стало)
А рідним дзвонять?

А рідним дзвонять?
У меня нет третьих лиц. Но звонить могут все. Швыдко Гроши, Фирст точно. Ваше общение с ними не влияет на это. Здесь мелькали истории когда обзвонили всех после договора и даже оплаты. Проще окружению говорить — мошенники. А если что — так и поймёте кто вам родственник, друг и тд.

У меня нет третьих лиц. Но звонить могут все. Швыдко Гроши, Фирст точно. Ваше общение с ними не влияет на это. Здесь мелькали истории когда обзвонили всех после договора и даже оплаты. Проще окружению говорить — мошенники. А если что — так и поймёте кто вам родственник, друг и тд.
Мої не зрозуміють,.
Але думала що може з ними якось домовитись,на тіло. Бо зп буде тільки в грудні,а я не зможу у всіх закрити.Виходить буду ще в деяких просрочках

Останнє редагування модератором:
Мої не зрозуміють,
Что поделать — жизнь и люди как они есть. Но как хотят, а вы — думайте за себя. Игнор сильно помогает. А общение — нет. И не питайте иллюзий о мфошных сотрудниках — они с листочков только читают, знаний 0, и нужны им только деньги и побольше. А вы для них — просто золотой наивный телёнок вот и всё, как ни печально)
Тело можно получить ч/з пару мес игнора. У каждой шараги по своему. Прочитайте профильные темы по каждой из своих. Поймёте. Но есть и сложные шараги. Касса, егроши, биз Позика... С ними осторожно.

Что поделать — жизнь и люди как они есть. Но как хотят, а вы — думайте за себя. Игнор сильно помогает. А общение — нет. И не питайте иллюзий о мфошных сотрудниках — они с листочков только читают, знаний 0, и нужны им только деньги и побольше. А вы для них — просто золотой наивный телёнок вот и всё, как ни печально)
Тело можно получить ч/з пару мес игнора. У каждой шараги по своему. Прочитайте профильные темы по каждой из своих. Поймёте. Но есть и сложные шараги. Касса, егроши, биз Позика... С ними осторожно.
Добре дякую вам, якось будемо розбиратись))

Але ше одне питання,які краще закривати? Які адекватні,а які взагалі сразу закрити?)
Читайте по каждой. На форуме все есть. Пару неадекватов я уже написал. Ещё биты вообще отбитые, но те вне закона вообще.

Просто так не буає , вчора дзвонили з аміго , требакредит , клт кредит ( і мабуть вони дзвонили мамі , сказала шо мошеніки тіпа повірила ) але як далі хто його знає. Купа номерів 50+ точно , бо я вже не рахувала
зараз 1 день в просрочки авіра і лові лова ...

Доброго дня мені за сьогоднішний день 90+ дзвінків (майже у всіх я в просрочці) +/- неділю або пару днів
Вот сьогодні прийшли смс за сьогоднішній день (ігнорю, поставила блок у самому телефоні і програма ) також поставила програму мамі якщо будуть дзвонити (але поки вона мені не дзвонить і не пише що її хтось дзвонив),нажаль безпеку у телефоні не найшла ,щоб блокував номера.
А тепер не знаю що робити з кредиткаса в мене тіло 8500 з відсотками 12500 +/- , а завтра оплата по відсоткам , що з ними робити не знаю

Вкладення

• Screenshot_2024-12-02-14-32-40-308_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-12-02-14-32-40-308_com.google.android.apps.messaging.webp
    62.1 Кб · Перегляди: 56
  • Screenshot_2024-12-02-14-32-50-347_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-12-02-14-32-50-347_com.google.android.apps.messaging.webp
    93.3 Кб · Перегляди: 55
  • Screenshot_2024-12-02-14-33-09-079_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-12-02-14-33-09-079_com.google.android.apps.messaging.webp
    62.9 Кб · Перегляди: 55
  • Screenshot_2024-12-02-14-33-14-977_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-12-02-14-33-14-977_com.google.android.apps.messaging.webp
    50.6 Кб · Перегляди: 50
  • Screenshot_2024-12-02-14-33-21-769_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_2024-12-02-14-33-21-769_com.google.android.apps.messaging.webp
    64.7 Кб · Перегляди: 57
Або домовлятись про реструктуризацію, або ігнорувати до моменту як не назбираєте кошти

Назад
Угорі