Щоденник Боргова яма, розпач і поки що не паніка

• Автор теми Автор теми covarn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 457

covarn

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
22
Бали
133
covarn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, форумчани.
Пишу сюди бо потрібно кудись це все дівати. Я в жопі і це факт, влізла у ці всі мовні МФО і тепер не знаю як звідти викарабкатись.
Були тяжкі часи, а тепер ще тяжкіші.
Увійшла в протермінування в клай, клт, процент, мілоан, тенго, швидко гроші, смарттівей а і головне авіра там вообще нарахували суму до неба.
Що порадите? Що робити? Я в ахере.
Навіть позичити немає де таких грошей щоб взяти і позакривати його к черту.
Подзвонила швидко гроші пояснила ситуацію, попросила лояльні умови почали розповідати що ніяких лояльних пропозицій на сьогодні немає, клай і авіра теж саме.
Сиджу оце і думаю чи х*р покласти і чекати заяву до суду від них, чи що його робити.
Сил немає.

До суду то довга справа. Я на форумі вже перечитала по кожному теми вдоль і поперед.

Мілоан, Тенго - це одна шарага. Будуть пропонувати тіло +2, або 3к зверху. Треба вичекати. З мінусів - бот буде наярювати кожні 2 хвилини.

Як я читала , то багато згодом йдуть на поступки і пропонують тіло, але треба почекати. На суд одразу не подають.

ЦЕ всі МФО які є у Вас?

Привіт, форумчани.
Пишу сюди бо потрібно кудись це все дівати. Я в жопі і це факт, влізла у ці всі мовні МФО і тепер не знаю як звідти викарабкатись.
Були тяжкі часи, а тепер ще тяжкіші.
Увійшла в протермінування в клай, клт, процент, мілоан, тенго, швидко гроші, смарттівей а і головне авіра там вообще нарахували суму до неба.
Що порадите? Що робити? Я в ахере.
Навіть позичити немає де таких грошей щоб взяти і позакривати його к черту.
Подзвонила швидко гроші пояснила ситуацію, попросила лояльні умови почали розповідати що ніяких лояльних пропозицій на сьогодні немає, клай і авіра теж саме.
Сиджу оце і думаю чи х*р покласти і чекати заяву до суду від них, чи що його робити.
Сил немає.
Мілоани(панго, тенго)через 3-4 місяця продають калам, тож краще при пропозиції тіло+1к чи тіло +2к оплатити. З іншими чекайте пропозицій за тіло закрити, збирайте потрохи кошти.

До суду то довга справа. Я на форумі вже перечитала по кожному теми вдоль і поперед.

Мілоан, Тенго - це одна шарага. Будуть пропонувати тіло +2, або 3к зверху. Треба вичекати. З мінусів - бот буде наярювати кожні 2 хвилини.

Як я читала , то багато згодом йдуть на поступки і пропонують тіло, але треба почекати. На суд одразу не подають.

ЦЕ всі МФО які є у Вас?
Дивлячись, хто. Зараз усі бігають по судам, не чекають. З активних МФО наразі: Фінсфера - суд через 120 днів+, КредитПлюс - від 180-200 + днів суд. З банків - А-банк.

Дивлячись, хто. Зараз усі бігають по судам, не чекають. З активних МФО наразі: Фінсфера - суд через 120 днів+, КредитПлюс - від 180-200 + днів суд. З банків - А-банк.
Ну фінсферу погашала, ще платіж не скоро.
Кредит плюс немає слава богу
А-банка теж

ЦЕ всі МФО які є у Вас?
Ще топ1
First1
Алекскредит
Соскредит
Фінсфера
Майкредит
Клік
Селфі
Лові лаве
Кредісенд
Санкредіт
Монто

Монто сьогодні спробую подовжити
Короче протермінування
Авіра, клай, клт, процент, мілоан, тенго, кредит 7, легко і треба кредит, смартівей.
Саме довше авіра, процент, клай більше чим неділя
Кредит 7 4 дні
Швидко гроші 5 днів
Легко кредіт десь 5 днів
Треба кредит 3-4 дня
Мілоан, тенго третій день
Клт 1 день

Пишу і ахерєваю

Останнє редагування:
А-банка теж

Ще топ1
First1
Алекскредит
Соскредит
Фінсфера
Майкредит
Клік
Селфі
Лові лаве
Кредісенд
Санкредіт
Монто

Короче протермінування
Авіра, клай, клт, процент, мілоан, тенго, кредит 7, легко і треба кредит, смартівей.
Кредит 7 4 дні
Швидко гроші 5 днів
Легко кредіт десь 5 днів
Треба кредит 3-4 дня
Клт 1 день

Пишу і ахерєваю
Стоп. Ви робите пролонгації (продовжуєте кредит)?

А-банка теж

Ще топ1
First1
Алекскредит
Соскредит
Фінсфера
Майкредит
Клік
Селфі
Лові лаве
Кредісенд
Санкредіт
Монто

Короче протермінування
Кредит 7 4 дні
Швидко гроші 5 днів
Легко кредіт десь 5 днів
Треба кредит 3-4 дня
Клт 1 день

Пишу і ахерєваю
Не робіть пролонгації постійно. ви попадате в *****. Пускайте в протермінування більш менш не агресивних, а тих хто агресивні, гасіть одразу, щоб зменшити тиск

Швидко наче дуже бігають по судам.
Кредит 7 терироризує дуже, і тероризує дзвінками оточення, але якщо витримати місяця 3 то читала тут що закривали і менше тіла.
Топ1- тероризують і вас і оточення. Наче першими їх рекомендують закривати

Алекс читала що можна їм писати, і просити щоб розбивали тіло на платежі.навіть до протермінування.
Мілоан, тенго можна чекати, збирати гроші на тіло+ декілька тисяч, потім продають. Дзвінкамми замахають але не так як кредит 7 та топ1
Треба - можуть турбувати дзвінками оточення
Клік - через -14 днів читала що може в кабінеті бути розбивка на платежі, реструктуризація
First1 - по різному себе ведуть
Фінсфера наче до суду стала частіше бігати, і тиснути більше

Стоп. Ви робите пролонгації (продовжуєте кредит)?
Продовжувала, думала що один разочок, а вот і ніхера як то кажуть

Не робіть пролонгації постійно. ви попадате в *****. Пускайте в протермінування більш менш не агресивних, а тих хто агресивні, гасіть одразу, щоб зменшити тиск

Кредит 7 терироризує дуже, і тероризує дзвінками оточення, але якщо витримати місяця 3 то читала тут що закривали і менше тіла.

Алекс читала що можна їм писати, і просити щоб розбивали тіло на платежі.навіть до протермінування.
Мілоан, тенго можна чекати, збирати гроші на тіло+ декілька тисяч, потім продають. Дзвінкамми замахають але не так як кредит 7 та топ1
Клік - через -14 днів читала що може в кабінеті бути розбивка на платежі, реструктуризація
Ну в топ входила 2 рази в протермінування, потім гасила частково сплату кредиту і виходила на термін.
Скажу так топ1 мене не діставали чи то менеджер мені нормальний попався, чи то хз що то було.
Дзвонив молодий хлопчина, сказала за свої проблеми, він послухав і сказав що внесіть хоча б 500 грн і я буду тримати не буду передавати в інший відділ.
Дзвонив всього пару разів.
Кредит 7 поки ще теж не діставали, але побачимо.
Більше всього було проблем з кредісенд ото біда конечно в голові у чувака там, дістав так що послала під три чорти

Та якби ж то була на то змога, наразі звільнилась з роботи, двоє дітей, малі ще дуже сильно похворіли, чоловік воює всі кошти йдуть на обмундирування і сидиш ото на жопці і думаєш як тебе все заїбало, а діватись нікуди.

Останнє редагування:
Продовжувала, думала що один разочок, а вот і ніхера як то кажуть

Ну в топ входила 2 рази в протермінування, потім гасила частково сплату кредиту і виходила на термін.
Скажу так топ1 мене не діставали чи то менеджер мені нормальний попався, чи то хз що то було.
Дзвонив молодий хлопчина, сказала за свої проблеми, він послухав і сказав що внесіть хоча б 500 грн і я буду тримати не буду передавати в інший відділ.
Дзвонив всього пару разів.
Кредит 7 поки ще теж не діставали, але побачимо.
Більше всього було проблем з кредісенд ото біда конечно в голові у чувака там, дістав так що послала під три чорти

Та якби ж то була на то змога, наразі звільнилась з роботи, двоє дітей, малі ще дуже сильно похворіли, чоловік воює всі кошти йдуть на обмундирування і сидиш ото на жопці і думаєш як тебе все заїбало, а діватись нікуди.
кредит7 та топ 1 є зараз протермінування? якщо так, то скільки?

Топ 1 немає, кредит 7 4-5 днів
Ну це не великі протермінування, тому ще. Але то таке, все пройде, і все наладиться!
За борги родичі знають? Бо якщо почнуть їм звонити,щоб не почалась друга паніка у вас

Ну це не великі протермінування, тому ще. Але то таке, все пройде, і все наладиться!
За борги родичі знають? Бо якщо почнуть їм звонити,щоб не почалась друга паніка у вас
Сказала що шахраї можуть дзвонити

Сказала що шахраї можуть дзвонити
Тоді просто відкладайте гроші як можете, і чекайте лояльних умов. +- тіло, будуть пропозиціїї-закривайте. Бо Пролонгація не вирішить проблему, якщо немає навіть всіх пролонгувати
Ну і дивіться хто як почне наярювати оточенню. Потім вже по ситуації дивитись.

Тоді просто відкладайте гроші як можете, і чекайте лояльних умов. +- тіло, будуть пропозиціїї-закривайте. Бо Пролонгація не вирішить проблему, якщо немає навіть всіх пролонгувати
Дякую за підтримку, не те щоб і боялась цих дзвінків, зараз дуже складно жити без кредитів, але ж все таки не хочеться лишній раз вислуховувати.

Від слова зовсім немає чим пролонгувати, по друге ось останню зарплатню по звільненню ніяк не виплатять, там позичаєш на життя, а не на сплату кредитів.
Більше бісить коли ці колектори кажуть те що може ви у когось перепозичите там наприклад 15 тисяч для закриття і ти такий сидиш думаєш "ну так звісно у всіх є запасні 15 тисяч та ще й на невизначений термін позичання".
Аж вшатать хочеться колектора

А в скором времени, похоже, начнут бегать быстрее, потому что нововведения в законодательстве .
І буде країна скалічених і бідних людей

Останнє редагування:
Назад
Угорі