Щоденник Боргова яма. Повний відчай.

• Автор теми Автор теми Allinle
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Allinle

Читач
Дописи
11
Реакції
12
Бали
3
Allinle не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю, дорогі учасники форуму. Знайома багатьом історія. Трошки передісторії. Я переселенка з ТОТ. Переїхала до Києва з сином. Збережень мала лише на місяць-два на новому місці. Винаймаю квартиру. Довго шукала роботу. Взяла МФО коли дуже було потрібно. Не від гарного життя. Спочатку все було нормально, але потім все пішло коту під одне місце і, як це я вже зрозуміла буває перекредитування і т.д і т.п... Робота в мене є. Дохід невеликий. ~20000. Зйомна квартира і т.д.
Наперекредитувалася до того що тіло 60-70тис. У більш ніж 20 МФО. (Тенго, панго, сос, егроши, клт, маниівео, клік, майкредіт, изикеш, Алекс, аванс, кредит касса, финбар, швидко, клай, топ1, технофінанс, санкредит, смартивей, старфин, мани4ю) Тіла від 1000 до 7000 Прострочки почалися на початку січня. Спочатку я якось могла впоратися зі стресом і нервами. Але коли недавно зателефонували з МФО моєму колишньому чоловіку ( підозрюю неадекватних єгроші), то він мені влаштував просто террор, якого я не бачила від колекторів. Це якось мене трошки вибило з рівноваги.
Форум знайшла і почала читати ще до прострочок. Готувалася морально. Саме форум і допоміг не з'їхати з розуму.
Вибачте що так багато тексту. Немає з ким поділитися. Може хтось порадить як себе поводити, до чого готуватися. Бо немає сил. Тільки повний відчай.

Вітаю, дорогі учасники форуму. Знайома багатьом історія. Трошки передісторії. Я переселенка з ТОТ. Переїхала до Києва з сином. Збережень мала лише на місяць-два на новому місці. Винаймаю квартиру. Довго шукала роботу. Взяла МФО коли дуже було потрібно. Не від гарного життя. Спочатку все було нормально, але потім все пішло коту під одне місце і, як це я вже зрозуміла буває перекредитування і т.д і т.п... Робота в мене є. Дохід невеликий. ~20000. Зйомна квартира і т.д.
Наперекредитувалася до того що тіло 60-70тис. У більш ніж 20 МФО. (Тенго, панго, сос, егроши, клт, маниівео, клік, майкредіт, изикеш, Алекс, аванс, кредит касса, финбар, швидко, клай, топ1, технофінанс, санкредит, смартивей, старфин, мани4ю) Тіла від 1000 до 7000 Прострочки почалися на початку січня. Спочатку я якось могла впоратися зі стресом і нервами. Але коли недавно зателефонували з МФО моєму колишньому чоловіку ( підозрюю неадекватних єгроші), то він мені влаштував просто террор, якого я не бачила від колекторів. Це якось мене трошки вибило з рівноваги.
Форум знайшла і почала читати ще до прострочок. Готувалася морально. Саме форум і допоміг не з'їхати з розуму.
Вибачте що так багато тексту. Немає з ким поділитися. Може хтось порадить як себе поводити, до чого готуватися. Бо немає сил. Тільки повний відчай.
Готуватись до перемоги☺️
А по МФО....
Працюйте,відкладайте кошти...Через певний час МФО роблять пропозиції,прийнятні людині,для закриття.
Ніяких пролонгації,бо це бездна....
Або закривати домовляючись,або суд.
Для зв'язку з МФО залиште електронну пошту.
Читайте смс,електронні листи,там теж можуть писати пропозиції.
Вести діалог,якщо немає коштів,не варто.....бережіть свої нерви.

По-перше, відчай Вам не помічник, тому його - куди подалі...)
По-друге, на першому місці Ви з сином. Як Ви кажете, робота є, тому просто якісь суми відкладайте, але ж без фанатизму...)
Ну, і по-третє - вивчайте форум)))) Тут по усім Вашим конторам інформація є, якщо виникнуть питання, то Вам обов'язково допоможуть)))

Готуватись до перемоги☺️
А по МФО....
Працюйте,відкладайте кошти...Через певний час МФО роблять пропозиції,прийнятні людині,для закриття.
Ніяких пролонгації,бо це бездна....
Або закривати домовляючись,або суд.
Для зв'язку з МФО залиште електронну пошту.
Читайте смс,електронні листи,там теж можуть писати пропозиції.
Вести діалог,якщо немає коштів,не варто.....бережіть свої нерви.
Дуже дякую за відгук та поради. Єдине що страшить, що якщо надійде гарна пропозиція, а я не буду готова до сплати.
Номер змінила. Але і на новий трезвонять. Я не спілкуюся ні з ким. Дякую за поради щодо контакту з МФО.
Загалом, вирішила що це питання для себе хочу закрити і байдуже скільки часу знадобиться.
По-перше, відчай Вам не помічник, тому його - куди подалі...)
По-друге, на першому місці Ви з сином. Як Ви кажете, робота є, тому просто якісь суми відкладайте, але ж без фанатизму...)
Ну, і по-третє - вивчайте форум)))) Тут по усім Вашим конторам інформація є, якщо виникнуть питання, то Вам обов'язково допоможуть)))
Доброго вечора, дуже дякую що відгукнулися.
Я з вами згодна. Відчай тут недоречний ) але іноді дуже мене накриває.
Поки не знаю як покрити всі витрати, але буду намагатися та відкладати хоч щось.
Форуму від щирого серця подяка. Хоч трохи в моїй безмозкій голові прояснилося.)

А что за ситуация с бывшим мужем? Объелся груш?
Это его проблемы кто и когда ему звонит. Оборвать все каналы связи с бывшим мужем. Послать на три буквы его. Фраер.

Наперекредитувалася до того що тіло 60-70тис. У більш ніж 20 МФО
У меня та же самая ситуация с этими перекредитованиями и проЛОХациями. Привело всё это к 32 МФО. Уже 4.5 года просрочки везде. Была одна исполнительная надпись, которая была снесена с помощью адвоката с этого форума.
Єдине що страшить, що якщо надійде гарна пропозиція, а я не буду готова до сплати.
Предложений от них будет очень много. Мне спустя 4.5 года просрочки по сей день приходят предложения на почту. Но я не готов отдавать, так как пролонгациями уже отдал им и тело и процент. Даже если Вы сами им позвоните и предложите что Вы готовы вернуть тело или тело+процент - они с радостью согласятся. Только сначала они будут ломаться, кричать, пищать, пукать в трубку, что Вы должны им 100500 миллиардов/миллионов евро - ложите трубку и звоните через неделю. Если не согласны с Вашим предложением - пошли вон!!! Поверьте, они потом согласятся.
Там все эти телефонные клоуны работают по методичке. На первых месяцах просрочки будут искать Ваши слабые места, чтобы Вы вернули им все их хотелки которые насчитал их калькулятор. Бывшему мужу позвонили? Да и он с ними скорее всего общается. Там ему наплели по методичке, что он поручитель и он должен вернуть деньги.
Вам уже написали, работайте и откладывайте деньги. Если есть желание вернуть кредит - отдавайте сначала тем где не большое тело кредита и не забывайте про гарантийное письмо от МФО.

А что за ситуация с бывшим мужем? Объелся груш?
Это его проблемы кто и когда ему звонит. Оборвать все каналы связи с бывшим мужем. Послать на три буквы его. Фраер
З колишнім доводиться трохи спілкуватися, але я намагаюся звести до мінімуму спілкування, т.к дитина вже не мала . І вони самі можуть контактувати. Ще до прострочок я його попередила, що можуть телефонувати, щоб не брав, або казав що не знає хто це. Проїгнорував. Але коли подзвонили, він там все вислухав, сказали скільки в мене кредитів. То він як з розуму зійшов. Ой що він казав... Що приїдуть до нього. До мене. Що за кутом мене приб'ють. Що я наразила на небезпеку дитину. Шо більше ні копійки не дасть. А найкраще: "Я им твой адрес дам , чтобы тебя быстрее нашли."🫤
Предложений от них будет очень много. Мне спустя 4.5 года просрочки по сей день приходят предложения на почту. Но я не готов отдавать, так как пролонгациями уже отдал им и тело и процент. Даже если Вы сами им позвоните и предложите что Вы готовы вернуть тело или тело+процент - они с радостью согласятся. Только сначала они будут ломаться, кричать, пищать, пукать в трубку, что Вы должны им 100500 миллиардов/миллионов евро - ложите трубку и звоните через неделю. Если не согласны с Вашим предложением - пошли вон!!! Поверьте, они потом согласятся.
Дякую вам, підбадьорили мене. Що є час все це розгрібати.

З колишнім доводиться трохи спілкуватися, але я намагаюся звести до мінімуму спілкування, т.к дитина вже не мала . І вони самі можуть контактувати. Ще до прострочок я його попередила, що можуть телефонувати, щоб не брав, або казав що не знає хто це. Проїгнорував. Але коли подзвонили, він там все вислухав, сказали скільки в мене кредитів. То він як з розуму зійшов. Ой що він казав... Що приїдуть до нього. До мене. Що за кутом мене приб'ють. Що я наразила на небезпеку дитину. Шо більше ні копійки не дасть. А найкраще: "Я им твой адрес дам , чтобы тебя быстрее нашли."🫤

Дякую вам, підбадьорили мене. Що є час все це розгрібати.
Доброго дня.
Нехай дитина і спілкується самостійно. Дорослий, отже нехай думає. На найближчі пару місяців припиніть говорити з колишнім. Толку не багато від цього.

Про кантори Вам написали...
Змініть карти, які хоча б раз були в МФО засвічені. Можуть списувати з них самостійно і заженуть в мінус.

Доброго дня.
Нехай дитина і спілкується самостійно. Дорослий, отже нехай думає. На найближчі пару місяців припиніть говорити з колишнім. Толку не багато від цього.
Доброго дня. Дякую. Так і роблю. І намагаюсь не вестися на його маячню.
Про кантори Вам написали...
Змініть карти, які хоча б раз були в МФО засвічені. Можуть списувати з них самостійно і заженуть в мінус.
Так, про карти вже зрозуміла, бо кожен день по три рази намагаються зняти. Тому перевипустила. Дякую вам.

Вітаю. Щодо мфо: тенго-дуже наярюють,далі тіло+1000грн. Ні, то продають єапб(особисто в мене так сталось).Сос можна сплатити розбивши платіж на частини на 2-4місяці. Швидко гроші пропонують навіть менше тіла.Смарті вей ну взагалі, з тіла 1500 закрила за 100грн))), це дійсно так.Старфін хочуть суму тіла і 1 платежем. Ось Вам моя історія щодо закриття. Жодного разу не пролонговувала, поставила блокування невідомих номерів. Читала листи і смс. Бачу норм.пропозицію -закриваю. ВСЕ ЩО ВИРІШУЄТЬСЯ ГРОШИМА-НЕ ПРОБЛЕМА, а коли вже й гроші не допомагають-то це дійсно проблема. Бережіть себе і сина. Все буде ок!!!

Вітаю. Щодо мфо: тенго-дуже наярюють,далі тіло+1000грн. Ні, то продають єапб(особисто в мене так сталось).Сос можна сплатити розбивши платіж на частини на 2-4місяці. Швидко гроші пропонують навіть менше тіла.Смарті вей ну взагалі, з тіла 1500 закрила за 100грн))), це дійсно так.Старфін хочуть суму тіла і 1 платежем. Ось Вам моя історія щодо закриття.
Вітаю. Дуже вдячна що поділилися своєю історією. Дуже цінно для мене, хоч буду знати від кого і чого можна чекати.
ВСЕ ЩО ВИРІШУЄТЬСЯ ГРОШИМА-НЕ ПРОБЛЕМА, а коли вже й гроші не допомагають-то це дійсно проблема. Бережіть себе і сина. Все буде ок!!!
Я так сильно вдячна за підтримку. Завдяки вам, та іншим хто відгукнувся, маю бойовий настрій в планую впоратися з усім цим.

Тоже самое было и у меня отчаянье надо время все переосмыслить

Вітаю учасники форуму, вчора Панго продали договір до ЕАПБ. Я чомусь так засмутилася. За 2 дні до продажу прийшло смс від панго - тіло (4000к) +2000. Я подумала що змогла б у наступному місяці підшкребти і закрити, тому що читала, що іх остаточна пропозиція це тіло +1000. Але за два дні від своє пропозиції вони продали договір. Що його робити. Читаючи форум, того ЕАПБ боялась найбільше.(((

Вітаю учасники форуму, вчора Панго продали договір до ЕАПБ. Я чомусь так засмутилася. За 2 дні до продажу прийшло смс від панго - тіло (4000к) +2000. Я подумала що змогла б у наступному місяці підшкребти і закрити, тому що читала, що іх остаточна пропозиція це тіло +1000. Але за два дні від своє пропозиції вони продали договір. Що його робити. Читаючи форум, того ЕАПБ боялась найбільше.(((
Через скільки днів прострочення продали?

От чого його боятись?))) ФАБ-500 - оце страшненько, а ЄАПБ - це всього лиш одна з безлічі контор...)

Через скільки днів прострочення продали?
54 дні
От чого його боятись?))) ФАБ-500 - оце страшненько, а ЄАПБ - це всього лиш одна з безлічі контор...)
Навіть не знаю) вже намалювала собі картину, як я залишок життя працюю тільки на них😁

54 дні

Навіть не знаю) вже намалювала собі картину, як я залишок життя працюю тільки на них😁
Ви працюєте тільки на себе. І малюйте собі картини мальовничого світанку))) Борги нікуди не подінуться, але ж з часом розрахуємось. Нехай почекають)))

Назад
Угорі