Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Оффтоп
Раб Божий, гарно живеться?
Ні.
Оффтоп
Раб Божий, гарно живеться?
Ігри разума і контроль за діями шалений...хочуть за дешево змінити підсвідомість людей...вступаєш з ними в ігри, хочеш бути серед них..а вони ,як мишей досліджують)
Ціна..ціна людини у всіх різна

Останнє редагування:
Якщо у вас є трохи здоров'я- виїжджайте з даної території.
Свобода, я тебе просив утримуватись від своїх рекомендацій з цього приводу.
Це суперечить правилам форуму. Писати як тобі добре живеться можеш скільки завгодно, ми радо почитаєм)

[POSTS=5000]Ти просив перманент. Я зробив місяць. Не провокуй своїми політичними поглядами.[/POSTS]

Ні.

Ігри разума і контроль за діями шалений...хочуть за дешево змінити підсвідомість людей...вступаєш з ними в ігри, хочеш бути серед них..а вони ,як мишей досліджують)
Ціна..ціна людини у всіх різна
Оффтоп
Видно, що ти злий на світ і шукаєш чомусь пояснення і вихід.А можна бути просто щасливим і радіти тому, що є, бо завтра може тебе не бути!(І я не про війну)

Дід,
[POSTS=5000]Здогадуюсь, хто більшість на цьому форумі...

Просто ви думаєте про своє тимчасове благополучче.... Якщо брати весь світ -то ви як співвучасники його знищення...
Шкода мені майбутні покоління...незнаю чи взагалі воно буде.
Блокуй. Мені ваш форум не потрібен[/POSTS]
Оффтоп
Видно, що ти злий на світ і шукаєш чомусь пояснення і вихід.А можна бути просто щасливим і радіти тому, що є, бо завтра може тебе не бути!(І я не про війну)
Мене попросили сюда зайти)
Працюй.

С парнем расстались? Прочитал первые страницы, как он предметами кидался, стало интересно что изменилось за год

Будьте обережні, не користуйтеся цим , нова криптохуйня по типу біт капітал . Приходить розсилка
PS: ні , я не користувалась їх послугами і не збираюсь . І вам не раджу , це лише для ознайомлення

Вкладення

• IMG_7645.webp
    IMG_7645.webp
    25.4 Кб · Перегляди: 55
  • IMG_7644.webp
    IMG_7644.webp
    42.2 Кб · Перегляди: 54
Назад
Угорі