Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Можливо не коректно висловила думку. Хоч і стараюсь не картати себе, але ж є ця думка ЯК Я МОГЛА НЕ ЗРОЗУМІТИ НАСЛІДКІВ? Тай так от. Вже що маю те маю
Забейте и не картайте себя, все мы делаем ошибки, главное на них учиться и больше не повторять))

Це точно. Веселенько! Головне в цих перепетіях себе не втратити. От і зосередилася на власному житті. Думаю....вирулю😉

Якщо номер який світився в мфо буде зроблений як контрактний, які наслідки ?

Ахаххав , немає списання ВАЗАГАЛІ 🤣🤣🤣

Вкладення

• IMG_7432.webp
    IMG_7432.webp
    49 Кб · Перегляди: 119
  • IMG_7431.webp
    IMG_7431.webp
    42.9 Кб · Перегляди: 117
Я вже просто в відчаї… я попала в боргову яму . Порадьте що мені робити ? Маю кредит в ПУМБ, Ощадбанк 2 кредити , банк Сенс 2 кредити і 15 мікрозаймів від 5000 до 30000 тисяч
Що робити в такій ситуації?
Змиритися.. вам,як рабу видали певну суму. Куда ви ії діли не повинно хвилювати...
Вас і ваших родичів будуть опщипувати з усіх сторін... будуть дивитися, можливо серед вашої родини є трохи багатші...
Якщо вже нічого не взяти вас лишіть, в очікуванні, що ви як раб ,якось, колись збагатитесь.
Якщо у вас є трохи здоров'я- виїжджайте з даної території. Знайдіть територію, де вам , як рабу, запропонують кращі умови...

Змиритися.. вам,як рабу видали певну суму. Куда ви ії діли не повинно хвилювати...
Вас і ваших родичів будуть опщипувати з усіх сторін... будуть дивитися, можливо серед вашої родини є трохи багатші...
Якщо вже нічого не взяти вас лишіть, в очікуванні, що ви як раб ,якось, колись збагатитесь.
Якщо у вас є трохи здоров'я- виїжджайте з даної території. Знайдіть територію, де вам , як рабу, запропонують кращі умови...
Оффтоп
Раб Божий, гарно живеться?

Назад
Угорі