- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Треба наручники..)Любовь с батареей?) Ну это да, покруче будет))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Треба наручники..)Любовь с батареей?) Ну это да, покруче будет))

Чтобы батарея не сбежала?)Треба наручники..)![]()
![]()
Точно ! Засланий козачок ! Відволікти нас від загального ,Пепі -червону кнопкуВесь цвіт форуму тут гигикає, а по інших темах у людей проблеми, суди, лякалки, всі діла ?
Так то все як завжди... а от тут справжні трабли 26 це вам не жарти ? ?Весь цвіт форуму тут гигикає, а по інших темах у людей проблеми, суди, лякалки, всі діла ?
І кляп))) щоб не кричало приковане біля батареї ?Треба наручники..)![]()
![]()
Вы кого пристегивать собрались?)І кляп))) щоб не кричало приковане біля батареї ?
Червоний шарік?)І кляп))) щоб не кричало приковане біля батареї ?

З ребристими краші відчуття ???В мене колишній чоловік казав що я як батарея...Так ж ребриста![]()
![]()
![]()
Зелений, чула цей колір пробуджує апетит ?Червоний шарік?)![]()
![]()
![]()
Апетит приходить під час їжи..))З ребристими краші відчуття ???
Зелений, чула цей колір пробуджує апетит ?
Тут уже не важливо кого, головне як це буде ???Вы кого пристегивать собрались?)
В темах,де суди,юристи і адвокати працюють. А нам аби погигикатьВесь цвіт форуму тут гигикає, а по інших темах у людей проблеми, суди, лякалки, всі діла
?
Та нічого. Відволіктись трохи не завадитьВесь цвіт форуму тут гигикає, а по інших темах у людей проблеми, суди, лякалки, всі діла ?
Ну ще людей заспокоїти, що від звонарів можна не вмирати ?В темах,де суди,юристи і адвокати працюють. А нам аби погигикать
Ага другий день ,а там ще буде огого ))))Та нічого. Відволіктись трохи не завадить
Та я і не проти, мене хлібом не корми дай посміятися ???Та нічого. Відволіктись трохи не завадить
Треба наручники..)![]()
![]()
Осталось теперь найти желающего их примерять))такі??????![]()
Слабенькі, треба пожожче ?такі??????![]()
Та повір....?????Осталось теперь найти желающего их примерять))
Ти ладно,он пишуть що і на такі нема кому приміряти....Слабенькі, треба пожожче ?