Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Наша ж розумничка,а то розвели балаган на 60 сторінокЯ старалась..)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наша ж розумничка,а то розвели балаган на 60 сторінокЯ старалась..)
На 61Наша ж розумничка,а то розвели балаган на 60 сторінок
Тю. Ото пів ранку готувати щоб не на три дніПлов в обед Виталик сожрал)) Нету больше плова))
Вже 62
А ви всі напали на бідну Євочку. Такого борова попробуй прогодуй. Хоча з другого боку, щоб підняти 26 см на дванадцяту годину, харчів багацько потрібно. А дівчина молода, думаю не раз в тиждень десерт їдять.Плов в обед Виталик сожрал)) Нету больше плова))
Так по ее рассказам, у него постоянный стояк)) Каждый день по 10 раз))А ви всі напали на бідну Євочку. Такого борова попробуй прогодуй. Хоча з другого боку, щоб підняти 26 см на дванадцяту годину, харчів багацько потрібно. А дівчина молода, думаю не раз в тиждень десерт їдять.
Ой грошей треба.
Вот! О Салтовке уже и в Запорожье знают!)Салтівка не така й велика
Да ми,тьотки,розумієм. Он Babaika навіть бистрзайм оформилаА ви всі напали на бідну Євочку. Такого борова попробуй прогодуй. Хоча з другого боку, щоб підняти 26 см на дванадцяту годину, харчів багацько потрібно. А дівчина молода, думаю не раз в тиждень десерт їдять.
Ой грошей треба

Гм... 41 рік йому... Гм..., цікаво чим стимулюється крім Євочки.Так по ее рассказам, у него постоянный стояк)) Каждый день по 10 раз))
По 10-12 ..))І як вона ще жива?)Так по ее рассказам, у него постоянный стояк)) Каждый день по 10 раз))

Виагрой наверное))Гм... 41 рік йому... Гм..., цікаво чим стимулюється крім Євочки.
Хоча може просто повезло хлопу.
Да хз)) Ещё и 26 см туда))По 10-12 ..))І як вона ще жива?)![]()
Не хвались, тут багато дівчат, набіжать, відберуть.Одній мені чоловік плов готує та капці подає?
Да))Одній мені чоловік плов готує та капці подає?
УуууууууууОдній мені чоловік плов готує та капці подає?
То я відобразити намагалася.. типо ну що за чоловіки такі пішли, не допомагають. Сама так сама, питань немаДа))
Смайлик2023 почему такой смайл?) Я не замужем, я сама себе готовлю))
Ааааа. Понятно, не то подумала)) Все ок))То я відобразити намагалася.. типо ну що за чоловіки такі пішли, не допомагають. Сама так сама, питань нема
То ж вам не Віталік. Мій перспективнийНе хвались, тут багато дівчат, набіжать, відберуть.
Трішки був зайнятий ,тільки движу до дому ..А де це наш Touni ,ти читаєш чи ні?
Обіцяв переказати мені,бачу,що я йому буду до опівночі писати смс,про останні сторінок з 10.