ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Обіцяли будуть))Ждем)Доказів ми не бачили... Ніяких![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обіцяли будуть))Ждем)Доказів ми не бачили... Ніяких![]()
![]()
![]()
А вот так... я тот динозавр, у которого нет Айфона, собственно, он мне и не нужен))), и тот, кто ездит наЯк немає?
Тепер айфон це як раніше цукерка була.
- Не сідай до дяді в машину, не бери цукерку від незнайомого дяді!
Ти мало бачила фото і відео?Доказів ми не бачили... Ніяких![]()
![]()
![]()
Я фома невіруюча)?

Да я запомнила))??
А ти ще не шукав?)А шо там с продолжением? или это уже на хабе или фансе?
Пробачте що питаю. Як звуть вашого майбутнього чоловіка? Не Віталік часом?. Питання дивне але має підгрунтяДумають квартиру з подругою знімаю і живу з нею . Вже пів року підтримую цю історію
Батьки проти стосунків цих , для них він виїхав з міста і його немає , бо були погрози від батька мого . Але на щастя батько зараз не цьому місті в якому я проживаю .
Проти, тому що різниця в віці , він розлучений і має 2 дітей 10 і 14 років
Але мені все одно . Я бачу що людина мене щиро кохає . Робить багато для мене . Дає комфорт і все необхідне .. от би ще з розумінням поставився би до кредитів то моєму щастю не було б меж
Ваш знакомый?)Пробачте що питаю. Як звуть вашого майбутнього чоловіка? Не Віталік часом?. Питання дивне але має підгрунтя
Дай Бог щоб не б/у)))???Ваш знакомый?)
Если б/у то будет встреча бывшей и будущей))Дай Бог щоб не б/у)))???
Це буде фінал????????Если б/у то будет встреча бывшей и будущей))
Будущей бывшейЕсли б/у то будет встреча бывшей и будущей))
А життя не нищЄва Ви розумієте що воно хворе і абьюзивне. А головне психічно хворе. Різниця 22 роки це педофілія!.
В історії про мої кредити я вже писала що в мене стосунки погано закінчились ударом по голові і здвигом по фазі. У мене різниця була 15 років. Я натішилась за 2 міс ним( чи гормони вдягались) і кинула його. У результаті погрози ,якісь мої анкети на еро сайтах. І тирор. А потім виявилось що ключи та ска мала,?. Я ледво руки на себе не наклала. А головне д*pa вийшла я.
Кидай того долбойоба. Гормони гормонами чи хй хуйом( чоловіки пробачте) а життя собі не низи.
Хто не мав справи з психопатом то й не зрозуміє. Таке створіння і вбити може. А помиляються люди. Це я про себе тежВаш знакомый?)
Эвочка пропала уже как несколько часов, видно хлопець на обед пришел.Что-то сегодня совсем тихо в теме...
Надо Євочку позвать ))Что-то сегодня совсем тихо в теме...
Не мішай інвесторів залучати.Надо Євочку позвать ))
Навіщо Ви мені бажаєте чоловіка багатого, мені посередники між мною і грошима не потрібні.