Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Як немає?
Тепер айфон це як раніше цукерка була.
- Не сідай до дяді в машину, не бери цукерку від незнайомого дяді!
А вот так... я тот динозавр, у которого нет Айфона, собственно, он мне и не нужен))), и тот, кто ездит на Волге Бентли только потому что она надёжная)

Давно на форум не заходила, а так можно было, сразу 16 микрокредитов?!
Блин, так интересно... хочется все 50+ страниц обсуждений перечитать

Мушу і я прокоментувати))). Вся ця історія схожа на бред. Та ще й людини у залежності ( нікого жодним чином не хочу образити). Я теоретично можу повірити що героїню влаштували на оплачувану роботу. Але в таку зарплатню не повірю.
Навіть якщо набралась кредитів то з хорошою зп то не проблема. 17*2=34. До того ж чоловік утримує. Тоді уї чому клопіт.????
А ще я згідна що навіть 17000 за місяць зараз це дуже хороший дохід!!!

Думають квартиру з подругою знімаю і живу з нею . Вже пів року підтримую цю історію

Батьки проти стосунків цих , для них він виїхав з міста і його немає , бо були погрози від батька мого . Але на щастя батько зараз не цьому місті в якому я проживаю .
Проти, тому що різниця в віці , він розлучений і має 2 дітей 10 і 14 років

Але мені все одно . Я бачу що людина мене щиро кохає . Робить багато для мене . Дає комфорт і все необхідне .. от би ще з розумінням поставився би до кредитів то моєму щастю не було б меж
Пробачте що питаю. Як звуть вашого майбутнього чоловіка? Не Віталік часом?. Питання дивне але має підгрунтя

Єва Ви розумієте що воно хворе і абьюзивне. А головне психічно хворе. Різниця 22 роки це педофілія!.
В історії про мої кредити я вже писала що в мене стосунки погано закінчились ударом по голові і здвигом по фазі. У мене різниця була 15 років. Я натішилась за 2 міс ним( чи гормони вдягались) і кинула його. У результаті погрози ,якісь мої анкети на еро сайтах. І тирор. А потім виявилось що ключи та ска мала,?. Я ледво руки на себе не наклала. А головне д*pa вийшла я.
Кидай того долбойоба. Гормони гормонами чи хй хуйом( чоловіки пробачте) а життя собі не низи.
Єва Ви розумієте що воно хворе і абьюзивне. А головне психічно хворе. Різниця 22 роки це педофілія!.
В історії про мої кредити я вже писала що в мене стосунки погано закінчились ударом по голові і здвигом по фазі. У мене різниця була 15 років. Я натішилась за 2 міс ним( чи гормони вдягались) і кинула його. У результаті погрози ,якісь мої анкети на еро сайтах. І тирор. А потім виявилось що ключи та ска мала,?. Я ледво руки на себе не наклала. А головне д*pa вийшла я.
Кидай того долбойоба. Гормони гормонами чи хй хуйом( чоловіки пробачте) а життя собі не низи.
А життя не нищ
Хто не мав справи з психопатом то й не зрозуміє. Таке створіння і вбити може. А помиляються люди. Це я про себе теж

Надо Євочку позвать ))
Не мішай інвесторів залучати.
Шо ви за люди такі
Навіщо Ви мені бажаєте чоловіка багатого, мені посередники між мною і грошима не потрібні.
1694695296503.webp

Останнє редагування:
Назад
Угорі