Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

?прекрасний вік))
Ненада ля ля))
1694687175614.webp

?прекрасний вік))
Ненада ля ля))
Коли тобі було 19, ти теж так думала?
Скоріше всього думала, що стільки не живуть. І потрібно тихенько повзти до цвинтаря і самозакопатись.
Цікаво, а "хлопець- женюх" багатий?

Я в 19 років вчилась,працювала щоб навчання оплатити ....а не скакала по ліжках з дорослими дядями))
Не, возраст нормальный. Но остального это не отменяет)))
Та да)По бубніти то ваше)Хуже баб))

Не совсем. Просто у меня приятель. Был такой прикольный тип, хулиганистый в некоторой степени. Потом ударился в веру, стал баптистом, по-моему. Изменился в корне. Хотя, с другой стороны, может это и у лучшему. Иначе в тюрьме карьеру стоил бы.
И женился, естественно, на дама оттуда же. Приходилось общаться с ней...
Аналогично, просто человек аналитический состав ума имел, очень педантичен и организованный. Всегда завсегдатай компании, инициативный. А тут просто по щелчку пальцев, и касании кольца об палец, стал затворником наглухо. Всегда оправдания и отмазки какие-то теперь, снежинится по малейшему поводу. Жена на его (ну и мое в частности, мы друзья со школы ещё, и круг общения в большей степени общий) окружение реагирует соответственно. Обидненько, но уже смирился)
У мене теж такий був. Вже років 30 монах
Просто он все статы в набожность перекинул)

Я в 19 років вчилась,працювала щоб навчання оплатити ....а не скакала по ліжках з дорослими дядями))

Та да)По бубніти то ваше)Хуже баб))
Я мала на увазі вік, 38 років.
А дорослі дяді з айфонами, то вже зовсім інша тема.

Скоріше всього думала, що стільки не живуть. І потрібно тихенько повзти до цвинтаря і самозакопатись.
Цікаво, а "хлопець- женюх" багатий?
100 штук вчора на її кредити вивалив..) :mosking:

Я мала на увазі вік, 38 років.
А дорослі дяді з айфонами, то вже зовсім інша тема.
Я й не пам'ятаю.Навряд чи були думки,що хто старший 30 то пенсія))
То зараз можу таке видати...?
А тоді якісь плани були,щось досягти ...
Я деколи зрівнюю себе в 20 і теперішню молодь....жили ми не так...

Я не в праві вас засуджувати, бо кожен живе як знає , але ви ж написали , щоб люди зі сторони подивились на ситуацію , от вам і пишуть .

Все таки краще сказати батькам як є, і вирішувати ситуацію. Я своїм теж боялась признатись , але коли призналась , то батьки сказали, це всього лиш гроші .. і все таки постарайтесь вирішити вірніше закінчити справу самостійно , бо ви ще раз повернетесь в цю яму , це 10000000%, так як уже десятки історій , коли закривали не самі , і знову повертались в цю кабалу ,
Так же ігри , дайте відповідь собі на питання , для чого ви їх граєте ?
І що будете робити , коли підете від свого чоловіка , з брехнею до батьків , або залишитесь сама?

Назад
Угорі