ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44012
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104749
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
?прекрасний вік))38.
Старый ворчливый пердун
Ненада ля ля))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?прекрасний вік))38.
Старый ворчливый пердун
?прекрасний вік))
Ненада ля ля))
Життя з абьюзом то вічна гойдалка.Смотря какие сценаристы))
Коли тобі було 19, ти теж так думала??прекрасний вік))
Ненада ля ля))
Не, возраст нормальный. Но остального это не отменяет)))?прекрасний вік))
Ненада ля ля))
Я в 19 років вчилась,працювала щоб навчання оплатити ....а не скакала по ліжках з дорослими дядями))Коли тобі було 19, ти теж так думала?
Та да)По бубніти то ваше)Хуже баб))Не, возраст нормальный. Но остального это не отменяет)))
Аналогично, просто человек аналитический состав ума имел, очень педантичен и организованный. Всегда завсегдатай компании, инициативный. А тут просто по щелчку пальцев, и касании кольца об палец, стал затворником наглухо. Всегда оправдания и отмазки какие-то теперь, снежинится по малейшему поводу. Жена на его (ну и мое в частности, мы друзья со школы ещё, и круг общения в большей степени общий) окружение реагирует соответственно. Обидненько, но уже смирился)Не совсем. Просто у меня приятель. Был такой прикольный тип, хулиганистый в некоторой степени. Потом ударился в веру, стал баптистом, по-моему. Изменился в корне. Хотя, с другой стороны, может это и у лучшему. Иначе в тюрьме карьеру стоил бы.
И женился, естественно, на дама оттуда же. Приходилось общаться с ней...
Просто он все статы в набожность перекинул)У мене теж такий був. Вже років 30 монах
Я в 19 років вчилась,працювала щоб навчання оплатити ..

[/POSTS]Я мала на увазі вік, 38 років.Я в 19 років вчилась,працювала щоб навчання оплатити ....а не скакала по ліжках з дорослими дядями))
Та да)По бубніти то ваше)Хуже баб))
100 штук вчора на її кредити вивалив..)Коли тобі було 19, ти теж так думала?
Скоріше всього думала, що стільки не живуть. І потрібно тихенько повзти до цвинтаря і самозакопатись.
Цікаво, а "хлопець- женюх" багатий?

Може там тема, вийти заміж і стати вдовою?100 штук вчора на її кредити вивалив..)![]()
Я й не пам'ятаю.Навряд чи були думки,що хто старший 30 то пенсія))Я мала на увазі вік, 38 років.
А дорослі дяді з айфонами, то вже зовсім інша тема.
Та да)По бубніти то ваше)Хуже баб))

У меня нет Айфона..((Я мала на увазі вік, 38 років.
А дорослі дяді з айфонами, то вже зовсім інша тема.
Як немає?
У меня нет Айфона..((
Так ему только 41, рановато ещё)) Или это типа заебет и он умрет))Може там тема, вийти заміж і стати вдовою?
Навіщо Ви мені бажаєте чоловіка багатого, мені посередники між мною і грошима не потрібні.Так ему только 41, рановато ещё)) Или это типа заебет и он умрет))
Сказала б я що він вивалив??100 штук вчора на її кредити вивалив..)![]()
Доказів ми не бачили... НіякихСказала б я що він вивалив??
Ніколи не повірю)
Я фома невіруюча)?