Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Запах грошей вас привів?))Ого у вас тут інтересно ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Запах грошей вас привів?))Ого у вас тут інтересно ????
Прочитала стальные))Нові труси дорого коштують,а якщо ще й стильні!
На труси або на каву думаю має хватити ) завтра якщо розберусь ще зроблю більший донат обіцяю
Ну, на такие стильные, как предпочитаю я, навряд ли. А вот на хороший кофе - таки да)На труси або на каву думаю має хватити ) завтра якщо розберусь ще зроблю більший донат обіцяю
Ну так в чому справа?На це є, я не жартую
[POSTS=3000]Іди спать тошнотік ще одинЄвочка, жарти жартами...Але б зав'язували ви креативити)
Якщо у вас дійсно є якісь борги,в чому я ,да і всі ,дуууже сумніваємось,бо ви то одне пишете,то інше))
Але,якщо є....ви б дійсно спробували б з ними розібратись.20 років,це тільки початок життя,відносин....і не так їх розпочинають....Ви перечитайте що ви написали....це просто жах...
Ви насміхаєтесь самі з себе....І це саме жахливо.Але цей сміх до пори до часу...

[/POSTS]Ви насміхаєтесь самі з себе....І це саме жахливо
Мы все на позитиве благодаря Вам)Люди ви круті , навіть попри те що пишете і думаєте про мене )
Конечно красавчик 10 раз на день))У автора хороший хлопець, мінуснув стільки кредитів, красівчик, що тут скажеш, от тільки з форума знаю, хто швидко і легко закрив кредити, може набратися ще ?
Сам мене притягнув,тепер гонить))*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Шоб тобі всю ніч баби в панталонах снились))Тю...Ми такі)Люди ви круті , навіть попри те що пишете і думаєте про мене )
Ох...Конечно красавчик 10 раз на день))
Слово яма ???, зайшла а тут ще і копати ніхто не починав ???Запах грошей вас привів?))
На кофе прилетел донатикНа каву бачив... на труси не бачив
Admin ???
Заздрість то поганоКонечно красавчик 10 раз на день))