Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Все одно сумно . Мені бракує емоцій
Коли все добре я себе не дуже добре відчуваю . Коли в житті піздец я маю багато енергії
Може це адреналінозалежність

Саме пєчальне в цій історії, це те що Євочка - це, скоріш за все, чоловік (ну може помиляюся і жінка), якому далеко не 19 років) він має досвід і в МФО, і в лудоманії) а ще, має проблеми сексуального характеру) а, і да, у якого досить багато вільного часу)) але, дякую, що повеселив)))) бо 5 разів в обідню перерву, і 5 разів ввечері - це сильно звісно) а вінчання і вагітність - ну це вже трошки перегиб був)))

Саме пєчальне в цій історії, це те що Євочка - це, скоріш за все, чоловік (ну може помиляюся і жінка), якому далеко не 19 років) він має досвід і в МФО, і в лудоманії) а ще, має проблеми сексуального характеру) а, і да, у якого досить багато вільного часу)) але, дякую, що повеселив)))) бо 5 разів в обідню перерву, і 5 разів ввечері - це сильно звісно) а вінчання і вагітність - ну це вже трошки перегиб був)))
Тоже подобные мысли были.

1694617938942.webp

знову десь загубили? Шорти же є?
По ситуации))
А магія в чому?? В тому що труси зняли?
Це я для себе, може і собі почаклую))
Избавляет от долгов, приносит финансовое благополучие.
Я сейчас тестирую эту систему.
Катаюсь по городу и тестирую

Так а як чоловік відреагував на вагітність? Бо цей момент якось упустили . Зняли труси, розповіли про кредити, він дав кошти. Блін, якось не цікаво навіть) а вагітність? Він не казав, що треба робити тест ДНК?

По ситуации))

Избавляет от долгов, приносит финансовое благополучие.
Я сейчас тестирую эту систему.
Катаюсь по городу и тестирую
Без трусов катаетесь?))))
Так а як чоловік відреагував на вагітність? Бо цей момент якось упустили . Зняли труси, розповіли про кредити, він дав кошти. Блін, якось не цікаво навіть) а вагітність? Він не казав, що треба робити тест ДНК?
До речі,цкаве питання))) всі забули про вагітність)

треба змінити тему .
Хтось може стикався з ТОВ Кредитекспрес ?

треба змінити тему .
Хтось може стикався з ТОВ Кредитекспрес ?
Так есть по ним целый раздел
треба змінити тему .
Та я уже название форума думаю поменять
Чарівну паличку бережи.
Как зеницу ока☝️

Так есть по ним целый раздел
В мене з ними є проблеми , але вони не страшні і доволі тупі
нікому окрім мене не звонять , вже пів року маю з ними справу

нікому окрім мене не звонять , вже пів року маю з ними справу
Скільки в вас прострочка?Я щось не зрозуміла,то пишете що тільки входите в них..А тут Кредит експрес... :rolleyes:

Назад
Угорі