Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І так 10 разів ? ? ? ?Але приходить на обід і вимагає інтимну і їжу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І так 10 разів ? ? ? ?Але приходить на обід і вимагає інтимну і їжу
Присоединяйся в наш клуб "Как скучно я живу"Бл... я більше ніж в два рази від вас старший але таких блокбастерів не дивився )))
Не лякай бо фата спаде ))Велком в сімейне життя..)![]()
![]()
Ой, не факт)))3 хвилини...)))
По собачьїм міркам це 30 хвилин..3 хвилини...)))

Понимаешь, в чем дело...Один я пытаюсь понять, что здесь происходит? Начали с кредитов, закончили кексом![]()
Не так трішки... з суїцидальних намірів... але прийшов мальчік і сказав знімать труси... прийшлось відкласти все.Один я пытаюсь понять, что здесь происходит? Начали с кредитов, закончили кексом![]()
Вона на дієті..)Як в тому анекдоті.Зранку кекс і с&кс,в обід кекс, вечором с&кс,кекс відмінити ...)Один я пытаюсь понять, что здесь происходит? Начали с кредитов, закончили кексом![]()
И заметь!Начали с кредитов, закончили кексом![]()
КончилиИ заметь!ещё не закончили.
![]()
?Думаєш?)ТС була в темі 2 хвилини назад..)И заметь!ещё не закончили.
![]()
Не можно під час сеансу ? ? терапіїШматок щоденника перенести в розділ сеkс
Да, чуть позже так и сделаю. Просто чтобы сейчас не разделять тему. А то получится хрень какая-тоШматок щоденника перенести в розділ сеkс
Подглядывает ?Думаєш?)ТС була в темі 2 хвилини назад..)
То може рольові ігри такі...для розігрівуз суїцидальних намірів...
А в "перекурах" обсуждають нових інвесторів і розподіл капіталовкладжень згідно тендерному попитуКончили?

И конспекты пишет, она же ещё и студентка))А в "перекурах" обсуждають нових інвесторів і розподіл капіталовкладжень згідно тендерному попиту![]()
Ти хоч не лякай мене, ок???То може рольові ігри такі...для розігріву