Jimmy
Форумчанин
- Дописи
- 155
- Реакції
- 129
- Бали
- 193
Jimmy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нет, теперь точно не жалею, что подписался на тему
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет, теперь точно не жалею, что подписался на тему
Від неї ще гіршеВіагра?
Мой Кент из-за нее чуть не приставился. Хотел даму удивить... удивил. Скорую вызывалиВіагра?
ладно, продолжайтеНе нравится - не мешай другим читать
![]()

Я в Вас уже влюбленВід неї ще гірше
Це ж на серце навантаження яке...Мой Кент из-за нее чуть не приставился. Хотел даму удивить... удивил. Скорую вызывали
Да. Там и на сердце, и на сосуды нагрузка. От нее реально крякнуть можно. Особенно от аналогов.Це ж на серце навантаження яке...
А він що, не працює? Чи це 5-10 разів за ніч? Чи на протязі доби. Ну мені чисто організаційні моменти цікаві????Він хоче інтиму 5-10 разів в день
А вот это вполне может быть. Но все ли знают, как проходит это кризис и чем он заканчивается?Може в чоловіка криза середнього віку, і він не хоче приймати старість...не готовий)))
Они оба на удаленке похожеА він що, не працює? Чи це 5-10 разів за ніч? Чи на протязі доби. Ну мені чисто організаційні моменти цікаві????

Читаєш думки???А він що, не працює? Чи це 5-10 разів за ніч? Чи на протязі доби. Ну мені чисто організаційні моменти цікаві????
????Они оба на удаленке похоже![]()
Працює на серйозні посаді , директором . Не можу сказати де . Але приходить на обід і вимагає інтимну і їжуА він що, не працює? Чи це 5-10 разів за ніч? Чи на протязі доби. Ну мені чисто організаційні моменти цікаві????
Психологічний стан у кожного різний,від цього теж прояви залежать, і наслідки і сама поведінка.А вот это вполне может быть. Но все ли знают, как проходит это кризис и чем он заканчивается?
Там очень много всего интересного
Ти серьозно?В мене чоловіку 39,то два три в день подавайДа ладно!!!!!!!
А дядечка не так прост. Не, красава!!! Тут раз в неделю себя заставляешь через силу... с недовольным лицом...

Нормально так.Пр
Працює на серйозні посаді , директором . Не можу сказати де . Але приходить на обід і вимагає інтимну і їжу
Вы ему Виагру в еду подсыпает?)Він хоче інтиму 5-10 разів в день
Ви точно з ним щасливі? він як то кажуть по новому абюзер у вас по всім розповідямЩе постійно заставляє готувати , прибирати ..