Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Може хто знає як можна підзаробити онлайн ?
Я не хейчу, я вам вчера много отвечал и пытался помочь)
Просто ваша история все больше и больше фантастичней, возможно беременны, разницы 22 года с мужчиной, влиятельная семья, которая может испортить жизнь хуже коллекторов и так далее...
А теперь еще и вам в 15 лет кредитный лимит дали.

Будет обидно, если я вчера какому-то троллю отвечал, снижает мотивацию потом новичкам помогать после такого))
Та не мені дали кредит в 2019
Камон

Може хто знає як можна підзаробити онлайн ?
А що ви вмієте?
Ви ж ніби маєте роботу дистанційну... і досить непогану судячи з того що працюєте 2-3 годину і за вчорашню зарплатню закрили пару кредитів відразу...

Понял, не читал всю тему с утра) Доверился ответу)
Я знаю що все що я тут пишу виглядає дуже дивно , але я маю пруфи . Не хочу щось придумувати . Життя вже зробило все за мене

Тут можна писати все що завгодно
Тут на форумі такі розумні,мудрі і кмітливі люди,які брехню і муть бачуть зразу.То на ,,все що завгодно,, не будуть звертати увагу і пропускати між пальці.І будете спілкуватися на самоті.

А що ви вмієте?
Ви ж ніби маєте роботу дистанційну... і досить непогану судячи з того що працюєте 2-3 годину і за вчорашню зарплатню закрили пару кредитів відразу...
Просто вчора була зп за 2 тижні роботи , а не за 1 день

Тут на форумі такі розумні,мудрі і кмітливі люди,які брехню і муть бачуть зразу.То на ,,все що завгодно,, не будуть звертати увагу і пропускати між пальці.І будете спілкуватися на самоті.
Тобто життєва ситуація моя це брехня і муть ? О, збс

Тобто життєва ситуація моя це брехня і муть ? О, збс
Не нервуйтесь... просто дивно як 19ти річна дівчинка студентка за два тижні роботи по 2-3 години заробляє так, що легко віддає 17 тис грошей на погашення кредитів у мікрозаймах... поділіться ви мабуть з нами своїм досвідом як таке можливо

Назад
Угорі