Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Закрила з % бо ще не було прострочки. Закрила просто щоб позбутись . Доречі більше вони мені кредит не дадуть ))

буду працювати і всю зп віддавати їм

Зараз підшукую ще роботу, але мені підходить лише дистанційно. То трішки важко знайти
Вам 19 лет, у вас есть образование?)
По идее вы должны быть либо студенткой если после 11класса, либо на последнем курсе если после 9?)

Вам 19 лет, у вас есть образование?)
По идее вы должны быть либо студенткой если после 11класса, либо на последнем курсе если после 9?)
Я навчаюсь дистанційно , пішла після 9 в коледж , закінчила і поступила в універ цього року , навчаюсь дистанційно 1 курс в ЛНУ

Яким чином? Ви пишете що ніде не працювали раніше...
Не знаю яким чином , просто дали карту при покупці деякої техніки . Перший раз це був банк пумб з лімітом 30к
Не знаю яким чином , просто дали карту при покупці деякої техніки . Перший раз це був банк пумб з лімітом 30к
Потім я оформила сенс банк карту взагалі онлайн з лімітом

Більше питань ніж відповідей...мені ніде не давали банки, хоча кредитна історія була хороша. В моно тільки кредитний ліміт був ще з 2019 року. Тому я і влізла в МФО. А тут 19 років і банки дали....цікаво

Потім я оформила сенс банк карту взагалі онлайн з лімітом
І ощад просто хотіла перекредитуватись і мені погодили з деякими нюансами

Більше питань ніж відповідей...мені ніде не давали банки, хоча кредитна історія була хороша. В моно тільки кредитний ліміт був ще з 2019 року. Тому я і влізла в МФО. А тут 19 років і банки дали....цікаво
В 2019 году вам было 15, у вас был уже кредитный лимит. Интересно))

Тут можна писати все що завгодно , тому я реально нічого не придумую і кажу як є . Я не знаю як мені дали ті кредити , просто погодили і все

Влиятельная семья, у банков не было выбора :rofl:
блд ну я ж прошу без хейту. Ви не знаєте всього в вже судите . Я і так вже не вивожу ці ситуації . Чи вам паспорт показати і скріни кредитів ?

блд ну я ж прошу без хейту. Ви не знаєте всього в вже судите . Я і так вже не вивожу ці ситуації . Чи вам паспорт показати і скріни кредитів ?
Не реагуйте так?)) Вас ніхто не судить,це ви так сприймаєте на свій рахунок. В житті без сміху і позитиву важкувато ...

Я не хейчу, я вам вчера много отвечал и пытался помочь)
Просто ваша история все больше и больше фантастичней, возможно беременны, разницы 22 года с мужчиной, влиятельная семья, которая может испортить жизнь хуже коллекторов и так далее...
А теперь еще и вам в 15 лет кредитный лимит дали.

Будет обидно, если я вчера какому-то троллю отвечал, снижает мотивацию потом новичкам помогать после такого))

Назад
Угорі