Щоденник Боргова яма. Маю 16 мікрокредитів

Все таки 2 полоски на тесті .

А щодо навчання , все поки норм , справляюсь
Сьогодні буде важкий день , серйозна розмова з хлопцем . До речі ще тиждень тому підписали заяви на одруження на сайті go.Diia
Але сказав що провірить мене на убкі перед одруженням

Все таки 2 полоски на тесті .

А щодо навчання , все поки норм , справляюсь
Сьогодні буде важкий день , серйозна розмова з хлопцем . До речі ще тиждень тому підписали заяви на одруження на сайті go.Diia
Будете родителям рассказывать про это и про то от кого? Или будете тоже скрывать?

Я не можу розповісти батькам це все . Лише після одруження і вінчання . Просто поставити перед фактом і все

До речі ще тиждень тому підписали заяви на одруження на сайті go.Diia
Погодите. Я сейчас правильно понял: перед росписью Ваш почти молодой человек проверит есть ли у Вас кредиты и долги через сервис Убки?

Може я роблю помилку , але для мене буде краще нічого їм не розповідати . Бо може статись ще страшніше . Проходила вже , знаю
Погодите. Я сейчас правильно понял: перед росписью Ваш почти молодой человек проверит есть ли у Вас кредиты и долги через сервис Убки?
Так

І до цього часу я повинна все закрити , до 15 листопада

Знаєте,тут повно людей яким потрібна допомога інформаційна і підтримка моральна,а ви тут дypaка валяєте....
І чийсь час забираєте.....
По тому як пишите,не дуже вам і важко.
Але інших хоч розважаєте.

Може вас дитина чує?

Я не можу розповісти батькам це все . Лише після одруження і вінчання . Просто поставити перед фактом і все
То ви за одруження і вінчання розкажете батькам вже по факту ? Чи за борги після одруження розкажете?

Матерь божия... а он не так прост.
От души желаю семейного счастья)
сказав що провірить мене на убкі перед одруженням
6b0e80cf131a58fa490ad048c4b7bcf4.webp

Можна ще почекати, поки дитина виросте.
Тоді у них не буде вибору, доведеться прийняти

Можна ще почекати, поки дитина виросте.
Тоді у них не буде вибору, доведеться прийняти
Непоганий варіант
А вы в курсе, что даже если вы все закроете, то ваши кредиты будут в истории и он их увидит?
Та нехай будуть , головне щоб не активними а сплаченими

Ви писали що зараз живете з хлопцем, якщо я не помиляюся, а батьки що думають ,де ви живете, як?

Думають квартиру з подругою знімаю і живу з нею . Вже пів року підтримую цю історію
Думають квартиру з подругою знімаю і живу з нею . Вже пів року підтримую цю історію
Батьки проти стосунків цих , для них він виїхав з міста і його немає , бо були погрози від батька мого . Але на щастя батько зараз не цьому місті в якому я проживаю .
Проти, тому що різниця в віці , він розлучений і має 2 дітей 10 і 14 років

Батьки проти стосунків цих , для них він виїхав з міста і його немає , бо були погрози від батька мого . Але на щастя батько зараз не цьому місті в якому я проживаю .
Проти, тому що різниця в віці , він розлучений і має 2 дітей 10 і 14 років
Але мені все одно . Я бачу що людина мене щиро кохає . Робить багато для мене . Дає комфорт і все необхідне .. от би ще з розумінням поставився би до кредитів то моєму щастю не було б меж

Останнє редагування:
Назад
Угорі