Щоденник Боргова яма або Cподіваюсь історія як я вибрався

• Автор теми Автор теми Niko08
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K
Доброго дня) по своєму недавньому досвіду конкретно по МФО.

MyCredit 8400 - через 10 днів запропонують реструктуризацію, але з нарахованими відсотками.
SlonCredit 12610 - через 2 місяці за тіло, але нерви потріпають, дзвонять оточенню і придумують різні історії неправдиві
Pango 5080 - за тіло +1 т. або в моєму випадку через 25 днів домовилась на реструктуризацію на пів року десь півтора тіла
SelfieCredit 6300 - за тіло через 2-3 місяці
Tengo 9261.46 - те саме, що і Панго
Credit 7 10380 - закрила до просрочки
BizPozyka - не було
Sun credit 2704 - за тіло через місяць, на погрози не звертаємо уваги, нікому не дзвонять
Amigo 5015 - те саме, що і Панго
CreditPlus 5447.08 - через 3,5 місяці за тіло на частини
AeroCash 5000 - не було
ШвидкоГроші 15958 - закрили без просрочки
ClickCredit 6900.05 - закрили без просрочки
Miloan 15000 - те саме, що і Панго
Starfin 12006 - те саме, що і Санкредит, за тіло через місяць
Credit Kasa 13388.79 - без просрочок закрито
єГроші 6894.77 - без просрочок закрито
Finx 47968.99 - не було

1. Якщо б була така можливість, я б взяла в банку гроші, щоб закрити все оце зразу, але зрозуміліше і без нервотріпання. АЛЕ: тільки в тому випадку, коли буде закрито абсолютно все, не частково (бо тоді 100% буде ще гірше). Якщо ви матимете дохід на оплату кредиту в банку і суто на життя і домашні потреби. Якщо ще якісь борги є, то однозначно не вартує, загребетесь!!! Перевірено досвідом!
2. Якщо ні, то все упирається у ваші доходи, скільки можете виділити на закриття. В першу чергу ШГ, Кредит Каса, Є-гроші (з тих що читала на форумі), менше проблем буде. За тих, що не мала не скажу, читайте тут все є.
Інших в просрочку і чекати пропозицій.
А далі будете тут питати і уточняти по пропозиціях.
Оточенню прийдеться сказати і попередити. Поясніть, що ви знаєте що робите, нехай не зважають і не розмовляють з ними в шлють лісом.
Все у вас вийде, головне чітко розпишіть план плюс-мінус і слідуйте йому 🤗
Доброго дня, в мене є є трохи мфо, судячи з Вашого досвіду, підкажіть як правильно зробити, як з ними домовлятись?

Мої борги
Твоя позика 20 тисяч
Єгроші тіло 10, видали 7
Кредит плюс 6
Селфі 4
Слон 4
Манівео 6
Клік кредіт 4

Доброго дня, в мене є є трохи мфо, судячи з Вашого досвіду, підкажіть як правильно зробити, як з ними домовлятись?

Мої борги
Твоя позика 20 тисяч
Єгроші тіло 10, видали 7
Кредит плюс 6
Селфі 4
Слон 4
Манівео 6
Клік кредіт 4
Доброго дня)
У мене в просрочці були тільки Кредит+ і Слон. Всі інші закрила так, бо поначитувалась всякого і злякалась.
За Кредит + забудьте взагалі місяця на 2-3, буде за тіло або тіло на частини навіть. У мене нікого не обдзвонювали, мені тільки і писали і дзвонили, то я відповідала тільки в повідомленнях.
А от Слони для мене були найпридурочні, обдзвонили всіх кого знайшли і навіть таких людей, що і подумати не можна було б. Тому я б більше їх в просрочку не кидала. Але за тіло все рівно закрила, та нерви потріпали нормально.

Мої борги
Твоя позика 20 тисяч
Єгроші тіло 10, видали 7
Кредит плюс 6
Селфі 4
Слон 4
Манівео 6
Клік кредіт 4
Твоя позика - в мене не дуже йдуть на контакт, але там і не багато, планую закрити
Єгроші - спочатку тріпали нерви, але я там тіло виплатила вже, то норм домовились
Кредит плюс - поки не вирішила
Селфі - не дуже з ними комунікація
Слон - потріпали нерви, але домовились
Манівео - вони сказали звернутись після протермінування для реструктуризації
Клік кредіт - поки тиша на офіційне зверення, одразу передали колекторам, колекторам написала що чекаю рішення кредитора

Назад
Угорі