Щоденник Боргова яма або Cподіваюсь історія як я вибрався

• Автор теми Автор теми Niko08
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 164

Niko08

Читач
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
Niko08 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю! Буду вдячний за будь-яку пораду. Колись я вже брав кредити, це було в 2018 році. Тоді мені допомогла закрити їх сім'я. Через мою необачність і тупість, я тоді проштрафував кредити на 100 тисяч+ гривень. Тоді мене вигнали з дому і відправили до родичів на 'перевиховання'. Весь цей час я жив без кредитів від зп до зп, тому що тоді був студентом і майже нічого нормально не заробляв.

Зараз мені 25. Минулого літа я одружився. Оплачували все самостійно, ну і звісно ж, взяли кредити. Все почалося з Моно, ПУМБ і СЕНС. Я їх закривав на платежі частинами, потім по-новому брав, тому що вони ж поверталися на рахунок кредитного ліміту і все по колу. Я пообіцяв собі, що не буду брати МФО точно. Ну і давайте чесно, завжди є моменти, які змушують взяти їх. Почав з MyCredit. 10 тисяч, які наступний місяць закрив. Потім ще раз в них і + ШвидкоГроші. Бо ну, я ж можу закрити. Зараз в мене 18 МФО, ПУМБ, Моно і СЕНС. Я думав, що зможу закривати, але з зп в 42000 я маю платити регулярно 83760.81+-. Ще не пропускав платежі і не дуже хочу, щоб дзвонили родичам, тому що не хочу, щоб історія повторилася. Які є варіанти, як це закрити? Думав над рефінансуванням, але, як бачу на форумі, це взагалі не варіант.
MyCredit 8400
SlonCredit 12610
Pango 5080
SelfieCredit 6300
Tengo 9261.46
Credit 7 10380
BizPozyka
Sun credit 2704
Amigo 5015
CreditPlus 5447.08
AeroCash 5000
ШвидкоГроші 15958
ClickCredit 6900.05
Miloan 15000
Starfin 12006
Credit Kasa 13388.79
єГроші 6894.77
Finx 47968.99
[td][/td]
[td]
[/td]

Всіх вітаю! Буду вдячний за будь-яку пораду. Колись я вже брав кредити, це було в 2018 році. Тоді мені допомогла закрити їх сім'я. Через мою необачність і тупість, я тоді проштрафував кредити на 100 тисяч+ гривень. Тоді мене вигнали з дому і відправили до родичів на 'перевиховання'. Весь цей час я жив без кредитів від зп до зп, тому що тоді був студентом і майже нічого нормально не заробляв.

Зараз мені 25. Минулого літа я одружився. Оплачували все самостійно, ну і звісно ж, взяли кредити. Все почалося з Моно, ПУМБ і СЕНС. Я їх закривав на платежі частинами, потім по-новому брав, тому що вони ж поверталися на рахунок кредитного ліміту і все по колу. Я пообіцяв собі, що не буду брати МФО точно. Ну і давайте чесно, завжди є моменти, які змушують взяти їх. Почав з MyCredit. 10 тисяч, які наступний місяць закрив. Потім ще раз в них і + ШвидкоГроші. Бо ну, я ж можу закрити. Зараз в мене 18 МФО, ПУМБ, Моно і СЕНС. Я думав, що зможу закривати, але з зп в 42000 я маю платити регулярно 83760.81+-. Ще не пропускав платежі і не дуже хочу, щоб дзвонили родичам, тому що не хочу, щоб історія повторилася. Які є варіанти, як це закрити? Думав над рефінансуванням, але, як бачу на форумі, це взагалі не варіант.
MyCredit 8400
SlonCredit 12610
Pango 5080
SelfieCredit 6300
Tengo 9261.46
Credit 7 10380
BizPozyka
Sun credit 2704
Amigo 5015
CreditPlus 5447.08
AeroCash 5000
ШвидкоГроші 15958
ClickCredit 6900.05
Miloan 15000
Starfin 12006
Credit Kasa 13388.79
єГроші 6894.77
Finx 47968.99

[td][/td]
[td]

[/td]​
Меняй сразу симку или ставь фильтр, потому что много мфо, будет много звонков, темболее есть такие товарищи, как панго, амиго и милоан, эти подключат робота, будет каждые 3 минуты наяривать))) а так, всех в просрочку и закрывать по выгодным предложениям, кредит кассу и швидкогроши первыми, лучше без просрочек, и бизпозыку тоже, по всем не скажу, некоторых у меня не было. Читай форум по каждому своему мфо.
Рефинансирование, это яма глубже, если будешь новые мфо брать, если прям чётко уверен что после рефинансирования ни копейки в долг больше никого и нигде, то как вариант... я так понял хочешь взять где-то... в другом месте и отдавать частями? Если и получится это сделать, если дадут, то не спеши гасить сразу все со всеми процентами, самый лайтовых, которые через время закрываются за тело пускай в просрочку, а самый "конченых", типа кредит кассы закрывай сразу пофиг сколько там % набежало, ну и банки.

Останнє редагування:
Багато є «дрібних». Їх я б теж закрив для зменшення кількості.
Якихось лайтових я б залишив не закритими. Гривень 50 недоплатив би. Щоб в історії був дефолт.
Як буває і що далі - знаєте з першого разу. Тут майже без змін. Та і вище описали обовʼязкові дії.

Багато є «дрібних». Їх я б теж закрив для зменшення кількості.
Якихось лайтових я б залишив не закритими. Гривень 50 недоплатив би. Щоб в історії був дефолт.
Як буває і що далі - знаєте з першого разу. Тут майже без змін. Та і вище описали обовʼязкові дії.
Согласен, закрытие мелких это психология, мозг чувствует прогресс, и есть стимул, желание и мотивация двигаться, дальше. Многие советуют закрывать большие сначала, потому что типо в суд охотней подают, и % считают больше в прогресси.. но как по мне, лучше тоже избавляться в первую очередь от единиц в списке, даже если выйдет чуть дороже, в итоге всеравно получится + - одинаково.

MyCredit 8400
SlonCredit 12610
Pango 5080
SelfieCredit 6300
Tengo 9261.46
Credit 7 10380
BizPozyka
Sun credit 2704
Amigo 5015
CreditPlus 5447.08
AeroCash 5000
ШвидкоГроші 15958
ClickCredit 6900.05
Miloan 15000
Starfin 12006
Credit Kasa 13388.79
єГроші 6894.77
Finx 47968.99

[td][/td]
[td]

[/td]​
Тут поможет следующий рецепт:
• пиво выпить;
• заняться сеkсом;
• подумать над долгами и признать поражение: без просрочек никак;
• уйти в просрочки;
• никому ничего не платить;
• опять пиво + сеkс;
• поставить true caller на телефон, чтоб звонков никаких не было;
• закрывать по возможности, когда предлагают закрыть за тело или около того;
• опять пиво + сеkс.

Согласен, закрытие мелких это психология, мозг чувствует прогресс, и есть стимул, желание и мотивация двигаться, дальше. Многие советуют закрывать большие сначала, потому что типо в суд охотней подают, и % считают больше в прогресси.. но как по мне, лучше тоже избавляться в первую очередь от единиц в списке, даже если выйдет чуть дороже, в итоге всеравно получится + - одинаково.
Лучше закрыть 4 по 5000 гривен, чем один на 20.000 гривен.

Останнє редагування:
Дякую всім, Зараз почав шукати варіанти рефінансування, тому що розумію, що просто не витримаю тиску зі сторони родини. Які ви б порадили банки для рефінансування? Братиму не на себе, тому що, як читав, з такою кількістю МФО не дають кредит.

Зараз почав шукати варіанти рефінансування
Будут ещё бо́льшие проблемы...

Які ви б порадили банки для рефінансування?
Ни один банк не даст, если есть кредиты в МФО, а тем более, если они просрочены.

Братиму не на себе
Вообще класс))

Лучше бы мои советы послушал ))
Порада дійсно класна, але саме давляче зараз для мене що родина дізнається про це все. Дружина підтримує, але все одно кредити морально і психологічно давлять...

Рефінансування поки відклав як ідею, начитався що там дуже багато прихованих платежів і комісій. Але думаю що робити далі

Порада дійсно класна, але саме давляче зараз для мене що родина дізнається про це все. Дружина підтримує, але все одно кредити морально і психологічно давлять...
И что в этом такого страшного? Ну узнают, что есть долги, выскажут свое "фе" пару раз. Вы же взрослый. Нет смысла этого бояться) МФО на это и давят как раз. Страх, что кто-то там узнает.

Рефінансування поки відклав як ідею, начитався що там дуже багато прихованих платежів і комісій. Але думаю що робити далі
та шо робити, так і скажеш тим рідним шо брав кредити на весілля і зараз не тянеш
тай всьо
ти ж не програв ті гроші чи пропив

Зрозумівши (завдяки вам, дякую), що дійсно найкращий варіант тут — це йти в прострочку, буду писати тут, як і коли будуть щось пропонувати. Поставив GetContact. Він стояв і раніше, але цього разу просто ще й приховує дзвінки. Якщо у вас є поради, про які не писали тут або на форумі, то буду радий почитати!

Зрозумівши (завдяки вам, дякую), що дійсно найкращий варіант тут — це йти в прострочку, буду писати тут, як і коли будуть щось пропонувати. Поставив GetContact. Він стояв і раніше, але цього разу просто ще й приховує дзвінки. Якщо у вас є поради, про які не писали тут або на форумі, то буду радий почитати!
Лучше каллфильтр, гетконтакт (по сообщениям здесь) сливает телефонную книгу

callfilter став якшо андроид

Назад
Угорі