Щоденник Боргів назбиралось багато і причиною є лудоманія!

• Автор теми Автор теми Nevidomo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Добрий вечір. Поговорив з дівчиною розмова була не дуже приємна для мене, але з її боку я не почув жодних дорікань і звинувачень, а тільки слова підтримки. А головне я зрозумів, що вона справді та єдина яка мені потрібна.
Хочу сказати, що мені стало трохи легше тепер, коли я відкрився близькій людині і тепер я зроблю все, щоб виправити цю ситуацію, бо є заради кого і насамперед заради себе.
Дякую всім за теплі слова і поради.
Час від часу буду записувати свої думки і якісь свої результати.
Ось бачите, інколи все простіше ніж ми собі вигадуємо.
Все буде добре ;)

3-х років потрібно віддавати по 10 тис
Это вообще не долго,если бы ваша проблема решалась быстрее,то не исключено что для вас это не было б уроком) А так конечно хорошо что вы все понимаете,есть близкие люди и у вас есть возможность отдать долги и начать новую жизнь....

Я знаю, що винен у всьому тільки сам, шкодую про

Я знаю, що винен у всьому сам і ті почуття просто подавляють мене з середини кожну секунду, я стараюсь знайти додатковий дохід але поки безуспішно, єдине в чому сумніваюсь чи розповідати дівчині про проблеми, чи старатись справитись одному, боюсь її втратити, вона найкраще, що траплялось зі мною в цьому житті.
Так важко зараз на душі і так я знаю, що від почуття пригніченості і зневаги до себе краще не стане, але з цим дуже важко боротись

Дякую вам, важко просто усвідомити як я міг це все допустити і сам же розумію, що це така х*йня, міг би норм собі жити і планувати спільне майбутнє. Надіюсь я справлюсь з усім ци
Правильно зробили, що самі розказали. Вона і так би рано чи пізно дізналась.

Назад
Угорі